Gość Gwiazdka7 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Czy uda mi sie zajsc w ciąże w lipcu ? Sprawiedliwość+ wieza + papiezyca Bede czekac na rozstrzygniecie ale nie uda mi sie zajsc w ciaże, plany legna w gruzach. Papiezyca mowi zeby czekac . A wiec czy uda mi sie zajsc w ciaze w sierpniu? Diabeł + koło fortuny + gwiazda mysle ze nie , robie sobie nadzieje, bede sie łudzić . Czy uda mi sie zajsc w ciaze we wrześniu? koło fortuny + gwiazda + ksieżyc Tu moze byc roznie ale gwiazda + ksiezyc mysle ze daje nadzieje na to ze moze sie udac w tym miesiacu ksiezyc to cos czego nie widać moze oznaczac ciąże dziecko jest w brzuchu ale zobaczyc je mozna dopiero jak sie urodzi. Cytuj
Grahanka Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Myślę, że we wrześniu będziesz w ciąży. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgadzam się z pretorią. W lipcu coś wywróci twoje plany lub podejmiesz decyzję o zaczekaniu. W sierpniu masz diabełka - seks lub pokrzyżowanie planów. Na końcu gwiazda - marzenia. We wrześniu zaczynasz kołem, więc nie wiele będzie od ciebie zależeć. Dalej marzenia i lęki, że się nie zrealizują. Cytuj
baby percy Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Cześć. A właściwie czemu nie lipiec? Falliczna Wieża oflankowana dwiema kobiecymi postaciami jak najbardziej sugeruje zapłodnienie. Tym bardziej, że jedną z tych postaci jest Papieżyca - oczywista karta ciąży. (Nawiasem mówiąc: Sprawiedliwość czasami też bywa kojarzona z macierzyństwem, np. u Jodorowskiego.) Obstawiam lipiec. Cytuj
silver Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Jak dla mnie to wrzesień Trzymam kciuki. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Powinnaś dokładniej zaobserwować własne ciało (ewentualnie zwrócić się do lekarza - zawsze dobre wyjście), ponieważ po tych kartach można sądzić, że w ciąże to Ty zajdziesz, ale z utrzymywaniem ciąży mogą być problemy (możesz się nawet nie zorientować, że zaszłaś w ciąże)... Cytuj
emilr Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 w żadnym wymienionym miesiącu. Mi koło pokazuje @.. Jesli juz to obstawiam lipiec Powodzenia Gwiazdko! Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Wg kart powinnaś zajść w ciążę we wrześniu i możesz dowiedzieć się o tym w drugiej połowie miesiąca :-) trzymam kciuki Cytuj
adivino Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 W sierpniu się uda po seksie bez trzymanki i we wrześniu widać tę ciążę. Cytuj
norsk Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Podobnie jak wyżej, obstawiam,ze we wrześniu dowiesz się o ciąży, a ten Diabeł w sierpniu pokazuje dużo intensywnego seksu Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Bardzo dziekuje wam za interpretacje bede weryfikować miesiąc po miesiącu, zobaczymy tez mam nadzieje ze w tym wrześniu chociaz się uda mimo ze na początku jest koło które moze oznaczac okres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi