Gość befimaka Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 W wątku o taliach tarota napotkałam informację o kocich taliach i wtedy pomyślałam, że to znak, żebym spróbowała, czy tarot zechce mnie przyjąć na swoją adeptkę. Mam więc swojego kociego tarota i przez jakiś czas zapoznawałam się z nim, ale dzisiaj jest dzień przed moimi urodzinami (okrągłymi ) i pomyślałam, że nadszedł już czas na pierwszy rozkład. Zrobiłam więc rozkład na najbliższy rok, od urodzin, do urodzin. Rozkład podpatrzyłam na forum, taki jak kładziecie na jakiś określony okres czasu. Aha! I ze względu na swoje początki nie stosuję kart odwróconych, żeby się nie pogubić. No a teraz następuje chwila prawdy: Aura - 2 miecze będzie mnie otaczała delikatna równowaga w relacjach z ludźmi, ale ogólnie będzie pozytywnie Dom - Król denarów stabilna sytuacja materialna Uczucia - Diabeł i tu jestem w kropce; karta Diabła jest kartą negatywną; nie wiem więc, czy nic się nie wydarzy, czy może natknę się na jakąś destrukcyjną namiętność; dodam, że jestem sama, więc taka namiętność nie byłaby czymś zdrożnym Zdrowie - 5 buław muszę zwrócić na ciśnienie krwi lub mogą mi grozić choroby z gorączką; czyli schorzenia związane gorącem; może oparzenia?; jeżeli jednak Diabeł w uczuciach oznaczałby dziką namiętność, to ciśnienie mogłoby podskoczyć Rada - 4 denary muszę chronić to, co już w życiu osiągnęłam Ostrzeżenie - 2 kielichy powinnam się strzec nowego związku i zerwania kontaktów z ludźmi obecnie mi bliskimi Niespodzianka - As mieczy zwycięstwo nad przeciwnościami losu Podsumowanie - 5 kielichów życie będzie takie, jak sama będę je widzieć; czy będę patrzeć na korzyści czy na straty Czyli ogólnie można powiedzieć, że jestem kowalem własnego losu i to ode mnie zależy, jak ten rok przejdzie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lipca 2015 Maestro Napisano 5 Lipca 2015 Ogólnie patrząc na karty to rok przecietny Ci sie szykuje, tzn.nie nastąpią w nim jakieś znaczące dla Twojej przyszłości wydarzenia. To, co się w oczy rzuca to uwazaj na jakąs toksyczną relację, ktora może Cię rozczarowac.W domu jak widac stabilnie, nie wiem czy za sprawą taty, czy partnera, na brak pieniędzy narzekac nie będziesz:) Powodzenia:) Cytuj
Gość befimaka Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Ta "przeciętność" roku zupełnie mi nie przeszkadza, bo już w życiu miałam różne atrakcje. Dobrze jednak, że wiem o możliwości spotkania kogoś toksycznego, bo przy mojej łatwowierności i ufności (jestem numerologiczną szóstką) na pewno łatwo dałabym się omamić. A tak, to już będę mogła inaczej podejść do nowych znajomości. I będę uważać zarówno na mężczyzn, jak i na kobiety. Cytuj
Grahanka Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Wszystkiego najlepszego Befimaka! Samych pomyślnych i trafnych wróżb :--) Wpadłam tu za sprawą Twojej numerologii, a dokładnie 6/7. Wiem, że osoby z taką datą posiadają tytuły szlacheckiego pochodzenia, a co za tym idzie dziedzictwo oraz rodową pozycję materialną (krótko mówiąc taka osoba nie urodzi się w ubóstwie). Może być to dziedzictwo pokoleniowe lub wcielenia. W poprzednim życiu byłaś arystokratką, żyłaś w luksusie i wśród dóbr materialnych. Przez co, nawet nie rodząc się z taką pozycją lub w biedzie, pieniądze i tak przychodzą z innych źródeł np.: z dobrego zamążpójścia. Czy potwierdzisz takie znaczenie liczb w Twojej numerologii urodzin? :--) Jeśli wolisz możesz odpisać na priv ;--) Cytuj
Gość befimaka Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Dziękuję za piękne życzenia. Coś w tym jest, co napisałaś. Urodziłam się w dosyć biednej rodzinie, potem w małżeństwie zaczęło mi się lepiej powodzić. Nie było to szaleństwo, ale mnie zawsze zadowalała stabilna codzienność. I jakoś nigdy nie miałam parcia na dobra materialne, a jednak zawsze miałam poczucie, że nie może mi się stać krzywda. Może więc pozostało coś we mnie z tego poprzedniego wcielenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi