Iwka78 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Witam ogólna sytuacja - 24 lipca kończy mi się półroczne zwolnienie i wracam na etat, przez te pół roku próbowałam rozkręcić swoją działalność (efekty są marne, zero dochodów, jestem tym podłamana i bliska rezygnacji... i chyba bym nawet zrezygnowała, gdyby nie fakt, że mam e-platformę wykupioną na półroku)... Karty RW, ułożenie proste. Dom - 3 mieczy, paź mieczy, 7 pucharów - widać moje pękające serce, że muszę wrócić do kieratu, widać rozczarowanie, że moje marzenia się po prostu nie spełniają... Efekty działań w mojej działalności dodatkowej - 9 mieczy, XIX słońce, XIII śmierć+I mag - widać moje rozczarowanie i to, że jestem na zwolnieniu lekarskim... później jest jakaś zmiana i nie wiem, czy tego nie zakończę.... i przestanę w końcu marzyć o byciu na swoim i stwierdzę, że jednak bezpieczniej być na etacie... to zawsze mniej pracy i stała kasa... Moje funkcjonowanie w firmie na etacie - 3 pucharów, 3 buławy, król buław - ojjj coś za dobre są te karty... będę zadowolona...tak jakby ktoś miał mi pomóc, albo ja sama miałabym z czymś ruszyć... może dostanę jakieś nowe zadania... generalnie to nastawiam się na wypowiedzenie... Wakacje (planowaliśmy wyjazd typu "last minute", ale nie wiem, czy w ogóle wyjedziemy gdziekolwiek) - XVII gwiazda, 5 mieczy, 8 mieczy - chciałabym wyjechać, ale nici z tego... Niespodzianka - XII wisielec, 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów - pomyślałam sobie, że może chodzi o moją działalność? że to co było zatrzymane i nie przynosiło dochodów ruszy do przodu? jak widzicie te karty? 1 Cytuj
Gość befimaka Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Dom - 3 mieczy, paź mieczy, 7 pucharów Będziesz rozmyślała o planach, które nie wyszły. Efekty działań w mojej działalności dodatkowej - 9 mieczy, XIX słońce, XIII śmierć+I mag Zdobyłaś doświadczenia, które można wykorzystać w jakimś nowym kierunku i to tak, żeby zadziwić innych. Moje funkcjonowanie w firmie na etacie - 3 pucharów, 3 buławy, król buław Wygląda na bardzo pozytywne układy. Rzucisz się w wir pracy. Wypowiedzenia tu nie widzę. Chyba że ktoś chce Ci "pomóc" w zwolnieniu, ale ten układ wygląda zbyt pozytywnie. Wakacje (planowaliśmy wyjazd typu "last minute", ale nie wiem, czy w ogóle wyjedziemy gdziekolwiek) - XVII gwiazda, 5 mieczy, 8 mieczy Raczej nic z tych planów nie wyjdzie. Niespodzianka - XII wisielec, 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów Może nie wyjedziecie na wakacje, bo naprawdę coś się ruszy z Twoją działalnością. Wszytko się zmieni i na nowo rozpoczniesz swoją działalność. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 Dom - 3 mieczy, paź mieczy, 7 pucharów - w domu rozpamiętywanie nieudanych posunięć, troszkę przez to możesz być nerwowa czy zgryźliwa, ale przejdzie CI jak ponownie jakiś nowy plan się w Tobie urodzi. Nowa wizja, jakieś nowe rozwiązanie (może związane z firmą), które mogłoby być szansą kolejną dla Ciebie. Efekty działań w mojej działalności dodatkowej - 9 mieczy, XIX słońce, XIII śmierć+I mag - no powiem Ci, że ja Ci miną czarne myśli to bardzo dobrze będzie, potwierdza się tu nowy pomysł, który zmieni Twoje podejście do sprawy, ale i sprawi,że smutki uciekną Moje funkcjonowanie w firmie na etacie - 3 pucharów, 3 buławy, król buław - dobre, będziesz aktywnie wypełniać swoje obowiązki jakie zostaną Ci wyznaczone. Wakacje (planowaliśmy wyjazd typu "last minute", ale nie wiem, czy w ogóle wyjedziemy gdziekolwiek) - XVII gwiazda, 5 mieczy, 8 mieczy - chyba na planach i wyobraźni się skończy, ale może za rok się uda? ) Niespodzianka - XII wisielec, 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów - znów pokazują się jakies nowe możliwości, odkryjesz albo ktoś podpowie Ci co zrobić ze swoją firmą. Przekształcisz ją, wręcz zapalisz się do działania :-) Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Lipca 2015 Autor Napisano 13 Lipca 2015 Dom - 3 mieczy, paź mieczy, 7 pucharów- w domu rozpamiętywanie nieudanych posunięć, troszkę przez to możesz być nerwowa czy zgryźliwa, ale przejdzie CI jak ponownie jakiś nowy plan się w Tobie urodzi. Nowa wizja, jakieś nowe rozwiązanie (może związane z firmą), które mogłoby być szansą kolejną dla Ciebie. Efekty działań w mojej działalności dodatkowej - 9 mieczy, XIX słońce, XIII śmierć+I mag - no powiem Ci, że ja Ci miną czarne myśli to bardzo dobrze będzie, potwierdza się tu nowy pomysł, który zmieni Twoje podejście do sprawy, ale i sprawi,że smutki uciekną Moje funkcjonowanie w firmie na etacie - 3 pucharów, 3 buławy, król buław - dobre, będziesz aktywnie wypełniać swoje obowiązki jakie zostaną Ci wyznaczone. Wakacje (planowaliśmy wyjazd typu "last minute", ale nie wiem, czy w ogóle wyjedziemy gdziekolwiek) - XVII gwiazda, 5 mieczy, 8 mieczy - chyba na planach i wyobraźni się skończy, ale może za rok się uda? ) Niespodzianka - XII wisielec, 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów - znów pokazują się jakies nowe możliwości, odkryjesz albo ktoś podpowie Ci co zrobić ze swoją firmą. Przekształcisz ją, wręcz zapalisz się do działania :-) Na wszystko są super karty... Na powrót do pracy... Na działalność... A ja kompletnie tego nie widzę... Nic nie sprzedałam... Perspektyw w firmie na etacie nie widzę... Jak nic jestem w 3 mieczach;( Dzięki jeszcze raz! Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 myślę, że to się rozwiąże jakoś...pytanie kiedy i jak )) Będzie dobrze mimo,że teraz tego nie widać! Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Napisano 22 Lipca 2015 Niespodzianka - XII wisielec' date=' 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów[/color'] - pomyślałam sobie, że może chodzi o moją działalność? że to co było zatrzymane i nie przynosiło dochodów ruszy do przodu? jak widzicie te karty? Dziś właśnie miałam kontrolę w ZUS i lekarz orzecznik skrócił mi zwolnienie do dziś więc jutro idę do pracy... Wszystko nabiera tempa... Przecież nikt nie powiedział, że niespodzianka zawsze jest miła;( stąd prawdopodobnie te karty... Najlepsze jest to, że fizycznie nie ma dla mnie miejsca w firmie, nie ma biurka, nie ma komputera i nie ma miejsca na zakup kolejnego... Wiec jutro tak naprawdę sie wszystko rozstrzygnie z mojąc pracą.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lipca 2015 Napisano 22 Lipca 2015 Bądź dobrej myśli i daj znać jak się czegoś dowiesz ) Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Napisano 22 Lipca 2015 Jestem na maksa upierdliwa;) i zapytałam kart; jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że umowa o pracę z firmą X zostanie rozwiazana? Cesarzowa, 6 mieczy, król mieczy Dla mnie 6 mieczy mówi o rozwiązaniu umowy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lipca 2015 Napisano 22 Lipca 2015 Wg mnie zostanie rozwiązana, pracodawca może chcieć wyjść na sprawie z korzyścią dla firmy, ewentualnie może zaproponuje coś innego, ale Tobie może nie odpowiadać? Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Napisano 23 Lipca 2015 Częściowa weryfikacja Wypowiedzenie dziś otrzymałam - nie było żadnych nieporozumień z właścicielem firmy. Także pracy na etacie niet... W sobotę wyjeżdżamy nad morze. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Przykro mi... Trafi się lepsza! :-) A zaproponował coś innego? Czy patrzył wyłącznie swoich korzysci? Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Napisano 23 Lipca 2015 Absolutnie nie było żadnej propozycji. Po prostu miał jedną wersję, która jest dla mnie korzystna. Zachował się, tak jak się spodziewałam - potraktował mnie jak nic nieznaczące powietrze... Nawet nie zapytał jak się czuję wiedząc o tym, że mam depresję... Za to z drugim wspólnikiem na spokojnie porozmawiałam i usłyszałam, że świetnie mu się ze mną pracowało;) Dziękuje za wsparcie;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Ech na takich ludzi nie ma wpływu...to częste teraz. Myślą o własnym interesie i nie patyczkują się jeśli przyjdzie się rozstać. Sama tego kiedyś doświadczyłam, więc wiem jak to wygląda. Jednak chyba lepsze takie zachowanie bo nie udaje...niżeli miaby z uśmiechem Ci wręczać wypowiedzenie. Mnie tak potraktowano, sama nie wiedziałam jak mam sie zachować wtedy xD Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Napisano 21 Sierpnia 2015 ****WERYFIKACJA**** Dom - 3 mieczy, paź mieczy, 7 pucharów Rozmyślam, co zrobiłam nie tak w swoich życiu zawodowym, mam do siebie dużo żalu i poczucie, że straciłam 5 lat:-( że inni się rozwijali, a ja zamiast do przodu to stałam w miejscu... i teraz martwię się tym, że nie znajdę nic lepszego niż ostatnia praca:-(Efekty działań w mojej działalności dodatkowej - 9 mieczy, XIX słońce, XIII śmierć+I mag karty pięknie pokazały moje rozczarowanie, ale także zrozumienie pewnych spraw. Po prostu jedna osoba nie jest w stanie zajmować się projektowaniem, szyciem, promocją itd. bo jest tego za dużo dla jednej osoby. Musiałabym mieć wspólnika, a nie mam... Śmierć też pokazała wyjście z Inkubatorów, dziś wysłałam wymówienie umowy, a Mag sama nie wiem co...Moje funkcjonowanie w firmie na etacie - 3 pucharów, 3 buławy, król buław no na etacie nie jestem, zostałam zwolniona jak już wcześniej pisałam, powoli dochodzę do siebie. Cieszę się, że zaczynam lepiej spać, aktywnie szukam pracy (3 buławy), ale nie wiem, też czemu jest ten król buław, bo nie ma nikogo takiego przy mnie...Wakacje (planowaliśmy wyjazd typu "last minute", ale nie wiem, czy w ogóle wyjedziemy gdziekolwiek) - XVII gwiazda, 5 mieczy, 8 mieczy na żadną ofertę typu last minute się nie załapaliśmy, pokrzyżowały się nam plany:-( pojechaliśmy w Polskę pooglądać żubry:-) Miecze pewnie pokazały przesunięcie się terminu, bo wykupiliśmy bilety na wyspy w lutym 2016r.Niespodzianka - XII wisielec, 6 denarów, XVI wieża+XV diabeł+As pucharów wisielec mówi o wcześniejszym zakończeniu mojego zwolnienia lekarskiego, które nie zostało uznane przez ZUS, co za tym idzie zakończyły się pieniążki z ZUSu (6 denarów) i wróciłam do pracy, aby zostać zwolnioną i uwolnioną emocjonalnie, bo bardzo mnie to już męczyło:-( DZiękuję wszystkim za pomoc w interpretacji:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi