jangocha Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Moja samopoczucie-4 mieczy odpoczynek i wycofanie Atmosfera w pracy - 10 mieczy - chyba jestem gotowa na nowe szanse Amosfera w domu - rydwan energia aby ruszyc do przodu ciągle działanie i ruch Istotne zdarzenia - moc jako zdarzenie może poradzenie sobie z czym co wydawało sie dzikie i nad czymś nie da sie zapanować. Tym się powinnam zająć- 5 kielichów- powinnam dostrzec co już osiągnelam WYnik - 4monet - stabilizacja materialna Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Moja samopoczucie-4 mieczy albo się rozchorujesz, albo faktycznie będziesz odpoczywać, na dwoje babka wróżyłaAtmosfera w pracy - 10 mieczy oj chyba ciężka będzie ta atmosfera...:-( albo po prostu skupisz się na zleconym zadaniu, które wykonasz do końcaAmosfera w domu - rydwan mogą być jakieś zmiany, będzie się dużo dziać, będzie bardzo energetycznie=zmiennieIstotne zdarzenia - moc chyba jakieś emocje wyjdą na wierzch, z których nie zdawałaś sobie sprawyWYnik - 4monet skupisz się na finansach, materii, być może będziesz oszczędzać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi