Gość Linkinia Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Został mi rok do skończenia studiów magisterkich i studium, w całkiem innej branży. Po tej szkole mam o wiele większą szansę znalezienia pracy, jednak nie chciałabym ograniczyć się tylko do jednego zawodu. Zaczęłam się zastanawiać nad ich połączeniem. Zapytałam więc: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że po skończeniu studiów będę pracowała w zawodzie? 4 buław, As kielichów, Król buław --> HB V Kapłan Całościowo jestem na tak. 4 buław to może być etap zakończony, ale z drugiej strony to radość, działanie w zaciszu czterech ścian, więc może praca w domu. As kielichów to szansa, woda jest jak twórczość, kreatywność, więc czytam ją pozytywnie. Król buław - w moim odczuciu mocna karta, akcentująca to, że jeżeli będę chciała i szukała, to powinnam coś dla siebie znaleźć. Kapłan - tak, studia się przydadzą. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę pracowała w drugim zawodzie, tym ze szkoły? 6 denarów, 6 buław, XI Sprawiedliwość --> HB V Kapłan 6 denarów oddaje charakter tej pracy, czyli kontakt i pomoc ludziom. 6 buław zawsze była dla mnie karta problemową, nie wiem jak ją tutaj odczytać. Sprawiedliwość - podjęcie decyzji, odpowiedzialność za to co się robi, może trud włożony w to, by mieć ten zawód... Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Czerwca 2015 Napisano 22 Czerwca 2015 a możesz napisać, co to są za zawody? może byłoby łatwiej w interpretacji... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Czerwca 2015 Napisano 22 Czerwca 2015 Dziennikarstwo i technik farmaceutyczny Cytuj
Czarownica Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 O ile kolejność jest taka sama jak karty, to: Technik farmaceutyczny jak najbardziej, myślę, że bez problemu za pierwszym rzutem, natomiast dziennikarstwo także możliwe, ale kasa mniejsza, tu bym bardziej hobbystyczne podejście widziała. Ale łącząc to pomyślałam, że mogłabyś pisać recenzje jakiś suplementów, czy coś.. Taki apteczny blog na zasadzie "to i to nazywa się inaczej ale to jest to samo, tylko różni się ceną" i tak dalej, oczywiście na tyle na ile ci pozwalają kompetencje, ale sądząc po kartach to mogłoby mieć branie i kto wie, może i kasa z ilości wejść by się w pewnym momencie pojawiła W obydwóch masz Kapłana jako sumę, więc dobrze rokujące opcje, jednak jeśli zależy Ci na denarach no to opcja nr 2:) Cytuj
Gość Bethany Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 Obie opcje przedstawiają się dobrze wg mnie. Pierwsza opcja - będziesz zadowolona i praca rzeczywiście może być w domu. As Kielichów może pokazywać, że to praca będzie spełnieniem Twoich marzeń,taka kreatywna będzie. Opcja druga lepsza chyba, jak o finanse chodzi. 6 Buław to jest dobra karta, oznacza zadowolenie, sukces . Z tym że w tą pierwszą pracę więcej serca byś wkładała tak mi się wydaje. Cytuj
silver Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 Opcja nr 1 Dziennikarstwo - mniej stabilne, zgadzam się z kreatywnością. 6 Buław może tu mówić o dużej gazecie lub wygranym castingu w dużym zespole ludzi. Też jestem na tak Opcja nr 2 Farmacja - większe pieniądze za większą odpowiedzialność no i pasja. Wybór jest twój Pozdrawiam Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że po skończeniu studiów będę pracowała w zawodzie?4 buław, As kielichów, Król buław --> HB V Kapłan Dziennikiarstwo - myślę, że masz duże szanse na prace w tym zawodzie, być może jakiś mężczyzna/bliski kolega ci pomoże.. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę pracowała w drugim zawodzie, tym ze szkoły?6 denarów, 6 buław, XI Sprawiedliwość --> HB V Kapłan Farmaceuta - dobrze płatna praca w jakiejś sporej firmie, ale sprawiedliwość mówi, że musisz z siebie dużo dać, aby tą pracę znaleźć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi