Skocz do zawartości

Czy się uda ? Poprawione. Rozkład na 3 karty

Gość Gwiazdka7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gwiazdka7
Napisano

Czy uda mi sie zajsc w ciąże w lipcu ?

Sprawiedliwość+ wieza + papiezyca

Bede czekac na rozstrzygniecie ale nie uda mi sie zajsc w ciaże, plany legna w gruzach. Papiezyca mowi zeby czekac .

A wiec czy uda mi sie zajsc w ciaze w sierpniu?

Diabeł + koło fortuny + gwiazda

mysle ze nie , robie sobie nadzieje, bede sie łudzić .

Czy uda mi sie zajsc w ciaze we wrześniu?

koło fortuny + gwiazda + ksieżyc

Tu moze byc roznie ale gwiazda + ksiezyc mysle ze daje nadzieje na to ze moze sie udac w tym miesiacu ksiezyc to cos czego nie widać moze oznaczac ciąże dziecko jest w brzuchu ale zobaczyc je mozna dopiero jak sie urodzi.

Gość Euterpe
Napisano

Zgadzam się z pretorią.

W lipcu coś wywróci twoje plany lub podejmiesz decyzję o zaczekaniu.

W sierpniu masz diabełka - seks lub pokrzyżowanie planów. Na końcu gwiazda - marzenia.

We wrześniu zaczynasz kołem, więc nie wiele będzie od ciebie zależeć. Dalej marzenia i lęki, że się nie zrealizują.

Napisano

Cześć.

A właściwie czemu nie lipiec? Falliczna Wieża oflankowana dwiema kobiecymi postaciami jak najbardziej sugeruje zapłodnienie.

Tym bardziej, że jedną z tych postaci jest Papieżyca - oczywista karta ciąży.

(Nawiasem mówiąc: Sprawiedliwość czasami też bywa kojarzona z macierzyństwem, np. u Jodorowskiego.)

Obstawiam lipiec.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Powinnaś dokładniej zaobserwować własne ciało (ewentualnie zwrócić się do lekarza - zawsze dobre wyjście), ponieważ po tych kartach można sądzić, że w ciąże to Ty zajdziesz, ale z utrzymywaniem ciąży mogą być problemy (możesz się nawet nie zorientować, że zaszłaś w ciąże)...

Napisano

w żadnym wymienionym miesiącu. Mi koło pokazuje @.. Jesli juz to obstawiam lipiec :)

Powodzenia Gwiazdko!

Gość Daffne
Napisano

Wg kart powinnaś zajść w ciążę we wrześniu i możesz dowiedzieć się o tym w drugiej połowie miesiąca :-) trzymam kciuki :okok:

Napisano

W sierpniu się uda po seksie bez trzymanki i we wrześniu widać tę ciążę.

Napisano

Podobnie jak wyżej, obstawiam,ze we wrześniu dowiesz się o ciąży, a ten Diabeł w sierpniu pokazuje dużo intensywnego seksu :)

Gość Gwiazdka7
Napisano

Bardzo dziekuje wam za interpretacje :) bede weryfikować miesiąc po miesiącu, zobaczymy tez mam nadzieje ze w tym wrześniu chociaz się uda mimo ze na początku jest koło które moze oznaczac okres.