panna.marta Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Jak będzie wyglądała moja sytuacja w pracy do końca roku 2015- obecnie jest tak dziwnie. Ogólnie jestem bardzo zaangażowana w to co robię, ale mam wrażenie, że ostatnio szefowa ode mnie za dużo wymaga i jest dla mnie bardzo surowa stąd pytanie król mieczy, rycerz pucharów, as pucharów dołożone rycerz denarów dziwne karty... dużo starań, determinacji, może jakieś doszkalanie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Zaznacza się surowość właściciela/lki w Królu mieczy, osoby których reprezentuje ta karta są wymagające, skoncentrowane na faktach i osiągnięciach. Nie lubią się rozmieniać na drobne, a i nie da się ich "poczarować" słowem czy ugłaskać...ma być konkret i albo on jest, albo go nie ma. Wymówki też się nie liczą. Możliwe,że ma szefowa jakiś cięższy okres prywatnie, troszkę trzeba będzie to poznosić niestety...dopasować się do jej potrzeb i wymagań (rycerz kielichów) a potem poprawi sie sytuacja na lepsze, atmosfera zacznie być lżejsza i swobodniejsza co odczujesz za kilka miesięcy (2-3). Może chcieć Ciebie doszkalać końcem roku albo sama się wybierzesz na szkolenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi