silver Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Aura: 2 Pucharów- aura sprzyjająca miłości Dom: Papież- miałam problem ale myślę, że są to odwiedziny starszego człowieka Uczucia: Głupiec- beztroska Zdrowie: 2 Mieczy- czegoś nie dostrzegasz lub problemy ze wzrokiem Praca: Diabeł- tam ale będzie kocioł. Rada: Eremita- wycisz się Ostrzeżenie: 5 Buław- uwaga na konflikty Niespodzianka: 6 Mieczy- niespodziewanie coś odejdzie Podsumowanie: Siła- w tym tygodniu nabierzesz siły Ważny tydzień się szykuje. Zapraszam do interpretacji. Cytuj
silver Napisano 4 Lipca 2015 Autor Napisano 4 Lipca 2015 Aura: 2 Pucharów- aura sprzyjająca miłości, było bardzo miło Dom: Papież- miałam problem ale myślę, że są to odwiedziny starszego człowieka, wprowadziłam w domu kilka zasad Uczucia: Głupiec- beztroska, ok Zdrowie: 2 Mieczy- czegoś nie dostrzegasz lub problemy ze wzrokiem, ból kręgosłupa zelżał Praca: Diabeł- tam ale będzie kocioł. Plotki jakieś wewnętrzne walki Rada: Eremita- wycisz się, łatwo powiedzieć Ostrzeżenie: 5 Buław- uwaga na konflikty, oczywiście były Niespodzianka: 6 Mieczy- niespodziewanie coś odejdzie, odeszły studia Podsumowanie: Siła- w tym tygodniu nabierzesz siły, rzeczywiście nabrałam siły to uporządkowania całego życiowego bałaganu. Ważny tydzień się szykuje. Zapraszam do interpretacji. Piszę weryfikację już dzisiaj ponieważ wyjeżdżam do rodziców. Nie będę miała czasu później. Jeszcze dzisiaj postawię karty na następny tydzień. Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi