Skocz do zawartości

Czy związek jest karmiczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

czy mogłabym prosić o sprawdzenie relacji partnerskiej: ja 28/08/88, partner 25/11/72??

Rozważamy w tej chwili ślub, tylko nie jestem pewna czy jest to dobry moment. Czy mogłabym prosić też o wyliczenie roku osobistego dla każdego z nas??

Z góry bardzo dziękuję!

Napisano

Tak, jesteście w związku karmicznym.

Obecnie jesteś w 7 roku osobistym, partner jest w 9 roku osobistym.

Nie są to dobre lata na zawieranie związku małżeńskiego, w przyszłości wróżą rozstanie.

Pozdrawiam

Napisano

Grahanka, bardzo dziękuję!

Czy mogę Cię jeszcze prosić o informację, jakiego jest to rodzaju obciążenie karmiczne??

Rozumiem, że przyszły rok- dla mnie 8 i dla niego 1 będzie lepszym momentem??

Napisano (edytowane)

Tak, przyszły rok będzie dobrym czasem.

Na pytanie co macie do przepracowania, odpowiem wieczorem, wymaga to czasu, a teraz go nie mam.

dopisek:

Nie odpowiem na to pytanie. Przynajmniej nie dzisiaj.

Mam w sobie dużo emocji, potrzebuję się wyciszyć i skupić.

Odpowiedź może nastąpić w przyszłym tygodniu. Proszę czekać.

Edytowane przez Grahanka
dopisek
Napisano

Oczywiście! Dziękuję bardzo i czekam na kolejny post! :)

Napisano (edytowane)

Kobieta z Twojej rodziny (może matka) destrukcyjnie wpływa na Wasz związek. Jakieś plotki i oszczerstwa mogą być przyczyną nieporozumień między Wami.

To uczucie będzie dla Was wyzwaniem, któremu trzeba będzie sprostać. Szykują się wzloty i upadki. Konieczna jest uczciwość i lojalność. Bujne życie towarzystkie. Zapowiada przeobrażenie wewnętrzne poprzez doświadczenia małżeńskie. Jedna z nich to: staniesz przed wyborem wyjazdu, a może już to się stało (emigracji, zmiany miejsca zamieszkania, odległości, którą trzeba będzie pokonać by być razem). Jest też rada, abyś właśnie Ty, wykazała się większą inicjatywą w układzie partnerskim.

Edytowane przez Grahanka
rada
Napisano

Grahanka, dziękuję Ci bardzo!

faktycznie mieliśmy dużo wzlotów i upadków. Ciągle o siebie walczymy, a po każdym kryzysie nasz związek jest coraz pełniejszy:)

Dziękuję bardzo za te rady, bardzo dużo dla mnie znaczą.

Chciałabym jeszcze zapytać o kwestię dzieci- dużo ostatnio na ten temat rozmawiamy, ale ja ciągle mam wrażenie, że to nie jest dobry moment.