silver Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Talia ILLUMINATTI, cała, nie stosuję kart odwróconych. Jestem bezdzietną 34 latką kochaną przez małżonka. Pracuję na etacie jako pielęgniarka. Pozdrawiam wszystkich tarocistów. Aura:Rycerz Monet, 2 Pucharów, As Pucharów- miesiąc pełen emocji, miłości, ale nie bez nagrody finansowej, Dom:5 Monet, Królowa Mieczy, Głupiec- mam wrażenie kłótni z teściową, będę musiała ustąpić, kontakt z dzieckiem też będzie Praca:2 Pucharów, Siła, Paź Buław- pełna zgoda i porozumienie ze współpracownikami, wyjdę zwycięsko, niespodziewane wiadomości Finanse: Paź Mieczy, Król Monet, Cesarzowa- zapowiada się bardzo dobrze, coś się wyjaśni, mogę otrzymać jakieś pieniądze Zdrowie: Król Pucharów, 9 Mieczy, Siła- po emocjach czeka mnie lekka depresja, ale szybko minie Uczucia: Kapłanka, Cesarzowa, 4 Monet- jakbym miała mieć tajemnicę i ją ukrywać? Niespodzianka: Rycerz Pucharów, Paź Monet, 7 Buław- wydaje mi się, że będzie niespodziewane picie alkoholu w gronie znajomych Ostrzeżenie: Królowa Mieczy, Mag, 9 Monet- nie wdawaj się w dyskusje z Królową a zyskasz lepszą pozycję. Efekty na koniec miesiąca: 4 Monet, 3 Mieczy, 10 Monet Jakby miało być spełnienie finansowe ale dużym kosztem. Myślałam, że będzie lepszy miesiąc. Idę na wesele szwagierki. Będzie moja ulubiona chrześniaczka mojego męża. W pracy mam trochę wolnego to odpocznę. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 15 Lipca 2015 przez silver Cytuj
Ceres Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Aura: Rycerz Monet, 2 Pucharów, As Pucharów- Aura przygotowywania się do czegoś, wydatek ale miły, fajny nastrój. Dom:5 Monet, Królowa Mieczy, Głupiec- Sprzeczka albo dogryzanie sobie z kimś, tematyka kasa albo dziecko. Praca:2 Pucharów, Siła, Paź Buław- przyjacielska atmosfera, oddanie się jakiemuś zadaniu z nowa pasją, pełnia sił, jakaś wiadomość obstawiam, że przekazana przez kogoś osobiście. Finanse: Paź Mieczy, Król Monet, Cesarzowa- Jakaś wiadomość, korzystna, wpływ kasy albo coś w stylu podnieś swoje kwalifikacje to zarobisz więcej kasy. Zdrowie: Król Pucharów, 9 Mieczy, Siła- ni wim Uczucia:Kapłanka, Cesarzowa, 4 Monet- Raczej trzymanie swoich uczuć blisko siebie, jesteś ich pewna więc trzymasz się tego co masz i nie musisz się z nimi obnosić przed innymi Niespodzianka:Rycerz Pucharów, Paź Monet, 7 Buław- Zaproszenie na kawę albo jakies spotkanie z ciepłą, emocjonalna osoba. Ostrzeżenie: Królowa Mieczy, Mag, 9 Monet- realizując własne cele nie używaj do nich plotek albo Efekty na koniec miesiąca: 4 Monet, 3 Mieczy, 10 Monet - fajny miesiąc pod względem finansowym, w tym miesiącu nie będziesz się kierowała emocjami ale rozsądkiem 1 Cytuj
babajaga33 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) Aura: Rycerz Monet, 2 Pucharów, As Pucharów - wpadniesz na jakiś praktyczny pomysł i realizacja przyniesie Ci dużo zadowolenia, bo będziesz to robić z jakimiś ludźmi, których lubisz, może jakieś fajne wakacje Dom:5 Monet, Królowa Mieczy, Głupiec - sprzeczka o jakieś błahostki, albo o dziecko, mogą też powodem sporu być pieniądze Praca:2 Pucharów, Siła, Paź Buław - wraz z kolegami uda się coś osiągnąć Finanse: Paź Mieczy, Król Monet, Cesarzowa - wzrost dochodów, informacja o wzroście dochodów, dzięki temu bardziej zadbasz o siebie i poczujesz się zrelaksowana Zdrowie: Król Pucharów, 9 Mieczy, Siła - trochę coś Cię zdołuje ale wyjdziesz z tego mocniejsza Uczucia: Kapłanka, Cesarzowa, 4 Monet - uczucia raczej ustabilizowane, dobra atmosfera rodzinna, równowaga miedzy "mieć, a być" Niespodzianka: Rycerz Pucharów, Paź Monet, 7 Buław - staniesz z kimś do rywalizacji i nieważne jaki będzie efekt i tak poczujesz się silna Ostrzeżenie: Królowa Mieczy, Mag, 9 Monet - hmmm, dosyć fajny miesiąc, da Ci dużo powodów do dumy z siebie, nie zapomnij się w tym wszystkim, pamiętaj o pokorze Edytowane 2 Lipca 2015 przez babajaga33 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Silver, proszę, edytuj swój pierwszy post, aby był bardziej czytelny, np. dziedzina karta1 karta2 karta3 dziedzina karta1 karta2 karta3 dziedzina karta1 karta2 karta3 chętnie bym napisała swoją interpretację, ale nic widzę w pierwszym poście Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lipca 2015 Napisano 18 Lipca 2015 Aura: Rycerz Monet, 2 Pucharów, As Pucharów dostaniesz od męża propozycję/prezent, widać jego wsparcie i dobre porozumienie między wami. Poczujesz się przy nim jak cesarzowa. Aura bardzo uczuciowa, więc możesz często "oddalać się" od ziemi. Rycerzem denarów może być również inna osoba. Dom: 5 Monet, Królowa Mieczy, Głupiec na początku jakiś problem, z którego uda Ci się wyjść. Może poczujesz się o coś uboższa, mimo wszystko rozum weźmie górę. Głupiec jest szczęśliwy jak dziecko, więc Ciebie też może czekać ten piękny stan Praca: 2 Pucharów, Siła, Paź Buław Tutaj aż milusio 2 pucharów mówi o dogadywaniu się, czystej atmosferze. Siła to spokój, opanowanie, kontrola nad sobą i obowiązkami. Pod koniec miesiąca będziesz odczuwać przypływ energii. Może tutaj poczujesz gest rycerza denarów. Finanse: Paź Mieczy, Król Monet, Cesarzowa Chyba na początku zaciśniesz pasa, zaczniesz myśleć nad każdym groszem. Król monet będzie Cię wspierał. Jeżeli czegoś Ci zabraknie, będziesz potrzebować, sypnie groszem. I tak jak w poprzednich dwóch pytaniach - w końcówce widać znaczną poprawę. Uspokoisz się, nie będziesz aż tak się martwić tą dziedziną. Sprawisz sobie coś nowego dla ciała: ciuch, kosmetyk, wizyta w spa lub u kosmetyczki. Zdrowie: Król Pucharów, 9 Mieczy, Siła odwiedzisz lekarza i będziesz się zamartwiać. Może ból głowy, zatoki, gardło... W sile nabierzesz mocy i wszystko wróci do normy Uczucia: Kapłanka, Cesarzowa, 4 Monet na początku możesz być bardziej zamknięta w sobie, odczucia zatrzymasz dla siebie, zaczniesz bardziej obserwować niż działać. Może uda Ci się więcej dojrzeć w jakiejś sprawie. Kapłanka może również znaczyć, że zechcesz częściej pobyć sama. W cesarzowej znowu otworzysz się na świat (czyżby przez króla/rycerza monet?). Poczujesz się seksowna i zaczniesz kusić. W tej części miesiąca będziesz bardziej skora do filtrów i więcej uwagi przyłożysz do swojego wyglądu. W 4 monetach możesz popaść w skąpstwo uczuciowe. Zazdrość? Zaczniesz bardziej pilność tego, co już masz. Niespodzianka: Rycerz Pucharów, Paź Monet, 7 Buław podobnie jak w aurze. Mężczyzna/kobieta wyjdzie z propozycją, która bardzo Cię uszczęśliwi/wzbogaci. W 7 buławach masz walkę z swoimi emocjami. Może trzeba będzie wybierać. Ostrzeżenie: Królowa Mieczy, Mag, 9 Monet uważaj na typa w typie królu mieczy/maga. To gość z głową na karku i wie co robi. Możesz już go znać. Chyba będzie chciał sprawić, abyś poczuła się jak osoba na karcie 9 denarów. Podrywacz? To może być ta sama osoba z aury i niespodzianki. Efekty na koniec miesiąca: 4 Monet, 3 Mieczy, 10 Monet zostaniesz przy tym co masz, ale z bólem serca. Pewnie z czegoś zrezygnujesz. 4 monet i 10 denarów to stabilność, silne przywiązanie do rodziny i poczucia bezpieczeństwa. Cytuj
silver Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Napisano 1 Sierpnia 2015 Nadszedł czas weryfikacji. Aura pokazała mi fajny miesiąc taki odrealniony, byłam na wieczorze panieńskim, ślubie szwagierki, rowerach wodnych, opiekowałam się dzieckiem, oczywiście nie obyło się bez niesnasek ale mało istotnych. W pracy miałam dużo wolnego choć istotnie fajna atmosfera i super dogadywanie się z kolegami. Finanse trochę kiepsko na początku bo się wykosztowałam na ciuchy, kosmetyczkę i fryzjera Wyjaśniła się sprawa z zaległą kasą dostałam ale trochę mniej. Zdrowie- odwiedziłam lekarza ale z partnerem, martwiłam się jego zdrowiem ale najważniejsze, że ruszyliśmy z tematem. Uczucia stabilnie bez szaleństw, z racji tego, że wypiękniałam (ha ha ha) to poczułam się seksowniej. W niespodziance padła propozycja ugody na którą nie bez emocji ale się zgodziłam. W podsumowaniu miesiąc fajny ale kasy trochę mało zostało. W ostatnim dniu poszłam oddać krew dla potrzebujących. Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi