Ceres Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam jakieś plany otwarcia tutaj własnej firmy mi się rysują w głowie, obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny, na koniec miesiąca planuję powrót do PL na urlop. Tarot Manga Aura: XIV UMIARKOWANIE, Paź Mieczy Aura jakaś nerwowa, możliwe niesnanski, informacje i moja próba zachowania w tym spokoju, próbowanie pogodzenia przeciwieństw, wypośrodkowania. Dom : XV DIABEŁ, II Kielichów, As Kielichów No nie wiem może, że za sprawa domowników wplątam się w jakiś uzależniający, toksyczny związek ? Praca: III Cesarzowa, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII Monet Pewnie, stabilnie czyli będę miała pracę w lipcu, całkiem możliwe, że już nie na czarno a podpiszę jakaś umowę albo katy mówią o tym, że uda mi się zacząć coś ze swoją własną działalnością tutaj. Finanse: XVIII KSIĘŻYC, X KOŁO FORTUNY, VII RYDWAN W połączeniu z poprzednimi kartami o pracy zaczynam obstawiać, że jednak otworzę swój biznes lub zacznie mi przynosić jakieś dochody. Dokopałam się kiedyś do interpretacji, że księżyc to pieniądze z działalności artystycznej lub zarabianie na innych kobietach a ja robię biżuterię Z kołem widziałabym to tak, że zacznę realizować swoje marzenia a z rydwanem, że szybciej niż się spodziewam jeżeli tylko wykonam jakiś ruch w tym kierunku. Uczucia: X Kielichów, II Mieczy, As Mieczy Faceta tu nie widzę raczej ustalanie nowych granic, warunków, porządku rzeczy z dotychczasowymi znajomymi, przyjaciółmi. Niespodzianka: VII RYDWAN, Królowa Buław Nieoczekiwany prezent od losu, wzięcie sprawy we własne ręce albo pomoc jakiś energetyczny kopniak od osoby w typie królowej buław. Ostrzeżenie: As Kielichów, Paź Mieczy Tak jakbym miała nie angazowac się w jakiś spór kłotnię, bo mi sie oberwie. Gdzieś widziałam cytat, że giermek mieczy jako ostrzeżenie to " Nie pluj pod wiatr, bo co wyplułeś się wróci" a z asem kielichowym, że to na gruncie emocjonalnym sie odbędzie. Efekty na koniec miesiąca : V KAPŁANKA, V Monet, II PAPIEŻ Nie mam zielonego pojęcia jak to odczytać, że zakończe miesiąc spłukana na amen ? Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Aura: XIV UMIARKOWANIE, Paź Mieczy generalnie będzie dobrze, może wręcz nawet trochę powiać nudą, ale potyczki słowne wprowadzą trochę energii:-)Dom : XV DIABEŁ, II Kielichów, As Kielichów a może jakieś wyjście z domu spowoduje, że w kimś się zakochasz? albo może ktoś przyjdzie do Was do domu, kim się zainteresujesz, bo dla mnie to karty na zauroczenie są...Praca: III Cesarzowa, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII Monet jesteś przedsiębiorcza, zaradna lubisz pracować, tu jest wszystko okey, nie ma się czego czepiać:-) tyle ile pracy wkładasz takie wynagrodzenie otrzymujesz.Finanse: XVIII KSIĘŻYC, X KOŁO FORTUNY, VII RYDWAN tak, dla mnie księżyc to karta artystów i mi w rozkładach zawsze pokazuje bardzo płodny czas jeśli chodzi o tworzenie, tzn. że dużo projektów zrobię, więc obstawiam, że Ty zrobisz dużo biżuterii i wpadniesz na jakiś pomysł jak się szybko na tym wzbogacić:-) ale dla mnie Rydwan nie pokazuje zysków, a raczej taki zryw, który wiele Ci pokaże, ale kasy nie da....Uczucia: X Kielichów, II Mieczy, As Mieczy pierwsza karta pokazuje pełnię uczuć, ale w połączeniu z kolejnymi to chyba komuś się uleje:-( czegoś będzie za dużo i chyba nie wytrzymasz i powiesz co myślisz...Niespodzianka: VII RYDWAN, Królowa Buław jakaś kobieta coś Ci podpowie...:-)Ostrzeżenie: As Kielichów, Paź Mieczy uważaj, żebyś nie przesadziła z reakcjami emocjonalnymi:-)Efekty na koniec miesiąca : V KAPŁANKA, V Monet, II PAPIEŻ pytanie jest o efekt, ale efekt czego? bo nie wiem... 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Napisano 29 Czerwca 2015 Efekty na koniec miesiąca czy wniesie w moim życiu jakieś zmiany albo nie Cytuj
silver Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam jakieś plany otwarcia tutaj własnej firmy mi się rysują w głowie, obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny, na koniec miesiąca planuję powrót do PL na urlop. Tarot Manga Aura: XIV UMIARKOWANIE, Paź Mieczy Cierpliwości, spokoju, Możesz paść ofiarą żartu Dom : XV DIABEŁ, II Kielichów, As Kielichów Będziesz miała pokusę by poromansować z tego co widzę będzie okazja Praca: III Cesarzowa, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII Monet Zdecydowanie widzę umowę, ciężką pracę ale będziesz spełniona. Finanse: XVIII KSIĘŻYC, X KOŁO FORTUNY, VII RYDWAN Wygląda, że ten interes jest spełnieniem twoich pragnień, ruszysz do przodu. Sprawdź czy wszystkie zawiłości prawne są dla ciebie jasne. Uczucia: X Kielichów, II Mieczy, As Mieczy Trochę emocji będzie ale szału nie ma Niespodzianka: VII RYDWAN, Królowa Buław Ruszą sprawy związane z Królową Buław Ostrzeżenie: As Kielichów, Paź Mieczy Mniej emocji w wymianie zdań. Efekty na koniec miesiąca : V KAPŁANKA, V Monet, II PAPIEŻ Z powodu tajemnicy coś może odjeść. Przestrzegaj swoich zasad. Mam nadzieję ,że się uda z interesem. Działaj marzenia się spełniają 1 Cytuj
Ceres Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Napisano 5 Grudnia 2015 Nadrabiam zaległości weryfikacja Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam jakieś plany otwarcia tutaj własnej firmy mi się rysują w głowie, obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny, na koniec miesiąca planuję powrót do PL na urlop. Tarot Manga Aura: XIV UMIARKOWANIE, Paź Mieczy Aura jakaś nerwowa, możliwe niesnanski, informacje i moja próba zachowania w tym spokoju, próbowanie pogodzenia przeciwieństw, wypośrodkowania. Takie drobne sprzeczki, przegadywanie się przez cały miesiąc mi towarzyszyło. Dom : XV DIABEŁ, II Kielichów, As Kielichów No nie wiem może, że za sprawa domowników wplątam się w jakiś uzależniający, toksyczny związek ? Mój brat i jego dziewczyna poważny kryzys związkowy przeżywali, wielka kłótnia Praca: III Cesarzowa, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII Monet Pewnie, stabilnie czyli będę miała pracę w lipcu, całkiem możliwe, że już nie na czarno a podpiszę jakaś umowę albo katy mówią o tym, że uda mi się zacząć coś ze swoją własną działalnością tutaj. Raz była a raz nie ale bez tragedii w tym temacie Finanse: XVIII KSIĘŻYC, X KOŁO FORTUNY, VII RYDWAN W połączeniu z poprzednimi kartami o pracy zaczynam obstawiać, że jednak otworzę swój biznes lub zacznie mi przynosić jakieś dochody. Dokopałam się kiedyś do interpretacji, że księżyc to pieniądze z działalności artystycznej lub zarabianie na innych kobietach a ja robię biżuterię Z kołem widziałabym to tak, że zacznę realizować swoje marzenia a z rydwanem, że szybciej niż się spodziewam jeżeli tylko wykonam jakiś ruch w tym kierunku. Tylko plany, żadnego ruchu konkretnego do przodu. Uczucia: X Kielichów, II Mieczy, As Mieczy Faceta tu nie widzę raczej ustalanie nowych granic, warunków, porządku rzeczy z dotychczasowymi znajomymi, przyjaciółmi. Segregacja znajomych. Niespodzianka: VII RYDWAN, Królowa Buław Nieoczekiwany prezent od losu, wzięcie sprawy we własne ręce albo pomoc jakiś energetyczny kopniak od osoby w typie królowej buław. Wyjazd wcześniej niz planowałam. Ostrzeżenie: As Kielichów, Paź Mieczy Tak jakbym miała nie angazowac się w jakiś spór kłotnię, bo mi sie oberwie. Gdzieś widziałam cytat, że giermek mieczy jako ostrzeżenie to " Nie pluj pod wiatr, bo co wyplułeś się wróci" a z asem kielichowym, że to na gruncie emocjonalnym sie odbędzie. Efekty na koniec miesiąca : V KAPŁANKA, V Monet, II PAPIEŻ Nie mam zielonego pojęcia jak to odczytać, że zakończe miesiąc spłukana na amen ? Wyjaśnienie pewnej tajemnicy, pomogło mi to zrozumiec czyjeś motywy działania. Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi