panna.marta Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 od jutra czeka mnie remont w mieszkaniu. Okropnie się stresuję, bo wypadł mi trochę nie w tym czasie co trzeba, ale fachowiec nie może czekać zapytałam kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart 8 monet, rycerz buław, 6 buław wygląda na to, że pójdzie szybko, sprawnie i nie będzie źle... dzięki za każdy wpis Cytuj
silyen Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 8 denarów - o tak praca, choć czasami wydłużająca się rycerz buław - może Pan ochoczo zabierze się do pracy, 6 buław - ale skończy i zrobi to dobrze:) Cytuj
Gość Bethany Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Widać, że będzie dużo pracy, ale powinno pójść dość szybko i sprawnie, a najważniejsze, że będziesz zadowolona z efeku w tych 6 Buławach . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 spokojnie 8 denarów -> praca, skupienie się na jednej i ważnej rzeczy rycerz buław -> szybkość, wkładanie w pracę sporo energii 6 buław -> szczęśliwy koniec, dobrze zakończona robota Cytuj
norsk Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Remont przebiegnie szybko i sprawnie. Pan zaangazuje się w pracę i efekt koncowy bedzie ok Cytuj
adivino Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Sporo jest tej pracy. Jakieś dłubanie, drobne roboty. Fachowiec będzie sprawnie pracował i będziesz zadowolona z efektów. Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 Nic dodać nic ująć praca, szybka, sprawna i efektywna. Nie ma się czego obawiać Cytuj
Grahanka Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 Fachowiec będzie pracował dokładnie, w swoim tempie, nie spiesząc się. Będzie ekonomiczny i praktyczny, podatny na sugestie. Wrażliwy na piękno, taki ala artysta. Należy go kontrolować. W pewnym momencie remont może przybrać obraz totalnego chaosu i nie będzie wiadomo w co ręce włożyć (tak to bywa z remontami, bałagan i takie tam). Mogą puścić Ci nerwy, ale w rezultacie, finał będzie imponujacy. Będzie Pani zadowolona. Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 od jutra czeka mnie remont w mieszkaniu. Okropnie się stresuję, bo wypadł mi trochę nie w tym czasie co trzeba, ale fachowiec nie może czekać zapytałam kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart 8 monet, rycerz buław, 6 buław wygląda na to, że pójdzie szybko, sprawnie i nie będzie źle... dzięki za każdy wpis możliwe, że codziennie będzie pracować dłużej, aby szybciej skończyć Pan jest ogarnięty i będzie pracować z zapałem Cytuj
Gość befimaka Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Wygląda na to, że będziesz zadowolona z fachowca, a on z Ciebie, bo wiesz, czego oczekujesz po remoncie. Dlatego Wasza współpraca dobrze się ułoży i remont przebiegnie bez problemów. O ile można mówić o braku problemów przy remoncie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 początkowo mogą Ci doskwierać prace w domu w jakiś sposób, ale jak zobaczysz pierwsze efekty będziesz coraz bardziej rozluźniona i zadowolona Udanego remontu! Cytuj
emilr Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart 8 monet, rycerz buław, 6 buław Remont powinen przebiec sprawnie i profesjonalnie. Zsaanawiam się, czy ty nie bedziesz musiała sie na krótko zaangażować - podjechać po coś, coś załatwić, dokupić.... Cytuj
Lena75 Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 Nie ma czym sie przejmowac ... remont powinnien szybko ruszy, bez zadnych niespodzianek...z rezultatu bedziesz zadowolona Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Napisano 27 Sierpnia 2015 Weryfikacja. Remont poszedł bezboleśnie i w miarę szybko. Pan miły, uczciwy ale będzie jeszcze kończył parę drobnych rzeczy ☺ Cytuj
babajaga33 Napisano 27 Sierpnia 2015 Napisano 27 Sierpnia 2015 Karty jak marzenie. Zadowolenie murowane! Praca będzie może trochę się ciągnąć ale jak na tyle roboty, to i tak sprawnie pójdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi