filipina Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Hehe, to ja też mogę opowiedzieć o swoim dziwnym przypadku z afirmacjami Oczywiście dotyczy faceta. Tak się stało.. nic nie wyszło, ale ja absolutnie nie chciałam/nie mogłam z tym się pogodzić i stwierdziłam wykorzystać siłę afirmacji aby wszystko wróciło. Ułożyłam sobie afirmacja, że ten konkretny facet wraca do mnie. Nic z tego nie wyszło bo i tak nie wrócił, ale afirmacje chyba jednak robiły swoje... bo.. kiedyś podczas rozmowy z koleżanką mój android zadecydował otworzyć moją książkę telefoniczną i zazdzwonić do pierwszej wybranej osoby. Tą pierwszą wybraną osobą oczywiście okazał się on... głupia sytuacja i nie mam pojęcia jak w ogóle takie mogło się stać. Dawno z nim nie rozmawiałam i dlaczego telefon wybrał akurat JEGO. Dodam, ze mój telefon pierwszy raz odwalił taką akcję z dzwonieniem. Trudno to wyrazić słowami aby opisać jak strasznie głupio się czułam... Druga akcja po afirmacjach była jeszcze ciekawsza Moja afirmacja zawierała imię i nazwisko tej osoby i, pewnego dnia w pracy dostałam nowy projekt do wykonania z nowym kolegą z innego oddziału firmy. Trudno w to uwierzyć, ale ten nowy kolega miał dokładnie to samo imię i nazwisko co TEN właśnie facet. Dalszych komentarzy brak. Wniosek - afirmacje działają ale są pewne sytuacje, które po prostu trzeba odpuścić sobie i żyć dalej. Powodzenia wszystkim życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki88 Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Ja tez chciałam kiedyś przyciągnać za pomoca afirmacji mężczyznę bo co mi skzodzi...ale kurde zapominałam o niej i nic mi nie wychodziło takze moze by spróbowac jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmonCzarny Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Ale wiecie że afirmacja to nie to samo co wizualizacja? Bo to nie to samo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts