Skocz do zawartości

Cereskowy Lipiec 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam jakieś plany otwarcia tutaj własnej firmy mi się rysują w głowie, obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny, na koniec miesiąca planuję powrót do PL na urlop.

Tarot Manga

Aura: XIV UMIARKOWANIE, Paź Mieczy

Aura jakaś nerwowa, możliwe niesnanski, informacje i moja próba zachowania w tym spokoju, próbowanie pogodzenia przeciwieństw, wypośrodkowania.

Dom : XV DIABEŁ, II Kielichów, As Kielichów

No nie wiem może, że za sprawa domowników wplątam się w jakiś uzależniający, toksyczny związek ?

Praca: III Cesarzowa, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII Monet

Pewnie, stabilnie czyli będę miała pracę w lipcu, całkiem możliwe, że już nie na czarno a podpiszę jakaś umowę albo katy mówią o tym, że uda mi się zacząć coś ze swoją własną działalnością tutaj.

Finanse: XVIII KSIĘŻYC, X KOŁO FORTUNY, VII RYDWAN

W połączeniu z poprzednimi kartami o pracy zaczynam obstawiać, że jednak otworzę swój biznes lub zacznie mi przynosić jakieś dochody. Dokopałam się kiedyś do interpretacji, że księżyc to pieniądze z działalności artystycznej lub zarabianie na innych kobietach a ja robię biżuterię :) Z kołem widziałabym to tak, że zacznę realizować swoje marzenia a z rydwanem, że szybciej niż się spodziewam jeżeli tylko wykonam jakiś ruch w tym kierunku.

Uczucia: X Kielichów, II Mieczy, As Mieczy

Faceta tu nie widzę raczej ustalanie nowych granic, warunków, porządku rzeczy z dotychczasowymi znajomymi, przyjaciółmi.

Niespodzianka: VII RYDWAN, Królowa Buław

Nieoczekiwany prezent od losu, wzięcie sprawy we własne ręce albo pomoc jakiś energetyczny kopniak od osoby w typie królowej buław.

Ostrzeżenie: As Kielichów, Paź Mieczy

Tak jakbym miała nie angazowac się w jakiś spór kłotnię, bo mi sie oberwie. Gdzieś widziałam cytat, że giermek mieczy jako ostrzeżenie to " Nie pluj pod wiatr, bo co wyplułeś się wróci" a z asem kielichowym, że to na gruncie emocjonalnym sie odbędzie.

Efekty na koniec miesiąca : V KAPŁANKA, V Monet, II PAPIEŻ

Nie mam zielonego pojęcia jak to odczytać, że zakończe miesiąc spłukana na amen ?

Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję :)

Napisano
generalnie będzie dobrze, może wręcz nawet trochę powiać nudą, ale potyczki słowne wprowadzą trochę energii:-)
a może jakieś wyjście z domu spowoduje, że w kimś się zakochasz? albo może ktoś przyjdzie do Was do domu, kim się zainteresujesz, bo dla mnie to karty na zauroczenie są...
jesteś przedsiębiorcza, zaradna lubisz pracować, tu jest wszystko okey, nie ma się czego czepiać:-) tyle ile pracy wkładasz takie wynagrodzenie otrzymujesz.
tak, dla mnie księżyc to karta artystów i mi w rozkładach zawsze pokazuje bardzo płodny czas jeśli chodzi o tworzenie, tzn. że dużo projektów zrobię, więc obstawiam, że Ty zrobisz dużo biżuterii i wpadniesz na jakiś pomysł jak się szybko na tym wzbogacić:-) ale dla mnie Rydwan nie pokazuje zysków, a raczej taki zryw, który wiele Ci pokaże, ale kasy nie da....
pierwsza karta pokazuje pełnię uczuć, ale w połączeniu z kolejnymi to chyba komuś się uleje:-( czegoś będzie za dużo i chyba nie wytrzymasz i powiesz co myślisz...
jakaś kobieta coś Ci podpowie...:-)
uważaj, żebyś nie przesadziła z reakcjami emocjonalnymi:-)
pytanie jest o efekt, ale efekt czego? bo nie wiem...
  • Lubię to! 1
Napisano

Efekty na koniec miesiąca czy wniesie w moim życiu jakieś zmiany albo nie :)

Napisano
Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam jakieś plany otwarcia tutaj własnej firmy mi się rysują w głowie, obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny, na koniec miesiąca planuję powrót do PL na urlop.

Tarot Manga

Cierpliwości, spokoju, Możesz paść ofiarą żartu

Będziesz miała pokusę by poromansować z tego co widzę będzie okazja :)

Zdecydowanie widzę umowę, ciężką pracę ale będziesz spełniona.

Wygląda, że ten interes jest spełnieniem twoich pragnień, ruszysz do przodu. Sprawdź czy wszystkie zawiłości prawne są dla ciebie jasne.

Trochę emocji będzie ale szału nie ma :)

Ruszą sprawy związane z Królową Buław

Mniej emocji w wymianie zdań.

Z powodu tajemnicy coś może odjeść. Przestrzegaj swoich zasad.

Mam nadzieję ,że się uda z interesem. Działaj marzenia się spełniają

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

Nadrabiam zaległości :)

weryfikacja

Tarot Manga

Aura jakaś nerwowa, możliwe niesnanski, informacje i moja próba zachowania w tym spokoju, próbowanie pogodzenia przeciwieństw, wypośrodkowania.

Takie drobne sprzeczki, przegadywanie się przez cały miesiąc mi towarzyszyło.

No nie wiem może, że za sprawa domowników wplątam się w jakiś uzależniający, toksyczny związek ?

Mój brat i jego dziewczyna poważny kryzys związkowy przeżywali, wielka kłótnia

Pewnie, stabilnie czyli będę miała pracę w lipcu, całkiem możliwe, że już nie na czarno a podpiszę jakaś umowę albo katy mówią o tym, że uda mi się zacząć coś ze swoją własną działalnością tutaj.

Raz była a raz nie ale bez tragedii w tym temacie

W połączeniu z poprzednimi kartami o pracy zaczynam obstawiać, że jednak otworzę swój biznes lub zacznie mi przynosić jakieś dochody. Dokopałam się kiedyś do interpretacji, że księżyc to pieniądze z działalności artystycznej lub zarabianie na innych kobietach a ja robię biżuterię :) Z kołem widziałabym to tak, że zacznę realizować swoje marzenia a z rydwanem, że szybciej niż się spodziewam jeżeli tylko wykonam jakiś ruch w tym kierunku.

Tylko plany, żadnego ruchu konkretnego do przodu.

Faceta tu nie widzę raczej ustalanie nowych granic, warunków, porządku rzeczy z dotychczasowymi znajomymi, przyjaciółmi.

Segregacja znajomych.

Nieoczekiwany prezent od losu, wzięcie sprawy we własne ręce albo pomoc jakiś energetyczny kopniak od osoby w typie królowej buław.

Wyjazd wcześniej niz planowałam.

Tak jakbym miała nie angazowac się w jakiś spór kłotnię, bo mi sie oberwie. Gdzieś widziałam cytat, że giermek mieczy jako ostrzeżenie to " Nie pluj pod wiatr, bo co wyplułeś się wróci" a z asem kielichowym, że to na gruncie emocjonalnym sie odbędzie.

Nie mam zielonego pojęcia jak to odczytać, że zakończe miesiąc spłukana na amen ?

Wyjaśnienie pewnej tajemnicy, pomogło mi to zrozumiec czyjeś motywy działania.

Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję :)