waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 hej dziewczyny prośba spytałam kart czy pewien Pan odezwie sie do mnie dzis skontaktuje sie ze mna . karty jakie wyszły i z którymi sobie nie radze to Krół mieczy królowa mieczy 5 buław dobrałam tez 4 kartę i jest nia giermek buław Pomóżcie prosze
gucio19 Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Mysle,ze tak ale bedzie dosc oschly, wkurzysz się trochę, ten kontakt raczej bedzie smsowy Edytowane 15 Lipca 2015 przez gucio19
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 Mysle,ze tak ale bedzie dosc oschly, wkurzysz się trochę ale chyba potem dostaniesz jakas dobra wiadomosc i się ucieszysz oby tak było dzieki :-)
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 a gdzie Twoja interpretacja? Już Cię Czarownica pouczała, a Ty dalej to samo.... Napisz tu w poście co myślisz...
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 a gdzie Twoja interpretacja? Już Cię Czarownica pouczała, a Ty dalej to samo.... Napisz tu w poście co myślisz... Egis Problem w tym ze nie potrafie nigdy odczytac kart wskazujacych bardziej na osoby niz na zadawana pytanie w tym przypadku król i królowa mieczy a co do 5 buław ja widze jakąs wew walkę co do giermka jest to karta kontaktu Gdybym wiedziała nie prosiłabym o interpretacje przeciez
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Egis Problem w tym ze nie potrafie nigdy odczytac kart wskazujacych bardziej na osoby niz na zadawana pytanie w tym przypadku król i królowa mieczy a co do 5 buław ja widze jakąs wew walkę co do giermka jest to karta kontaktu Gdybym wiedziała nie prosiłabym o interpretacje przeciez Ale dział interpretacji jest od NAUKI interpretacji tarota, a nie od spełniania życzeń kogoś kto uczyć się nie chce i kieruje nim wyłącznie ciekawość Fajnie,że zinterpretowałaś jakkolwiek bo teraz Ci więcej osób zinterpretuje
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 ok ..... mimo wszystko skorzystam z ksiązek zeby Ciebie juz nie denerwować .......... raz jeszcze przepraszam
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 ok ..... mimo wszystko skorzystam z ksiązek zeby Ciebie juz nie denerwować .......... raz jeszcze przepraszam Nie denerwujesz mnie Po prostu trzeba interpretować samodzielnie i się uczyc w tym dziale ) Takie zasady. Na przyszłość pokieruj sie intuicją - pewnie dobrze Ci podpowie
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 czy pewien Pan odezwie sie do mnie dzis skontaktuje sie ze mna . Krół mieczy królowa mieczy 5 buław dobrałam tez 4 kartę i jest nia giermek buław Myśle,że może się skontaktować wieczorem, ale mam też wrażenie, że to Ty sama możesz nie wytrzymać i się do niego odezwać pod wieczór.
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 czy pewien Pan odezwie sie do mnie dzis skontaktuje sie ze mna . Krół mieczy królowa mieczy 5 buław dobrałam tez 4 kartę i jest nia giermek buław Myśle,że może się skontaktować wieczorem, ale mam też wrażenie, że to Ty sama możesz nie wytrzymać i się do niego odezwać pod wieczór. brawo :-) bo nie wytrzymałam :-) i skontaktowalam sie pierwsza Tak dobra jak Ty pewnie nigdy nie bede - dziekuje
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Tak dobra jak Ty pewnie nigdy nie bede - dziekuje wszystko jest możliwe ;-)
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 no ale Ty widze 5 lat w tarocie siedzisz ? ja zaledwie 6 mies
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 no ale Ty widze 5 lat w tarocie siedzisz ?ja zaledwie 6 mies Ja w tarocie siedzę dłużej niż 5 lat, ale na forum gdzies tyle jak mówisz Wiesz... też kiedyś zaczynałam i wręcz bałam się interpretować, że jakieś bzdury napisze, ale nie ma się co tym przejmować
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 no wlasnie :-) o te bzdury chodzi chociaz powiem Ci ze ostatnio madrugada oznajmiła mi ze sie ze mna zgadza co do pewnego rozkładu i to troszkę mnie podbudowało ze moze jednak dobrze mysle i widze :-)
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 No bo pewnie dobrze myślisz, tylko strach Cię blokuje. Pisz śmiało, a jak ktoś inny zinterpretuje jak Ty to Cię to podbuduje i upewnisz się w swojej wiedzy )
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 dobrze dobrze dobrze :-) niezła jestes w te klocki serio tak przewidzieć ze to ja pierwsza sie odezwe ....... a niech mnie :-) wracam do kart - pozdrawiam
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Wiesz, to nie to,że ja jestem niezła tylko fakt, że wyciągnęłaś dobre karty
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 hehehehe no ale Ty je super odczytałas :-) nie badz taka skromna :-)
Rekomendowane odpowiedzi