Skocz do zawartości

remont

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od jutra czeka mnie remont w mieszkaniu. Okropnie się stresuję, bo wypadł mi trochę nie w tym czasie co trzeba, ale fachowiec nie może czekać :(

zapytałam kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart :(

8 monet, rycerz buław, 6 buław

wygląda na to, że pójdzie szybko, sprawnie i nie będzie źle...

dzięki za każdy wpis

Napisano

8 denarów - o tak praca, choć czasami wydłużająca się:) rycerz buław - może Pan ochoczo zabierze się do pracy, 6 buław - ale skończy i zrobi to dobrze:)

Gość Bethany
Napisano

Widać, że będzie dużo pracy, ale powinno pójść dość szybko i sprawnie, a najważniejsze, że będziesz zadowolona z efeku w tych 6 Buławach :).

Gość Euterpe
Napisano

spokojnie :luzik:

8 denarów -> praca, skupienie się na jednej i ważnej rzeczy

rycerz buław -> szybkość, wkładanie w pracę sporo energii

6 buław -> szczęśliwy koniec, dobrze zakończona robota

Napisano

Remont przebiegnie szybko i sprawnie. Pan zaangazuje się w pracę i efekt koncowy bedzie ok :)

Napisano

Sporo jest tej pracy. Jakieś dłubanie, drobne roboty. Fachowiec będzie sprawnie pracował i będziesz zadowolona z efektów.

Napisano

Nic dodać nic ująć praca, szybka, sprawna i efektywna. Nie ma się czego obawiać :)

Napisano

Fachowiec będzie pracował dokładnie, w swoim tempie, nie spiesząc się. Będzie ekonomiczny i praktyczny, podatny na sugestie. Wrażliwy na piękno, taki ala artysta. Należy go kontrolować. W pewnym momencie remont może przybrać obraz totalnego chaosu i nie będzie wiadomo w co ręce włożyć (tak to bywa z remontami, bałagan i takie tam). Mogą puścić Ci nerwy, ale w rezultacie, finał będzie imponujacy. Będzie Pani zadowolona.

Napisano
od jutra czeka mnie remont w mieszkaniu. Okropnie się stresuję, bo wypadł mi trochę nie w tym czasie co trzeba, ale fachowiec nie może czekać :(

zapytałam kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart :(

wygląda na to, że pójdzie szybko, sprawnie i nie będzie źle...

dzięki za każdy wpis

możliwe, że codziennie będzie pracować dłużej, aby szybciej skończyć

Pan jest ogarnięty i będzie pracować z zapałem

Gość befimaka
Napisano

Wygląda na to, że będziesz zadowolona z fachowca, a on z Ciebie, bo wiesz, czego oczekujesz po remoncie. Dlatego Wasza współpraca dobrze się ułoży i remont przebiegnie bez problemów. O ile można mówić o braku problemów przy remoncie. ;)

Gość Daffne
Napisano

początkowo mogą Ci doskwierać prace w domu w jakiś sposób, ale jak zobaczysz pierwsze efekty będziesz coraz bardziej rozluźniona i zadowolona :) Udanego remontu! :D

Napisano

kart jak minie mi ten okres remontu? chodzi o to czy pójdzie wszystko dobrze czy będzie to raczej uciążliwe....(stresowałam się już przy tasowaniu kart :(

Remont powinen przebiec sprawnie i profesjonalnie. Zsaanawiam się, czy ty nie bedziesz musiała sie na krótko zaangażować - podjechać po coś, coś załatwić, dokupić....

Napisano

Nie ma czym sie przejmowac ... remont powinnien szybko ruszy, bez zadnych niespodzianek...z rezultatu bedziesz zadowolona :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja. Remont poszedł bezboleśnie i w miarę szybko. Pan miły, uczciwy ale będzie jeszcze kończył parę drobnych rzeczy ☺

Napisano

Karty jak marzenie. Zadowolenie murowane! Praca będzie może trochę się ciągnąć ale jak na tyle roboty, to i tak sprawnie pójdzie.