Skocz do zawartości

Tydzien 22 - 28.06.2015 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - miło i radośnie, ale chyba ktoś sie pojawi, jakiś adorator

Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - sporo energii, może będę dużo sprzątała, robiła, mój partner będzie niezmiennie do mnie dzownił z zagranicy

Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - tu się pokazał intensywny kontakt z partnerem, który póki co jest a granica, jak i jakis plany wyjazdu

Napisano

Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - będziesz w swoim żywiole, dużo energii i szybkości, odniesiesz sukces

Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - dużo działania, wyrzucanie starego i robienie miejsca na nowe, ale też dużo przyjemności

Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - ruszy jak z procy, pojawią się plany do szybkiego wcielenia w rzeczywistość, podróż, spotkanie z partnerem, uczuciowo bardzo zbliżający czas, jakieś zmiany się szykują

Napisano
Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd

chyba jakaś rozmowa z Szefem poważna będzie...

Dom As buław Diabeł Rycerz Buław
hm:-) takie jakieś seksualne te karty masz:-))) może dużo rozmów/rozmyślań o zbliżeniu z partnerem będzie...? :-D
Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów
czekasz na jego szybki powrót, ale coś się zmieni, będzie jakieś lekkie rozczarowanie, ale za chwilę już będzie dobrze i będziesz zadowolona:-) bedzie trochę słońca i trochę deszczu:-)
  • Maestro
Napisano
Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - miło i radośnie, ale chyba ktoś sie pojawi, jakiś adorator

Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - sporo energii, może będę dużo sprzątała, robiła, mój partner będzie niezmiennie do mnie dzownił z zagranicy

Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - tu się pokazał intensywny kontakt z partnerem, który póki co jest a granica, jak i jakis plany wyjazdu

Pracy miałam sporo, troche nerwów tez tam się pojawilo, szefa nie bylo...w domu kontakty z moim partnerem z zagranicy, częste, intensywne,czasem nerwowe, w uczuciach plany przyjazdu, ale i zmiana pracy co mnie akurat cieszy:)