jolanta14 Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Znów zły sen. Często mam takie teraz. Dziś śniło mi się że w jakiejś małej kuchni przygotowywałam obiad. Ciasto z kapustą coś w rodzaju krokietów. Wyszłam z tego obcego pomieszczenia i w drugim pomieszczeniu zobaczyłam , że kilka osób ukradło mi ten obiad , bezczelni jedli go przy mnie i śmiali się ze mnie. Takie sny mam przeważnie w sobotę. Cytuj
Tamaya Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Może czujesz się przez kogoś nadmiernie wykorzystywana w pracy lub innym działaniu, albo faktycznie doświadczasz takiej nieuczciwości. Przygotowujesz obiad czyli poświęcasz czas na zrealizowanie czegoś, co inni Ci podkradają i z tego korzystają śmiejąc się czyli jakby dając Ci do zrozumienia, że brakiem zdecydowania czy niefrasobliwością dałaś im taką możliwość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi