Skocz do zawartości

dolegliwości żołądkowe - kiedy miną (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w tytule, dzisiaj się rozchorowałam i robię wszystko by jak najszybciej z tego wyjść.

Pytanie do kart. Czy szybko uporam się z dolegliwościami żołądkowymi?

4 buław, 2 kielichy, papieżyca II

myślę, że powinno odpuścić niebawem - do 4 dni max. Wieczność!

Napisano
jak w tytule, dzisiaj się rozchorowałam i robię wszystko by jak najszybciej z tego wyjść.

Pytanie do kart. Czy szybko uporam się z dolegliwościami żołądkowymi?

4 buław, 2 kielichy, papieżyca II

myślę, że powinno odpuścić niebawem - do 4 dni max. Wieczność!

myślę, że krócej niż 4 dni, obstawiałabym nawet 2 dni, ale będziesz jeszcze trochę dochodzić do siebie...

Gość Daffne
Napisano

Lekka poprawa w ciągu 4 dni od postawienia kart, a do 2 tygodni znacząca poprawa albo nawet ustanie problemów żołądkowych.

Napisano

Niby cztery dni..ale moze równie dobrze byc 2 tygodnie ( 2 kielichy)

Gość Euterpe
Napisano

pierwszą kartę masz z buław, a najbliżej jest lew.

Druga jest z kielichów, a teraz mamy raka.

Obstawiam, że jeszcze w znaku raka z tego wyjdziesz. Zwłaszcza, że jeszcze jest papieżyca, a ona teraz mi się tak z wodą skojarzyła.

4 buławy mogły pokazać samą dolegliwość - obszar zamknięty i rozgrzany.

Napisano

na chwilę obecną jeszcze się męczę to już prawie tydzień, ale od wczoraj biorę inne leki, które działają podobnie do antybiotyku, czyli widoczna poprawa najwcześniej dobę po ;(

Napisano

połowiczna weryfikacja - mija 10 dzień i może trochę przeszło, ale nie do końca. Lekarka włączyła 4 tygodniowe leczenie śluzówki żołądka.

Napisano (edytowane)

4 pałki - 4 dni

2 puchary - dwa tygodnie

papieżyca - wolno, długo. Może też wskazywać, że o czymś nie wiesz, nie jesteś świadoma. Trzeba szukać przyczyny.

W połowie przyszłego tygodnia powinno być lepiej (czwartek?).

Edytowane przez Grahanka
czw
Napisano

mija 13 dzień, jest poprawa, nawet spora, ale nie jest to pełne wyleczenie. Leczę zapalenie żołądka i jest to leczenie ustalone na 4 tygodnie licząc od połowy miesiąca :(

• 6 miesięcy temu...
Napisano

weryfikacja- przepraszam, że dopiero teraz, musiało mi to gdzieś umknąć:(

pierwsza poprawa była w okolicach września, definitywna listopad. To było dłuższe leczenie. Teraz jest ok.