Jump to content

Jaka czeka nas przyszłość ja Wodnik on Rak?

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o odpowiedź na pytanie jaki nasz zwięzek bedzie i jaka czeka nas przyszłość.

Ja Wodnik 26.01.1984

On Rak 09.07.1983

Guest truskawka
Posted
Bardzo proszę o odpowiedź na pytanie jaki nasz zwięzek bedzie i jaka czeka nas przyszłość.

Ojj nie wiem to zależy od Was ...

Guest truskawka
Posted

To ciekawa para. Oboje są ciekawi siebie, nie spoczną dopóki nie poznają swoich zalet i słabości. Bystra i ciekawa życia Pani Wodnik szybko rozszyfruje spokojnego i wrażliwego Raka. Jej dociekliwe pytania mogą go zmęczyć, a nawet zniechęcić. Jednak jeśli partnerka spod Wodnika będzie atrakcyjna, Rak będzie się starać, dopóki jej nie zdobędzie. Pani Wodnik nie powinna naśmiewać się z intelektualnych braków Raka, a zyska jego przyjaźń. Ich erotyczne wymagania będą różne, ale z czasem dopasują się do siebie, jeśli Pani Wodnik będzie miała wystarczająco dużo cierpliwości. Pan Rak będzie potrafił sprowadzić na ziemię bujającą w chmurach Panią Wodnik. Pomoże jej ustatkować się, stworzyć dom i rodzinę. Jeśli jednak będzie ona protestować, lepiej nie robić niczego na siłę.

Twój parner chce zawsze znajdować się w centrum uwagi, czuć się kimś ważnym i znaczącym, dominować nad otoczeniem. Nie lubi, by ktoś nim kierował. Pragnie być zawsze dostrzegany. Ty natomiast dość chłodno patrzysz na siebie i innych. Jesteś sprawiedliwa w swoich ocenach. Choć wybranek Twojego serca jest egocentrykiem, mimo to będzie Ci bardzo wierny i oddany.

źródło - Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski i Horoskop partnerski