Skocz do zawartości

kupno mieszkania

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam plan do 3lat lat od dziś kupić mieszkanie.

Jak powiedzie mi się plan zakupu mieszkania?

8 buław, królowa denarów, umiarkowanie XIV dołożyłam koło fortuny X, 6 mieczy

możliwe, że kupię , ale nie tak szybko bo 8 buław blokuje umiarkowanie....

może ktoś mi doradzi na podstawie tych kart?

Napisano

Powolne gromadzenie pieniążków na mieszkanie widzę, zbieranie środków niekoniecznie w ciągu 3 lat ale kupisz.

Postawiłabym jeszcze inne pytanie np Co mam zrobić, na czym się skupić żeby kupić mieszkanie w ciagu 3 lat.

Napisano

Myslę, że w tym czasie uda Ci się zdobyc cel. Będzie Ci jednak troche trudno podjac decyzję co do mieszkania i bedziesz siegała po rady innych osob.

Napisano

plany ci sie zmienia tu emigracja możliwa

a wcześniej problem bankowy z wkładem własnym możliwy

Napisano

ja też powiedziałbym, że się uda. Tu nie ma kart, które jednoznacznie mówią, że nie. Karta Umiarkowanie to dla mnie karta cudu, ale też droga do domu. 8 buław to coś się dzieje, może podjęłaś już jakieś kroki w tym celu. Potem Koło czyli zmiana zmiana zmiana, może zmiana miejsca zamieszkania bo w 6 mieczy to podróż to też karta brama, która pokazuje nową drogą, zresztą ze wszystkich mieczowych chyba najprzyjemniejsza karta. Czasem mówi o szukaniu nowej drogi, może np. zamiast za gotówkę będzie na kredyt, albo odwrotnie, bo Królowa denarów to osoba przedsiębiorcza. Co do czasu, nie wiem. Jeżeli pytanie było do 3 lat to 8 buław może oznaczać przyspieszenie tego czasu.

Napisano

Sprawę ruszysz szybko, w królowej denarów są pieniądze z Twojej ciężkiej pracy lub pomocy finansowej takowej pani. Możliwa druga praca. Umiarkowanie może wskazywać na kredyt, który będzie sukcesywnie spłacany.

Umiarkowanie jest dla mnie najsilniejszą kartą w rozkładzie, może też wskazywać na dobry, stabilny związek, natomiast królowa monet uosabia mi się w stałej partnerce oraz idealnej żonie. W kartach nie ma przyszłego wybranka, ale postać królowej może ziścić wydarzenia bogatego ożonku, a umiarowanie domu z ogródkiem zamiast plnowanego mieszkania. Koło fortuny + 6 mieczy to zmiana miejsca pobytu zamieszkania, to też stwierdzam, że marzenie o nowym lokum się zrealizuje. Powodzenia!

Gość Daffne
Napisano

Jak powiedzie mi się plan zakupu mieszkania?

8 buław, królowa denarów, umiarkowanie XIV dołożyłam koło fortuny X, 6 mieczy

jeszcze nie teraz, ale w przyszłości za jakiś czas widać zakup i przeprowadzkę. Jeśli teraz planujesz już kupić jakies konkretne mieszkanie to karty sugerują, żeby poczekać - może trafi się lepsza okazja? A jeszcze inna opcja mi się po głowie plączę, by zadziałać, a więc kupić to (jeśli o konkretne pytasz) bo za jakiś czas będzie mozna się doń wprowadzić. Ale z obu możliwości obstawiam bardziej pierwszą. Może chodzi o zgromadzenie większej kasy w 8 buław i Królowej monet... Albo o spełnienie oczekiwań Twoich i pojawienie się mieszkania jakie chciaabyś mieć za pewien czas. Tego życzę :buziak:

Napisano

dziękuję bardzo, dużo fajnych interpretacji. Kasę już zaczęłam zbierać może stąd pierwsza 8 buław i denarowa :D