porcelainee Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Witam, wyciągnęłam 3 karty: Kapłanka, Diabeł, Cesarzowa Dziwne relacje nas łączą, seks również i to nieziemski(Diabeł) oraz spore przyciąganie w tym kierunku. Robię wszystko, aby on coś poczuł, ja się zakochałam, on swoim zachowaniem pokazuje trochę pośrednie uczucia, jak się ma do tego Tarot? Spotykamy się, wyglądamy jak spragniona siebie i najbardziej zakochana para na świecie, przeżywamy najwspanialsze chwile, a potem on nie odzywa się kilka dni, tydzień. I tak w kółko Zinterpretowałam sobie każdą kartę, wygląda to nawet dobrze, ale jak wygląda to w tym połączeniu 3 kart? Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc.
cardi Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 na kartach się nie znam ale jakbym się nie odzywał do partnerki przez tydzień to by mi mało zależało na Niej,
Grahanka Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Tu są dwie kobiety, stała partnerka i kochanka. Co czuje, przyciągasz go seksualnie.
porcelainee Napisano 11 Lipca 2015 Autor Napisano 11 Lipca 2015 Nie ma stałej partnerki. Była kobieta na 5 lat o ile się nie mylę, ale pół roku temu, już sprawa zamknięta Pokazuje się ze mną u znajomych itp. Ciągle w rozkładach wyskakuje ta Cesarzowa, czuję, że ona jest zdecydowanie w jego głowie. Nie wiem jak to rozgryźć.
Grahanka Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Kapłanka pokazuje tajemnicę, coś jest ukryte. Sekretem może być uczucie do innej osoby lub zdrada, kłamsto, tajenie prawdy w Diable. Ewidentnie są dwie kobiety Kapłanka i Cesarzowa. Z sumy XX Sąd, oznacza "przejrzenie na oczy". Nie od razu to zobaczysz.
porcelainee Napisano 11 Lipca 2015 Autor Napisano 11 Lipca 2015 Kurcze, jestem gotowa na wszystko Od początku to naznaczone jest jakąś zdradą, kłamstwem, ukrywaniem etc. Cóż, widocznie ktoś się bawi ze mną w kotka i myszkę, co nie zabije - wzmocni Tylko kiedy przejrzę na oczy, ach, ciekawość tego mnie zjada. Dziekuję.
Gość Daffne Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Hm nie interpretuję bo wątek jest nieweryfikowalny... ale zalecam postawić karty na to jak potoczy się miedzy Wami relacja np w ciągu miesiąca. Może wtedy będzie coś więcej wiadomo
Czarownica Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Proszę się zapoznać.
Rekomendowane odpowiedzi