panna.marta Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 jak w tytule, dzisiaj się rozchorowałam i robię wszystko by jak najszybciej z tego wyjść. Pytanie do kart. Czy szybko uporam się z dolegliwościami żołądkowymi? 4 buław, 2 kielichy, papieżyca II myślę, że powinno odpuścić niebawem - do 4 dni max. Wieczność! Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 jak w tytule, dzisiaj się rozchorowałam i robię wszystko by jak najszybciej z tego wyjść. Pytanie do kart. Czy szybko uporam się z dolegliwościami żołądkowymi? 4 buław, 2 kielichy, papieżyca II myślę, że powinno odpuścić niebawem - do 4 dni max. Wieczność! myślę, że krócej niż 4 dni, obstawiałabym nawet 2 dni, ale będziesz jeszcze trochę dochodzić do siebie... Cytuj
panna.marta Napisano 10 Lipca 2015 Autor Napisano 10 Lipca 2015 dzięki wielkie dam znać do końca tyg Cytuj
norsk Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Z tych kart wynika, że Twoje dolegliwości szybko mina Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Lekka poprawa w ciągu 4 dni od postawienia kart, a do 2 tygodni znacząca poprawa albo nawet ustanie problemów żołądkowych. Cytuj
Lena75 Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 Niby cztery dni..ale moze równie dobrze byc 2 tygodnie ( 2 kielichy) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 pierwszą kartę masz z buław, a najbliżej jest lew. Druga jest z kielichów, a teraz mamy raka. Obstawiam, że jeszcze w znaku raka z tego wyjdziesz. Zwłaszcza, że jeszcze jest papieżyca, a ona teraz mi się tak z wodą skojarzyła. 4 buławy mogły pokazać samą dolegliwość - obszar zamknięty i rozgrzany. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Lipca 2015 Autor Napisano 13 Lipca 2015 na chwilę obecną jeszcze się męczę to już prawie tydzień, ale od wczoraj biorę inne leki, które działają podobnie do antybiotyku, czyli widoczna poprawa najwcześniej dobę po ;( Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2015 Autor Napisano 17 Lipca 2015 połowiczna weryfikacja - mija 10 dzień i może trochę przeszło, ale nie do końca. Lekarka włączyła 4 tygodniowe leczenie śluzówki żołądka. Cytuj
Grahanka Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) 4 pałki - 4 dni 2 puchary - dwa tygodnie papieżyca - wolno, długo. Może też wskazywać, że o czymś nie wiesz, nie jesteś świadoma. Trzeba szukać przyczyny. W połowie przyszłego tygodnia powinno być lepiej (czwartek?). Edytowane 17 Lipca 2015 przez Grahanka czw Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lipca 2015 Autor Napisano 22 Lipca 2015 mija 13 dzień, jest poprawa, nawet spora, ale nie jest to pełne wyleczenie. Leczę zapalenie żołądka i jest to leczenie ustalone na 4 tygodnie licząc od połowy miesiąca Cytuj
panna.marta Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Napisano 27 Stycznia 2016 weryfikacja- przepraszam, że dopiero teraz, musiało mi to gdzieś umknąć pierwsza poprawa była w okolicach września, definitywna listopad. To było dłuższe leczenie. Teraz jest ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi