lola1992 Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Przy descendencię mam jowisz w 6 domu w pannie czy to może świadczyć że partner będzie lekarzem i może byc panna lub mieć dużo planet w znaku ziemskim? Cytuj
Gość Bethany Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 No nie do końca tak. Trzeba sprawdzić Twój dom VII, czyli Descendent. Po pierwsze,m czy tam są planety. Jeśli nie ma wówczas patrzysz na próg tego domu i następnie patrzysz gdzie jest władca. U Ciebie Jowisz w 6 domu w Pannie może oznaczać, że masz predyspozycje do pracy polegającej na służeniu innym, czyli np. lekarz, pielęgniarka. Mogą to być też zawody związane z odżywianiem, jak dietetyk. Dom VI dawniej nazywany był domem służby, współcześni astrolodzy dopatrują się w tym domu naszej codzienności, nawyków, zawodu, a także chorób. Ponieważ Jowisz jest planetą dobroczynną, to powinnaś mieć dobre zdrowie, trzeba by też popatrzeć na aspekty Jowisza, żeby więcej powiedzieć. Cytuj
lola1992 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Napisano 7 Lipca 2015 7 dom mam własnie pusty ale przeczytalam kiedys ze planety przy descedencie okreslaja naszego przyszlego meza wyglad,cechy,czy bedzie sie zajmował Cytuj
lola1992 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Napisano 7 Lipca 2015 prog 7 domu w strzelcu wladca strzelca jest jowisz czyli znowu patrze na jowisz w 6 domu Cytuj
lola1992 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Napisano 7 Lipca 2015 zle spojrzala;) 7 dom mam w wadze czyli patrze na wenus ktora mam w 1 domu. Cytuj
Gwiazdologia Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Jowisz przy descendencie częściej niż rzadziej oznacza - uwaga - BARDZO OGÓLNIKOWO: - powodzenie, niż niepowodzenie w sprawach ślubów, umów, relacji - więcej niż mniej związków - otwartość i życzliwość do ludzi Jeśli zaś na DSC jest Waga, to teraz istotne pytanie, czy Wenus jest w 1 domu w znaku Barana, czy Byka, czy jeszcze innym. Teoretycznie lepiej dla niej, by była w Byku. Istotę uzupełnia stosunek Wenus do innych planet, jakie ma aspekty. Ale i tak kluczowy w sprawach relacji będzie dotykający DSC Jowisz. Cytuj
Koma Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Ehh, tak sie koncza posty bez podania horoskopu, czy chocby daty:_nerwus: Cytuj
sandra11115 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Ehh, tak sie koncza posty bez podania horoskopu, czy chocby daty:_nerwus: ale po co ta zlosc:) 8 kwiecien 1992 5.10 rano Ryki.Nie wiem jak wrzucic kosmogram Mam tutaj na forum 2 konta:D Edytowane 6 Października 2015 przez sandra11115 Cytuj
sandra11115 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 wladca 7 domu u mnie jest panna wspolwladca waga. merkury jest w koniukcji z wenus w 1 domu Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 No trzeba też popatrzeć na Ceres, to jest też władca Panny, gdzie jest, znak, dom, aspekty. Cytuj
sandra11115 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 w wodniku w 11 domu ale nie ma napisanych zadnych aspektow albo ja nie umiem odczytywac Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Masz Ceres w sekstylu z Wenus, jest to aspekt aplikacyjny, ładny . Twój Mars trochę jest położony niefortunnie, jest w XII domu w opozycji z Jowiszem. Możesz mieć po prostu trochę związków, bo próg Dsc masz w Pannie, a to jest znak zmienny, dodatkowo Księżyc w Bliźniętach i Wenus w Baranie często widuję u osób, które mają kilka związków. Wenus i Księżyc mają ładne aspekty, także dobrze będzie. Cytuj
sandra11115 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 To ciekawe mam prawie 24 lata i nigdy nie bylam w zwiazku i czeka mnie kilka zanim znajde tego wlasciwego?troche dolujace. Ja osobiscie nie uwazam sie za osobe zmienna:P Moja siostra ma tak jak ja ksiezyc w bliznietach i jest w 3 zwiazku wiec u niej te bliznieta dzialaja u mnie niekoniecznie. Mam wrazenie jakbym byla niewidoczna dla mezczyzn. Mam pytanie odnosnie Merkurego jako wladce 7 domu jesli jest w ruchu w stecznym moze opoznic malzenstwo? Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Tak, może, ale wrzucę Twoje kółko zaraz, bo tak będzie jasne i czytelne dla wszystkich. U Ciebie sądzę, że ma znaczenie Mars i Saturn w XII domu - dość często to są problemy w relacjach z facetami. Władca Dsc ( Merkury ) jest w retro, a próg masz w Pannie, to jest ziemski znak opóźnia to trochę. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Bethany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi