Skocz do zawartości

romans?

waniliowa1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poradźcie prosze

czy te karty mowią że czeka mnie romans z kolegą?

arcykapłan

4 mieczy

kochankowie

kochankowie to widze ze tak ale kapłan 4 mieczy ??

zadałam pytanie czy bede miec z nim romans ?

Napisano

Ja tutaj romansu nie widzę. Ani Kapłan, ani 4 mieczy romansowe nie są, a Kochankowie nie dają jednoznacznej odpowiedzi.

Napisano

z tym kolega romans ci nie grozi a juz na pewno nie czeka

on zdaje sie na dwa fronty

Napisano

To jest interpretacja kart?

Brak też opisu sytuacji.

Napisano

Kochankowie mimo swojej pieknej symboliki w wiekszosci talii, wcale nie zwiastuja pieknego zakonczenia...nic z tego nie bedzie to tak w skrocie.

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja też myślę, że romansu nie będzie. Zarówno kapłan jak i 4 mieczy nie mówią o porywie uczuć. Kochankowie na końcu układu pokazują kontrolę uczuć i emocji lub też o tym, że kolega wybierze inną kobietę.

Napisano (edytowane)

A ja zaproponuję taką interpretację. Kochankowie jak najbardziej mogą mówić o romansie. Pytanie było o romans, a nie głęboki związek uczuciowy. Romans to romans. Czyli jest małżeństwo a Pan lub Pani mają romans z kims innym. Kochankowie to rzeczywiście nie jest dobra karta na związki i uczucia takie prawdziwe, ale na przelotną relację z kimś trzecim - jak najbardziej. 4 mieczy pokazała mi kiedyś sytuację łóżkową, ponieważ w Tarocie snów, który wtedy wyłożyłem, człowiek przedstawiony na karcie leży w łóżku więc romans może polegać na sprawach łóżkowych, Nie zawsze są potrzebne przy tym uczucia, bo potem jest kłopot. Co do Papieża to ja widzę tak, że jeżeli się na to umówicie, że tak będzie to on się zgodzi. Musi być świadom, że tego właśnie chcesz bo wszystko jest w jego głowie.

Edytowane przez silyen
Napisano

Dackis, bardzo fajna interpretacja. Cały czas próbuje rozgryźć te karty i wcale nie byłam stanowczo na nie. Z sumy wychodzi XV Diabeł, więc jest szansa, że coś się zadzieje w tym temacie.

Napisano (edytowane)

według mnie ewentualnie na odległość, dystans, dosłownie bądź w przenośni

Edytowane przez bimba
Napisano
Poradźcie prosze

czy te karty mowią że czeka mnie romans z kolegą?

arcykapłan

4 mieczy

kochankowie

zadałam pytanie czy bede miec z nim romans ?

Na romans, na obecną chwilę, możliwości, jak najbardziej tak. Coś blokuje rozwój relacji, ale kochankami możecie zostać, bo chęci widać. Pytanie, czy tego właśnie chcesz?

Napisano

super interpretacja :-) nawet tak o tym nie pomyslałam dziekuje :-)

Napisano

wszystkim dziekuje za zinterpretowanie bardzo mi pomogliście :-)