zagubiona83 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :_smutny:Witam od wielu lat sni mi sie cmentarz dokładnie groby a w nich trumny z zwłokami czasem kości sny są różne ale często się powtarzaja wiele lat temu straciłam najbliższe mi osoby co mogą oznaczac takie sny prosze o pomoc
armather Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Często chodzisz na cmentarz? Lubisz to miejsce? - chyba nie za bardzo Odwiedź czasem zmałych , porozmawiaj z nimi w myślach - nawet jak nie odpowiedzą Warto pozdrawiam
Dama Trefl Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Jak dla mnie za vardzo siedzisz w przeszłości i rozpamiętujesz to wszystko,ze ich już nie ma,jesteś sama,jest Ci źle.Te sny mają za zadanie przebudzić Ciebie...
zagubiona83 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Macie racje nie moge się pogodzić z tym ze oni odeszli Ale czasem mam wrażenie ze są przymnie i wtedy właśnie pojawiają się sny zawsze są trumny czasem zniszczone. Miewam też inne dziwne doznania czasem mnie przerażają ale juz sie przyzwyczaiłam... A co do tego by porozmawiac z nimi w myślach to wieżcie mi robie to codziennie od 20 lat i odwiedzam ich na cmentarzu. w dzieciństwie wiele czasu spędziałam na cmentarzu,mój tato tam pracował a ja uwielbiałam tam przebywać.....
armather Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tym lepiej dla Ciebie myślę ,że to może chodzić jedynie o fakt ,że oni faktycznie są przy Tobie i są powodem snów...to też dopuszczam do możliwości
Recommended Posts