darusia7 Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witam Wszystkich uzytkownikow bardzo serdecznie! Mam na imie Daria i jestem pierwszy raz na forum. Bardzo chcialabym prosic o interpretacje snu, a mianowicie: mialam sen w ktorym widzialam moja znajoma martwa w kaluzy. Bylam przerazona. Podeszla do mnie czarownica i powiedziala: Za kare bedziesz glaskana przez diabla, ktory okaze sie dobry. Obudzilam sie przerazona, nie iwem co o tym wszystkim myslec. Bylabym wdzieczna jesli ktokolwiek mialby dla mnie jakies informacje odnosnie mojego snu. Dziekuje serdecznie Cytuj
Tamaya Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witaj, Dario. Tym razem zrobiłam wyjątek, skoro jak przyznajesz dopiero tu weszłaś, ale na przyszłość proszę o zapoznanie się z regulaminem działu snów odnośnie właściwego tytułowania wątków. Czy masz jakiś konflikt z tą znajomą. Podświadomie chciałabyś jej śmierci, lub żeby zniknęła z twojego życia? A może nieświadomie postępujesz wobec niej źle. We śnie ona zmarła, coś spowodowało jej śmierć, a Ty słyszysz, że zostaniesz ukarana, jakbyś była winna. Tą karą będzie kontakt z diabłem, który okaże się dobry. Postać ta zwykle jest uważana za złą. Jednak możliwe, że czyniąc komuś krzywdę lub nosząc w sobie jakieś negatywne uczucia do tej osoby ściągasz do siebie mrok i system wartości się zmienia. Diabeł przestaje być złym dla kogoś, kto stoi po jego stronie. Wręcz może próbuje go przekonać, że to dobry wybór. Cytuj
darusia7 Napisano 8 Lipca 2015 Autor Napisano 8 Lipca 2015 dziekuje serdecznie. Przepraszam, zaraz zapoznam sie z regulaminem raz jeszcze. Nikomu nie zycze smierci, nie mialam rowniez konfliktu z ta osoba. lubie ja nawet dlatego ten sen wydal mi sie zaskakujacy....... dziekuje za pomoc raz jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi