solweig Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) Wysprzedaję rzeczy ze swojej kolekcji. Na razie zdecydowałam się na te: KARTY * Magia run. Voenix. Książka i karty. * Ścieżki i bezdroża runiczne. D.K.Ezoteric. * Mandale. Karty do wróżb i medytacji. Cornelia Wallner. * Angel Intuition Cards. Created by Adrain Holland * Goddess Tarot. Created by Kris Waldherr * Tarot Affirmations For Positive Growth and Change * Shadowscapes Tarot Wszystkie zestawy są w pudełku. Stan idealny lub tylko na pudełku widać nieidealność Niektóre egzemplarze są kolekcjonerskie, nie do kupienia na rynku lub w Polsce. KSIĄŻKI * Wielka księga aniołów/ Jeanne Ruland * Dzieci Indygo. Opieka i wsparcie / Doreen Virtue * Kryształowe dzieci / Doreen Virtue * 101 wróżek / Doreen Virtue * Tajemnice numerologii / Emma Lange * Terapia trzeciego tysiąclecia / Aldona i Jarek Mironscy * Marsjanie i Wenusjanki na randce / John Gray Książki w stanie idealnym za wyjątkiem lekko zagietego roga na okładce "Terapii...tysiaclecia" Zdjęcia mogę przesłać zainteresowanym na priv, bo z niestety jakiś błąd techniczny uniemożliwia mi dodanie ich do ogłoszenia. Wysyłam pocztą według cennika poczty. Zainteresowane dobre ręce, proszę o kontakt Edited July 13, 2015 by solweig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts