Skocz do zawartości

Wyjazd do Anglii

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jako, ze spontanicznie zdecydowałam sie na podroż samolotem do Anglii do mojego partnera, co jest dla mnie niemałym wyzwaniem, chocby z uwagi na fakt, że po raz pierwszy w zyciu doń wsiądę i polecę tam zupełnie sama..polozyłam karty na to jak będzie...

Jak przebiegnie podróz samolotem TAM?

6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet

podróz może byc nieco nudnawa, tak naprawdę ożywię się, gdy sie spotkamy

Jak przebiegnie podróz POWROTNA?

2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław

na początku widać serdeczne pozegnanie, no i ograniczenie z uwagi na ponowna odległośc, potem jakis natłok kontaktów, rozmów

Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii?

3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław

sadzę, że będzie bardzo wesoło, aczkolwiek powstaną pewne ograniczenia związane z pracą (on tam b.dużo pracuje)

No i pytanie próżnej baby (wybaczcie:lol:) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach?

9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce

sądzę, że uznaja, że jestem atrakcyjna i samowystarczalna, ale będą unikać kontaktu ze mna, żeby sie M nie wściekł;)

Edytowane przez Inez2503
Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Podróż minie ci w tamtą stronę spokojnie. Być może nawet Cię zemdli hyhy jak już tam dotrzesz będziesz szczęśliwa ze dotarłaś cala i zdrowa.

Powrotna podróż także ok, będziesz dużo myslala czy aby nie wyjechać do partnera na stale?

Pobyt w Angli :D dużo seksu

Na kolegach zrobisz dobre wrazenie. Inteligentna, cięty jezyk wie czego chce ale w towarzystwie widać pogodna i wesola babka.

Gość gość5
Napisano

czesc Inez,

Jak przebiegnie podróz samolotem TAM?6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet- będziesz chciała jak najszybciej zobaczyc lubego :)

2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław- hehe tak jakbys nie chciala wracac, ale rozsądek zwycięży

Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław- no niezła zabawa sie szykuje - będziesz bardzo zadowowlona

No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce- no nie bardzo beddzie chciał Cie pokazywac zazdrosnik jeden- ale jak juz pokaze to również pokaże czyja to kobieta z niekukrywana duma i rodością

miłego pobytu Inez!

• 2 tygodnie później...
Napisano

widać, że się troszeczkę boisz, że może Cię zemdlić, ale myślę, że nie będzie z tym problemu, myślę, że będziesz siedziała obok jakiejś pani, która nie będzie rozmowna:-)

będziesz odlatywać zakochana, ale będziesz też rozkminiać, czy aby ten związek na odległość ma sens, czy ma przyszłość i nie wiem, czy tutaj nie pomyślisz o jakichś zmianach związanych z Twoim dzieckiem, że być może przeprowadzenie się tam, wraz z synem, to całkiem dobre rozwiązanie...

bardzo dobrze:-) będzie seks:-) porozumienie i wszystko tak jak powinno być:-)

będziesz Pani zadowolona:-)

No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach?

samodzielna, zaradna i masz BARDZO cięty język:-) w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)
  • Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

z początku bedziesz taka zdystansowana, lekko niepewna, ale szybko poczujesz się dobrze. Lot spokojny :)

już na "luzaka" polcisz, bez większych emocji, może jakieś turbulencje mogą być troszeczkę i nieco się niepewnie poczujesz, ale to minie i będzie ok :-)

oj będzie się dzialo....będzie gorąco, namiętnie i będziesz zadowolona! super :)

No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach?

ocenią Cię jako atrakcyjną kobietę, zadbaną, inteligentną, pyskatą albo wygadaną, możliwe,że szybko mówiącą no i towarzyską. Pozytywnie :)

Edytowane przez Daffne
Gość grimmoire
Napisano

w porządku, może z kimś porozmawiasz w samolocie :)

tu już myślami będziesz przy panu i przeżywać trochę rozstanie, ale też w porządku

wesoło i radośnie, będzie temu sprzyjać wytęsknione spotkanie, takie zmysłowe :P plus jakieś wycieczki może?

No i pytanie próżnej baby (wybaczcie:lol:) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach?

będą Cię ocenia, ale zrobisz bardzo dobre wrażenie, kobieco, pięknie, i inteligentnie, też mi się kojarzy, ze pan będzie chciał mieć Ciebie dla siebie, zamiast większych imprez ;)

miłego wyjazdu! :)

Napisano

moim zdaniem ona minie ci na tyle szybko, że tego nie poczujesz. Znajdziesz sobie jakieś zajęcie typu rozmowa z kimś czy gazetka.

w czasie podroży w drugą stronę będziesz zajęta myślami jak było, myślami o nim i co dalej z wami będzie

dużo przyjemności, relaksu, jedynym słowem przyjemnie. Nawet jak on nie będzie miał czasu, bo w sumie jego tu w kartach nie ma, to sama sobie znajdziesz jakąś rozrywkę na miejscu

uzna, że z pewnością jesteś towarzyska, otwarta, ale trochę nie pewna tego wszystkiego może to dać taki obraz nieszczerości lub ukrywania czegoś przed nim.

Miłej podróży!

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano (edytowane)

weryfikacja

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano

WERYFIKUJĘ

Podróz tam była spokojna, siedziała koło mnie pani, z którą cały czas gadałam. Pobyt baaaaaardzo fajny, mimo, ze mój facet mial pracę. Ludzie przyjęli mnie jak swoją, złapałam z nimi kontakt, było wesoło, między nami tez bardzo dobrze:)

Powrót spokojny też, siedziałam koło pani z synem, który sie objawił w giermku buław, przez część podrózy nie rozmawialismy, co pokazała 8 mieczy, ja sie zastanawiałam czy zagadac , czy nie (Kochankowie), ale w końcu to zrobilam. I matka i syn okazali sie bardzo kontaktowi.

Co do kolegów, to jeden wypił sobie ze mna wino, bo miał wolne i powiedział mi, ze przed przyjazdem myśleli, że jestem cyt. "jakas głupia", natomiast po przyjeździe (wybaczcie mi moją nieskromność) przeżyli szok, co do mojego intelektu i wyglądu:).