Jump to content

bez tematu

Recommended Posts

Posted

Witam,

bardzo sie cieszę, że trafilam na tą stronke. Od wielu lat mam różne sny, które nie daja mi spokoju. SEnniki mają różną interpretacje, choc czesto sie pokrywają i powinno byc łatwiej w interpretacji ze wzg na zgodnosc haseł to jednakze gdy maja negatywne znaczenie, nie daja mi one spokoju, a wrecz wplywaja na moje zachowania w rzeczywistym świecie.....przyznam ze psychicznie potrafia ymeczyc człowieka a takze zmienic spostrzezenie na pewne sytuacje czy ludzi...dlaczego to pisze? bo mam wielką nadzieje, ze pomozecie mi w interpretacji pewnych snów...przeszukałam setki senników internetowych i posiadam rowniez jedna ksiazke....ale wciąż czuje, że byc moze zle wiąże sytuacje? lub wrecz przeciwnie- i powinnam cos w tej sytuacji zrobic czy zmienic kierunek dzialania...w tym poscie nie bede pisac o swoich snach bo musze co prawda juz "uciekac" od tego "pochlaniacza czasu". Jesli ktos to przeczyta zyczliwy, to prosze o odpowiedz, bede wiedzic ,ze nie na darmo moge Wam opisywac moje sny z prosba o interpretacje...

Dziekuje.

Posted

Droga Studentko :)

Ten post akurat jest dość zbędny. Co do senników- proszę Cię nie dołuj mnie ;) Senniki nie odzwierciedlają nic. Najlepszym sennikiem jest nasze serce ono mówi co sen oznacza i nigdy się przy tym nie myli . Pisz swoje sny do woli . Nie ja jeden staram się podsyłać interpretacje wspaniale robi to również Sephira - moderatorka ;) Jeżeli nie otrzymasz jednak odpowiedzi na swój sen to pisz do mnie na priva to też odpowiem

pozdrawiam :)

Posted

"wkradłam się" na chwile jeszcze z ciekawosci czy mój post został przez kogos odebrany. No i prosze :)

Jesli chodzi o sny...wiem wiem to moze i smieszne..przejmowac sie czyms....ale czasem sny odzwierciedlaja to czego naprawde niedostrzegamy...a moze powinnismy ;) sa rozne rodzaje snow..i mozna ich przeslanie latwo pomylic.....symboliczne, proroczne, emocjonalne...musze powiedziec ze gdy wglebilam sie w ten temat, zrozumialam wiele ciekawych "drobiazgów"...dlatego mysle ze warto interpretowac sny ;) ale i potrzebna jest tez opinia innych osób...;)

dzięki za odp armather;)

Posted

Wiesz studentka ja bym nie powiedział ,że to tak do końca jest wiele rodzajów snów ;) ja je najchętniej dzielę na 2 wersje :

-sny w których jest pod obrazami ukryta przestroga

-sny które odzwierciedlają nasze lęki i pragnienia ;)

Ale pomimo tej drugiej grupy uważam ,że sny zawsze warto interpretować :)

Posted

No właśnie, oto mi chodzi ;) więc założę odpowiedni temat i poczekam na interpretacje..:) ( będzie ich kilka, ale to po kolei ) :)

Pozdrawiam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...