silyen Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Szukam od jakiegoś czasu do kupienia talię Ridera Whitea, ale tą dużą, to znaczy karty w tym największym rozmiarze. Nigdzie nie ma w sklepach internetowych, każą czekać nie wiadomo ile. Może ktoś wie gdzie dostać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest befimaka Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Przypuszczam, że linków nie mogę wkleić, ale poszukaj sklepu Fraida lub Komnata książki (on się wyświetla jako Click shop), bo w nich jest Rider Waite, ten o wysokości kart 12 cm. We Fraidzie jest Golden po 99 zł, a w Komnacie książki Radiant po 82 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silyen Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Przypuszczam, że linków nie mogę wkleić, ale poszukaj sklepu Fraida lub Komnata książki (on się wyświetla jako Click shop), bo w nich jest Rider Waite, ten o wysokości kart 12 cm.We Fraidzie jest Golden po 99 zł, a w Komnacie książki Radiant po 82 zł. dziekuję, bo wszędzie gdzie dzwoniłem a jest na stronie mówią że nie ma i trzeba czekać. Jeden sklep ściąga mi już te karty od ponad 2 miesięcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest befimaka Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 To mam nadzieję, że w przypadku tych sklepów nie będzie sytuacji, że karty są tylko na stronie. We Fraidzie nic nie kupowałam, tylko ją przeglądałam, ale Komnata książek zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Kupiłam w niej mojego kociego tarota i karty przyszły z dobrą energią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts