Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2015 Maestro Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Jako, ze spontanicznie zdecydowałam sie na podroż samolotem do Anglii do mojego partnera, co jest dla mnie niemałym wyzwaniem, chocby z uwagi na fakt, że po raz pierwszy w zyciu doń wsiądę i polecę tam zupełnie sama..polozyłam karty na to jak będzie... Jak przebiegnie podróz samolotem TAM? 6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet podróz może byc nieco nudnawa, tak naprawdę ożywię się, gdy sie spotkamy Jak przebiegnie podróz POWROTNA? 2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław na początku widać serdeczne pozegnanie, no i ograniczenie z uwagi na ponowna odległośc, potem jakis natłok kontaktów, rozmów Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław sadzę, że będzie bardzo wesoło, aczkolwiek powstaną pewne ograniczenia związane z pracą (on tam b.dużo pracuje) No i pytanie próżnej baby (wybaczcie:lol:) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce sądzę, że uznaja, że jestem atrakcyjna i samowystarczalna, ale będą unikać kontaktu ze mna, żeby sie M nie wściekł Edytowane 7 Lipca 2015 przez Inez2503 Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Podróż minie ci w tamtą stronę spokojnie. Być może nawet Cię zemdli hyhy jak już tam dotrzesz będziesz szczęśliwa ze dotarłaś cala i zdrowa. Powrotna podróż także ok, będziesz dużo myslala czy aby nie wyjechać do partnera na stale? Pobyt w Angli dużo seksu Na kolegach zrobisz dobre wrazenie. Inteligentna, cięty jezyk wie czego chce ale w towarzystwie widać pogodna i wesola babka. Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 czesc Inez, Jak przebiegnie podróz samolotem TAM?6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet- będziesz chciała jak najszybciej zobaczyc lubego Jak przebiegnie podróz POWROTNA? 2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław- hehe tak jakbys nie chciala wracac, ale rozsądek zwycięży Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław- no niezła zabawa sie szykuje - będziesz bardzo zadowowlona No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce- no nie bardzo beddzie chciał Cie pokazywac zazdrosnik jeden- ale jak juz pokaze to również pokaże czyja to kobieta z niekukrywana duma i rodością miłego pobytu Inez! Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 Jak przebiegnie podróz samolotem TAM?6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet widać, że się troszeczkę boisz, że może Cię zemdlić, ale myślę, że nie będzie z tym problemu, myślę, że będziesz siedziała obok jakiejś pani, która nie będzie rozmowna:-) Jak przebiegnie podróz POWROTNA?2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław będziesz odlatywać zakochana, ale będziesz też rozkminiać, czy aby ten związek na odległość ma sens, czy ma przyszłość i nie wiem, czy tutaj nie pomyślisz o jakichś zmianach związanych z Twoim dzieckiem, że być może przeprowadzenie się tam, wraz z synem, to całkiem dobre rozwiązanie... Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii?3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław bardzo dobrze:-) będzie seks:-) porozumienie i wszystko tak jak powinno być:-)będziesz Pani zadowolona:-) No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach?9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce samodzielna, zaradna i masz BARDZO cięty język:-) w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-) 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Jak przebiegnie podróz samolotem TAM? 6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet z początku bedziesz taka zdystansowana, lekko niepewna, ale szybko poczujesz się dobrze. Lot spokojny Jak przebiegnie podróz POWROTNA? 2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław już na "luzaka" polcisz, bez większych emocji, może jakieś turbulencje mogą być troszeczkę i nieco się niepewnie poczujesz, ale to minie i będzie ok :-) Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław oj będzie się dzialo....będzie gorąco, namiętnie i będziesz zadowolona! super No i pytanie próżnej baby (wybaczcie) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce ocenią Cię jako atrakcyjną kobietę, zadbaną, inteligentną, pyskatą albo wygadaną, możliwe,że szybko mówiącą no i towarzyską. Pozytywnie Edytowane 16 Lipca 2015 przez Daffne Cytuj
Gość grimmoire Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Jak przebiegnie podróz samolotem TAM? 6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet w porządku, może z kimś porozmawiasz w samolocie Jak przebiegnie podróz POWROTNA? 2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław tu już myślami będziesz przy panu i przeżywać trochę rozstanie, ale też w porządku Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław wesoło i radośnie, będzie temu sprzyjać wytęsknione spotkanie, takie zmysłowe plus jakieś wycieczki może? No i pytanie próżnej baby (wybaczcie:lol:) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce będą Cię ocenia, ale zrobisz bardzo dobre wrażenie, kobieco, pięknie, i inteligentnie, też mi się kojarzy, ze pan będzie chciał mieć Ciebie dla siebie, zamiast większych imprez miłego wyjazdu! Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lipca 2015 Napisano 18 Lipca 2015 Jak przebiegnie podróz samolotem TAM? 6 mieczy 4 kielichów Królowa Buław 4 buław Krol Monet moim zdaniem ona minie ci na tyle szybko, że tego nie poczujesz. Znajdziesz sobie jakieś zajęcie typu rozmowa z kimś czy gazetka. Jak przebiegnie podróz POWROTNA? 2 Kielichów 8 mieczy Kochankowie As Buław Giermek Buław w czasie podroży w drugą stronę będziesz zajęta myślami jak było, myślami o nim i co dalej z wami będzie Jak przebiegnie mój pobyt w Anglii? 3 kielichów Diabeł 2 buław 6 buław dużo przyjemności, relaksu, jedynym słowem przyjemnie. Nawet jak on nie będzie miał czasu, bo w sumie jego tu w kartach nie ma, to sama sobie znajdziesz jakąś rozrywkę na miejscu No i pytanie próżnej baby (wybaczcie:lol:) : Jakie wrażenie zrobie na jego kolegach? 9 monet 7 mieczy Rycerz Mieczy Słonce uzna, że z pewnością jesteś towarzyska, otwarta, ale trochę nie pewna tego wszystkiego może to dać taki obraz nieszczerości lub ukrywania czegoś przed nim. Miłej podróży! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Maestro Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) weryfikacja Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Maestro Napisano 6 Sierpnia 2015 WERYFIKUJĘ Podróz tam była spokojna, siedziała koło mnie pani, z którą cały czas gadałam. Pobyt baaaaaardzo fajny, mimo, ze mój facet mial pracę. Ludzie przyjęli mnie jak swoją, złapałam z nimi kontakt, było wesoło, między nami tez bardzo dobrze:) Powrót spokojny też, siedziałam koło pani z synem, który sie objawił w giermku buław, przez część podrózy nie rozmawialismy, co pokazała 8 mieczy, ja sie zastanawiałam czy zagadac , czy nie (Kochankowie), ale w końcu to zrobilam. I matka i syn okazali sie bardzo kontaktowi. Co do kolegów, to jeden wypił sobie ze mna wino, bo miał wolne i powiedział mi, ze przed przyjazdem myśleli, że jestem cyt. "jakas głupia", natomiast po przyjeździe (wybaczcie mi moją nieskromność) przeżyli szok, co do mojego intelektu i wyglądu:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi