silver Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Witajcie. Stosuję talię Illuminatti, talia cała, nie stosuję kart odwróconych. Mam na imię Sylwia, 34 lata bezdzietna małżonka w szczęśliwym związku. Pracuję na etacie jako piguła. W tym tygodniu we wtorek wracam do pracy po zwolnieniu. W weekend idę na wieczór panieński mojej szwagierki. To wydarzenia o których mi wiadomo. Aura: Mag- aura nauki, nowych możliwości, szukania czegoś Dom: Mag- w domu Mag pokazuje planowanie remontu Uczucia: 9 Buław- może pojawić się brak zaufania do partnera Zdrowie: 4 Pucharów- powróci coś z przeszłości, czasem pokazuje miesiączkę Praca: 10 Mieczy, 5 Monet- ło matko kłopoty Rada: Wieża - pozwól rozwalić się temu co ma się rozwalić Ostrzeżenie: 4 Monet, 10 Pucharów- nie trzymaj się kurczowo swojego zdania Niespodzianka: 7 Pucharów- spełni się jakieś marzenie Podsumowanie: 7 Pucharów, Rycerz Mieczy- Podsumowanie to marzenia i walka słowem, może mówić iż w celu realizacji marzeń trzeba się wykłócić. 1 Cytuj
silver Napisano 6 Lipca 2015 Autor Napisano 6 Lipca 2015 Może mógłby jeszcze ktoś zweryfikować rozkład bardzo szanuję wasze zdanie Cytuj
silver Napisano 8 Lipca 2015 Autor Napisano 8 Lipca 2015 No w pracy ciężka atmosfera i wszyscy jak tylko mogą to uciekają z budynku. Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2015 Autor Napisano 9 Lipca 2015 Mag w domu pokazał robienie przetworów Cytuj
silver Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 No i tydzień szybko przeleciał. Jak pisałam trochę bujania w obłokach w uczuciach postawienie na swoim. Wieczór panieński udany choć sztywno. W zdrowiu powrócił ból kręgosłupa. Miesiączka była też. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi