waniliowa1 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Witam prosze o interpretacje bo juz sama nie wiem Padło pytanie co ich łaczy co do niej czuje do partnerki z którą ma dziecko . wedłóg mojej oceny widze to tak ale nie wiem czy dobrze to odczytuje bo jestem początkująca prosze o ewentualną weryfikacje królowa monet - jest w jego zyciu inna kobieta ,koleżanka ciemne włosy zielone oczy moze przyjaciółka która znaczaco wypływa na jego zycie i jego mysli 7 kielichów - jest zakochany w tej kolezance wdycha do niej ale platonicznie po cichu zeby byc lojalnym wobec swojej partnerki z którą jest ma ochote na romans skrywany przed otoczeniem.jego uczucia skierowane sa nie na obecna partnerkę a na ta koleżankę dlatego nie okazuje uczuć partnerce z którą jest 5 buław - przez to sa miedzy nimi spiecia i kłótnie nie ma tu miłości raczej bycie ze soba z rozsadku Jak to widzicie ??? Edytowane 10 Lipca 2015 przez waniliowa1
Czarownica Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Witaj na forum, proszę się zapoznać z regulaminem działu. Nie rozpatrujemy tu kwestii prywatnych osób trzecich. http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html
Rekomendowane odpowiedzi