Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2015 Maestro Napisano 22 Czerwca 2015 Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - miło i radośnie, ale chyba ktoś sie pojawi, jakiś adorator Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - sporo energii, może będę dużo sprzątała, robiła, mój partner będzie niezmiennie do mnie dzownił z zagranicy Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - tu się pokazał intensywny kontakt z partnerem, który póki co jest a granica, jak i jakis plany wyjazdu Cytuj
adivino Napisano 22 Czerwca 2015 Napisano 22 Czerwca 2015 Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - będziesz w swoim żywiole, dużo energii i szybkości, odniesiesz sukces Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - dużo działania, wyrzucanie starego i robienie miejsca na nowe, ale też dużo przyjemności Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - ruszy jak z procy, pojawią się plany do szybkiego wcielenia w rzeczywistość, podróż, spotkanie z partnerem, uczuciowo bardzo zbliżający czas, jakieś zmiany się szykują Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd chyba jakaś rozmowa z Szefem poważna będzie... Dom As buław Diabeł Rycerz Buław hm:-) takie jakieś seksualne te karty masz:-))) może dużo rozmów/rozmyślań o zbliżeniu z partnerem będzie...? :-DUczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów czekasz na jego szybki powrót, ale coś się zmieni, będzie jakieś lekkie rozczarowanie, ale za chwilę już będzie dobrze i będziesz zadowolona:-) bedzie trochę słońca i trochę deszczu:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Maestro Napisano 28 Czerwca 2015 Praca Słońce Rycerz Mieczy Sąd - miło i radośnie, ale chyba ktoś sie pojawi, jakiś adorator Dom As buław Diabeł Rycerz Buław - sporo energii, może będę dużo sprzątała, robiła, mój partner będzie niezmiennie do mnie dzownił z zagranicy Uczucia 3 buław 8 buław Koło 8 kielichów 10 kielichów - tu się pokazał intensywny kontakt z partnerem, który póki co jest a granica, jak i jakis plany wyjazdu Pracy miałam sporo, troche nerwów tez tam się pojawilo, szefa nie bylo...w domu kontakty z moim partnerem z zagranicy, częste, intensywne,czasem nerwowe, w uczuciach plany przyjazdu, ale i zmiana pracy co mnie akurat cieszy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi