panna.marta Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) WERYFIKACJA Przechodzę płynnie w drugi etap, szykują się kolejne pułapki organizacyjne, ale mam nadzieję, że dam radę. Rozkład wróżbity Macieja: 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. 1. sąd ostateczny XX - schudłam 2. Cesarzowa III - wyglądałam ładnie, ale kobieco pełne biodra, brzuch, mniej aktywna niż teraz 3. 6 pucharów - hmm może hulanie, siedzenie w większej mierze niz aktywność? 4. królowa buław - musiałam być twarda, odważna, aktywna 5. 3 monet - trudno mi do tego coś porównać, kosztów nie było za bardzo sama nie wiem może większa mobilizacja? 6. śmierć XIII - no i tu najlepsze....rozchorowałam się - jelitówka która trochę pokrzyżowała mi plany ale też i efekt osiągnięty. Dziękuję za wszystkie wpisy, trwam w tym dalej!! Edytowane 10 Lipca 2015 przez panna.marta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 1. Aktualna sytuacja: sąd ostateczny XX Obecnie pragniesz uwolnienia się od ciężaru, chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lepiej wyglądać 2. Przeszłość zdarzenia: Cesarzowa III Kiedyś lepiej się czułaś, folgowałaś przyjemnościom 3. Źródło przyczyna problemu: 6 pucharów Nie potrafiłaś odmawiać sobie czy komuś, np. babcia mówi coś w stylu "a weź jeszcze jedną kluskę, miskę zupy, jeszcze jedno ciasteczko", a my ulegamy, bo nie chcemy urazić uczuć bliskiej osoby. 4. Rada: królowa buław Bądź aktuwna, nie poprzestawaj na laurach, dąż do celu 5. To co nieuniknione: 3 monet Konsultacje z ludźmi, znającymi się na rzeczy 6. Karta główna, wynik: śmierć XIII Zmiana. Rozkład pozytywny i jeżeli nie odpuscisz, masz sporą szansę na poprawę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Czerwca 2015 Maestro Napisano 26 Czerwca 2015 Wg kart masz wrodzona lub rodzinna skłonność do tycia, która wcześniej nie spędzała Ci snu z powiek, bo i tak czulas sie atrakcyjna (i bardzo dobrze zresztą). Powinnas zacząć więcej sie ruszać, ćwiczyc, pójśc do fitness clubu, bo sama dieta niewiele da, tzn. pozowli zrzucić tu i ówdzie nadmiar kg, ale niesttey, aby ciało było atrakcyjne musi byc jędrne. Karta 3 monet mówi o wytrwałej pracy nad soba, a także o tym, że zaczniesz więcej pracowac nad ciałem. Śmierc na wyniku mówi o Twojej metamorfozie:) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Wg kart masz wrodzona lub rodzinna skłonność do tycia, która wcześniej nie spędzała Ci snu z powiek, bo i tak czulas sie atrakcyjna (i bardzo dobrze zresztą). Powinnas zacząć więcej sie ruszać, ćwiczyc, pójśc do fitness clubu, bo sama dieta niewiele da, tzn. pozowli zrzucić tu i ówdzie nadmiar kg, ale niesttey, aby ciało było atrakcyjne musi byc jędrne. Karta 3 monet mówi o wytrwałej pracy nad soba, a także o tym, że zaczniesz więcej pracowac nad ciałem. Śmierc na wyniku mówi o Twojej metamorfozie:) treningi też mam rozpisane z trenerem Cytuj
Gość grimmoire Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 gratuluję pierwszego sukcesu Śmierć to wspaniała karta na wynik odchudzania :] przyczyną nadmiaru kilogramów mogą być poza tendencją efekty żywienia w dzieciństwie, dobrze działają na Ciebie ćwiczenia fizyczne, nie odpuszczaj ich powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi