Skocz do zawartości

Tydizen 29.06 - 04.07.2015 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca 2 monet Cesarzowa 3 monet będzie bardzo dobrze w pracy, dam sobie radę ze wszytskim

Dom Królowa Kielichów As mieczy Król Mieczy czeka mnie chyba jakis spór z mezczyzna

Uczucia Słońce Rycerz Buław Moc ciepło, wręcz gorąco, intensywne kontakty z mężczyzną

Niespodzianka 4 monet Mag 7 monet 6 monet moze obietnica podwyzki?

Napisano

Praca 2 monet Cesarzowa 3 monet nowe obowiązki może jakieś nowe zadanie, zlecenie zajmowanie się więcej niż jedną rzeczą

Dom Królowa Kielichów As mieczy Król Mieczy jakaś rzeczowa, poważna rozmowa cię czeka

Uczucia Słońce Rycerz Buław Moc takie ładne połączenie słońce i moc to jak siła i serce :) z ryckiem buław bym typowała namiętny tydzień

Niespodzianka 4 monet Mag 7 monet 6 monet wykombinowanie pieniązków

• Maestro
Napisano
Praca 2 monet Cesarzowa 3 monet będzie bardzo dobrze w pracy, dam sobie radę ze wszytskim

Dom Królowa Kielichów As mieczy Król Mieczy czeka mnie chyba jakis spór z mezczyzna

Uczucia Słońce Rycerz Buław Moc ciepło, wręcz gorąco, intensywne kontakty z mężczyzną

Niespodzianka 4 monet Mag 7 monet 6 monet moze obietnica podwyzki?

W pracy stabilnie i milo,usłyszałam wiele ciepłych słów od pacjentów dotyczących mnie, dwie panie same z siebie nawet zadzwonily do mnie po to, aby mi powiedziec, że jetsem ciepła i serdeczna, nawet nie wiecie jakie to miłe, w takich sytuacjach widze sens mojej pracy;). W domu był u mnie mąz , trochę pogadaliśmy, pomogł mi w jednej sprawie, w uczuciach sporo emocji, niebawem się spotkamy, niespodzianka mówi o tym, że zabukowałam bilet do UK, i lecę do niego na tydzień, a on zabukował bilet na wrzesień i przyjedzie do mnie na dwa tygodnie;)

Gość Euterpe
Napisano
W pracy stabilnie i milo,usłyszałam wiele ciepłych słów od pacjentów dotyczących mnie, dwie panie same z siebie nawet zadzwonily do mnie po to, aby mi powiedziec, że jetsem ciepła i serdeczna, nawet nie wiecie jakie to miłe, w takich sytuacjach widze sens mojej pracy;). W domu był u mnie mąz , trochę pogadaliśmy, pomogł mi w jednej sprawie, w uczuciach sporo emocji, niebawem się spotkamy, niespodzianka mówi o tym, że zabukowałam bilet do UK, i lecę do niego na tydzień, a on zabukował bilet na wrzesień i przyjedzie do mnie na dwa tygodnie;)

Udanej podróży:-D Wypocznij i nie żałuj sobie chwil słodkiego lenistwa.

Mam też pytanie do tego rozkładu. Jak Ci się pokazały dwa denary w pracy? Rozumiem, że Cesarzowa pokazała szczęście i pochwały. 3 denary kontakty w pracy. A 2 denary?

• Maestro
Napisano
Udanej podróży:-D Wypocznij i nie żałuj sobie chwil słodkiego lenistwa.

Mam też pytanie do tego rozkładu. Jak Ci się pokazały dwa denary w pracy? Rozumiem, że Cesarzowa pokazała szczęście i pochwały. 3 denary kontakty w pracy. A 2 denary?

Nie umiem ich przypasowac, może chodziło o moje samopoczucie, które było niestabilne, bo trzymał mnie jeszcze lekki nastrój depresyjny, który na szczęście zanika;)

Napisano

2 monet to taka podwójna praca, na 2 etaty, podwójne zajęcia. Coś podwójnego.