Iwka78 Napisano 22 Czerwca 2015 Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Witam Na koniec lipca wracam do swojej starej pracy... Pracodawcę już o tym powiadomiłam. Wiem, że dostanę wypowiedzenie, bo każdy je otrzymuje w tej firmie po takiej nieobecności. Ja też już chcę się uwolnić od nich... Zadałam kartom pytania: Jakie warunki wypowiedzenia zaproponuje mi pracodawca? król kielichów, 2 buławy, XIX słońce - HB XXI świat, III cesarzowa - ten król kielichów to zapewne mój szef, który jest strasznym cholerykiem i raptusem myślę, że zaproponuje mi odejście za porozumieniem stron i będą to dobre warunki... Jaki będzie dla mnie ostateczny wynik tych negocjacji? paź denarów, 3 puchary, 7 pucharów - HB X koło, I mag - hm.... karty takie, że powinnam być zadowolona... Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że otrzymam propozycję rozwiązania umowy o pracę przed 24 lipca? XVI wieża, rycerz pucharów, 9 pucharów -HB VII Rydwan - no i tutaj obstawiam, że tak, że otrzymam tą propozycję przed moim oficjalnym powrotem.... oj coś za kolorowo mi to wygląda.... może ktoś zerknąć? dzięki wielkie Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Iwka78 dodałam jeszcze jedno pytanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2015 Maestro Napisano 22 Czerwca 2015 Jak dla mnie to możesz tego wypowiedzenia nie otrzymać.. Cytuj
Lena75 Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Mnie tez sie wydaje ze twoje plany uwolnienia sie od firmy legna w gruzach...na pewno nie pójdzie po Twojej mysli :/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 Jakie warunki wypowiedzenia zaproponuje mi pracodawca? król kielichów, 2 buławy, XIX słońce - HB XXI świat, III cesarzowa myślę, że pracodawca będzie chciał się dogadać, więc nie będzie robił trudności. 2 buław kojarzy mi się z rozwiązaniem umowy za porozumieniem stron co CIebie by chyba satysfakcjonowało. Jaki będzie dla mnie ostateczny wynik tych negocjacji? paź denarów, 3 puchary, 7 pucharów - HB X koło, I mag korzystny dla Ciebie bo odetchniesz albo będziesz wyczekiwać uwolnienia się psychicznego (dosłownego też) od tej pracy. Innych korzyści się tu nie dopatrzyłam, emocjonalne sie zaznaczają najbardziej. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że otrzymam propozycję rozwiązania umowy o pracę przed 24 lipca? XVI wieża, rycerz pucharów, 9 pucharów -HB VII Rydwan hm.. patrząc na to, że Ty chcesz rozwiązania umowy 9 kielichów może wskazywać na Ciebie i Twoje zadowolenie z obrotu spraw, także wnioskuje po kartach,że otrzymasz rozwiązanie umowy o pracę przed terminem o który pytasz. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Jaki będzie dla mnie ostateczny wynik tych negocjacji?paź denarów, 3 puchary, 7 pucharów - HB X koło, I mag korzystny dla Ciebie bo odetchniesz albo będziesz wyczekiwać uwolnienia się psychicznego (dosłownego też) od tej pracy. Innych korzyści się tu nie dopatrzyłam, emocjonalne sie zaznaczają najbardziej. dokładnie, potrzebuję spokoju emocjonalnego... hm... czytam Twoją interpretację i czuję, że "czytam kogoś, kto mnie zna"....patrzę na nick.... ale nie znam... a się ukryłaś!:-)))) Twoja interpretacja mojego rozkładu rocznego sprawdza się absolutnie w każdym punkcie...:-))))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) hehheheh a no, zmeniłam nick O widzisz.... no to widać udało mi się właściwie dość zinterpretować. Nie wobec każdego sie tak sparwdza Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Daffne Cytuj
Ceres Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Jakie warunki wypowiedzenia zaproponuje mi pracodawca? król kielichów, 2 buławy, XIX słońce - HB XXI świat, III cesarzowa Myślę, że zaproponuje ci odejście za porozumieniem stron. Jaki będzie dla mnie ostateczny wynik tych negocjacji?paź denarów, 3 puchary, 7 pucharów - HB X koło, I mag Zadowolona będziesz ale w sensie emocjonalnym, ucieszysz się. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że otrzymam propozycję rozwiązania umowy o pracę przed 24 lipca?XVI wieża, rycerz pucharów, 9 pucharów -HB VII Rydwan Coś mi to wygląda, że ty będziesz się tego domagać i naciskać i całkiem możliwe, że umowa zakończy się o wiele szybciej. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Napisano 26 Lipca 2015 WERYFIKACJA Zostałam zwolniona z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia. Jestem zadowolona, czuję się wolna emocjonalnie. Wydarzyło się to wszystko przed 24 lipca. Dziękuję wszystkim za interpretacje. Jak się wszystko odblokuje to przyznam punkciki;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi