Skocz do zawartości

kolejny etap odchudzania u specjalisty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Przechodzę płynnie w drugi etap, szykują się kolejne pułapki organizacyjne, ale mam nadzieję, że dam radę.

Rozkład wróżbity Macieja:

1. Aktualna sytuacja.

2. Przeszłość zdarzenia.

3. Źródło, przyczyna problemu.

4. Rada.

5. To co nieuniknione.

6. Karta główna, wynik.

1. sąd ostateczny XX - schudłam

2. Cesarzowa III - wyglądałam ładnie, ale kobieco pełne biodra, brzuch, mniej aktywna niż teraz

3. 6 pucharów - hmm może hulanie, siedzenie w większej mierze niz aktywność?

4. królowa buław - musiałam być twarda, odważna, aktywna

5. 3 monet - trudno mi do tego coś porównać, kosztów nie było za bardzo sama nie wiem może większa mobilizacja?

6. śmierć XIII - no i tu najlepsze....rozchorowałam się - jelitówka :( która trochę pokrzyżowała mi plany ale też i efekt osiągnięty.

Dziękuję za wszystkie wpisy, trwam w tym dalej!!

Edytowane przez panna.marta
Gość Euterpe
Napisano

1. Aktualna sytuacja: sąd ostateczny XX

Obecnie pragniesz uwolnienia się od ciężaru, chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lepiej wyglądać

2. Przeszłość zdarzenia: Cesarzowa III

Kiedyś lepiej się czułaś, folgowałaś przyjemnościom

3. Źródło przyczyna problemu: 6 pucharów

Nie potrafiłaś odmawiać sobie czy komuś, np. babcia mówi coś w stylu "a weź jeszcze jedną kluskę, miskę zupy, jeszcze jedno ciasteczko", a my ulegamy, bo nie chcemy urazić uczuć bliskiej osoby.

4. Rada: królowa buław

Bądź aktuwna, nie poprzestawaj na laurach, dąż do celu

5. To co nieuniknione: 3 monet

Konsultacje z ludźmi, znającymi się na rzeczy

6. Karta główna, wynik: śmierć XIII

Zmiana.

Rozkład pozytywny i jeżeli nie odpuscisz, masz sporą szansę na poprawę.

• Maestro
Napisano

Wg kart masz wrodzona lub rodzinna skłonność do tycia, która wcześniej nie spędzała Ci snu z powiek, bo i tak czulas sie atrakcyjna (i bardzo dobrze zresztą). Powinnas zacząć więcej sie ruszać, ćwiczyc, pójśc do fitness clubu, bo sama dieta niewiele da, tzn. pozowli zrzucić tu i ówdzie nadmiar kg, ale niesttey, aby ciało było atrakcyjne musi byc jędrne. Karta 3 monet mówi o wytrwałej pracy nad soba, a także o tym, że zaczniesz więcej pracowac nad ciałem. Śmierc na wyniku mówi o Twojej metamorfozie:)

Napisano
Wg kart masz wrodzona lub rodzinna skłonność do tycia, która wcześniej nie spędzała Ci snu z powiek, bo i tak czulas sie atrakcyjna (i bardzo dobrze zresztą). Powinnas zacząć więcej sie ruszać, ćwiczyc, pójśc do fitness clubu, bo sama dieta niewiele da, tzn. pozowli zrzucić tu i ówdzie nadmiar kg, ale niesttey, aby ciało było atrakcyjne musi byc jędrne. Karta 3 monet mówi o wytrwałej pracy nad soba, a także o tym, że zaczniesz więcej pracowac nad ciałem. Śmierc na wyniku mówi o Twojej metamorfozie:)

treningi też mam rozpisane z trenerem :)

Gość grimmoire
Napisano

gratuluję pierwszego sukcesu :) Śmierć to wspaniała karta na wynik odchudzania :] przyczyną nadmiaru kilogramów mogą być poza tendencją efekty żywienia w dzieciństwie, dobrze działają na Ciebie ćwiczenia fizyczne, nie odpuszczaj ich :) powodzenia!