Arcan Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Mam wakacje! Gdzie mogę uciec, zaszyć się,żeby w pełni się zrelaksować? 2 denary, eremita, 4 denary Chyba nad morze... na 2 den jest morze... i ja się nad morzem urodziłam...eremita by oznaczał takie wrócenie na stare śmieci.. a 4 den-plaża? są karty ziemskie, więc na pewno na łonie natury.. Chodzi mi o taki pełen relaks...spokój:) Jak mi miną te wakacje? 10 mieczy, królowa denarów, 3 kije hmmm....albo okropnie, albo pojawi się przede mną jakaś nowa możliwość pracy? tak po tych kartach patrząc to jakbym nie miała wakacji, tylko miałabym pracować Cytuj
Gość grimmoire Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Gdzie mogę uciec, zaszyć się,żeby w pełni się zrelaksować? 2 denary, eremita, 4 denary zdecydowanie na łonie natury może w ogródku u mamy/babci? tymbardziej, jeśli będą to wakacje u rodziny, gdzie za pobyt nie musisz płacić, gdzieś gdzie będziesz mieć ciszę, spokój, czas dla siebie - czytanie książek w ogródkowym zaciszu, bez zbytniego przemęczania się Jak mi miną te wakacje? 10 mieczy, królowa denarów, 3 kije trochę Cię mogą bombardować różne informacje, telefoniczne, internetowe, może będziesz wyglądać co słychać u innych, wygląda na to, że zakończysz jakieś problematyczne sprawy i zdystansujesz się tam gdzie trzeba, naładujesz baterie - będzie dobrze Miłych wakacji Cytuj
lilijova Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Mam wakacje! Gdzie mogę uciec, zaszyć się,żeby w pełni się zrelaksować? 2 denary, eremita, 4 denary Ważne nie tyle gdzie co jak. W małym gronie, może nawet sama. Nie szastałabym pieniędzmi, zwłaszcza patrząc na drugi rozkład. Możliwe, że wydarzy się coś co będzie wymagało nakładów finansowych. Będziesz zwyczajnie żałować wydanych pieniędzy i tyle zostanie z tego relaksu. Niekoniecznie coś złego, ale może drugi fajny, niespodziewany wyjazd pojawi się na horyzoncie. Jak mi miną te wakacje? 10 mieczy, królowa denarów, 3 kije No tak jak wyżej, jakby ci pieniądze miały pokrzyżować plany. Może to faktycznie praca ale stawiałabym bardziej na jej brak, żeby zrealizować jakiś cel. Mi 3 buławy najczęściej pokazują niewykorzystane szanse. Cytuj
Arcan Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Napisano 27 Czerwca 2015 troche mnie przeraziło te 10 mieczy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 troche mnie przeraziło te 10 mieczy 10 mieczy może oznaczać wylegiwanie się. Na mojej karcie - talia RW - osoba leży. Ta karta pokazała mi kiedyś upalny dzień, więc obstawiałabym również opalanie się. W innej talii, ta sama karta mówi o akupunkturze. Może również oznaczać zamknięcie spraw związanych z pracą i skupienie się na własnych potrzebach (królowa denarów + 3 kije). Cytuj
Arcan Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Napisano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Euterpe, towarzyszą mi myśli o porzuceniu aktualnego miejsca pracy. Jest za mało rozwojowe. Stwierdziłam,że w wakacje na spokojnie się za czymś rozejrzę... zastanowię się czego tak naprawdę chcę Dlatego chce gdzieś uciec i się ''odrodzić'' Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Arcan Cytuj
Ceres Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Gdzie mogę uciec, zaszyć się,żeby w pełni się zrelaksować? 2 denary, eremita, 4 denary Chyba nad morze... na 2 den jest morze... i ja się nad morzem urodziłam...eremita by oznaczał takie wrócenie na stare śmieci.. a 4 den-plaża? są karty ziemskie, więc na pewno na łonie natury.. Chodzi mi o taki pełen relaks...spokój:) Na świeżym powietrzu, nad wodą, gdzieś na odludziu gdzie jest cisza i spokój. Jak mi miną te wakacje? 10 mieczy, królowa denarów, 3 kije hmmm....albo okropnie, albo pojawi się przede mną jakaś nowa możliwość pracy? tak po tych kartach patrząc to jakbym nie miała wakacji, tylko miałabym pracować Pozamykasz jakieś sprawy finansowe albo zawodowe i ruszysz ku nowemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi