waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Konkretnie chodzi czy mam pierwsza odezwac się , napisac maila ? a moze poczekac na niego? gwiazda sąd arcykapłan ??? Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 A Twoja interpretacja? To dział nauki, a nie wykorzystywania wiedzy innych do swych celów...:/ Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 A Twoja interpretacja? To dział nauki, a nie wykorzystywania wiedzy innych do swych celów...:/ To ja moze zrezyguje w takim razie z tego forum bo cokolwiek nie napisze zawsze jestem ochrzaniana przez Ciebie uczę się --- miałam nadzieje na pomoc i na to ze bede tez mogła pomagac innym jesli beda miec watpliwości , sluzyc rada co ja widze w poszczegolnych kartach ale widze ze tu poczatkujacy nie maja co szukać Przepraszam za kłopot Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Nie, nowi zazwyczaj zaznajamiają się z regulaminem działu i próbują chociaż przestrzegać zasad po tym jak zostaną upomnieni. A Ty byłaś pouczona i dalej robisz jak Ci wygodnie...:/ Zrobisz jak uważasz, szantaż rezygnacyjny raczej nie zmieni regulaminu tego działu. Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 nikogo nie szantażuje odczuwam tylko ze takich jak Ja wam tu nie potrzeba bo nic ciekawego nie wnoszą i tyle - przepraszam za siebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Każdego się przyjmie kto będzie chciał tu być z otwartymi ramionami Tylko będę marudna i powiem, że są zasady nauki i nie są trudne, na pewno pojmiesz jeśli tylko będziesz chciała . Tutaj też by się przydała interpetacja własna )) Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 Ok Egis jesli odwaze sie kiedykolwiek wrzucić posta to zaczne od własnej interpretacji :-) Nie robiłam tego bo bałam sie ośmieszyć na tle tylu wspaniałych tarocistów no i tyle :-) ale napewno bede was obserwowac z boku Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Nie ma się czego bać, nikt Cię nie wyśmieje, a nawet może Ci podziękują bo nowe osoby często wnoszą wiele "inności" czytania kart i ich spojrzenie jest świeże co bywa ciekawe. Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 dobra to spróbuje :-) na błedach człowiek sie wkoncu uczy całe zycie :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Spróbuj, ja potem zinterpetuje Ci też Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 Spróbuj, ja potem zinterpetuje Ci też ale to moze inny rozkład co?? bo ten juz sam sie rozwiazał rozłoze karty na przyszlosc relacji i podam ci swoja interpretacje pasuje? Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 oki ) na przyszłość relacji w ciągu 3 miesiecy? chyba, że wolisz np miesiąca Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 w miedzy czasie zadałam pytanie " jaka bedzie relacja miedzy nami bez podawania czasu hmm nie wiem czy dobrze ? powinnam zaznaczyc czas ?? Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 w miedzy czasie zadałam pytanie " jaka bedzie relacja miedzy nami bez podawania czasu hmm nie wiem czy dobrze ? powinnam zaznaczyc czas ?? lepiej zaznaczyć czas bo potem będziesz wiedzieć na jak długo jest wróżba. Wygodniej tak. Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 dobra to robie rozkład niech bedzie na miesiąc :-) pytanie : jak potoczy sie nasza relacja ? dodam ze ten On to mój przyjaciel dobry kolega korespondecja głownie przez mail ale znamy sie osobiscie karty które wypadły to mag królowa mieczy wisielec :-( daj mi chwile zaraz napisze co mysle a Ty pewnie juz wiesz :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 jak nie zdążymy ( bo musze lecieć za 10 minut) to dokończymy wieczorem jeśli masz czas interpretacje mam już gotową wiec trafnie oceniłaś hehe Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 nasza relacja to wzajemne przyciaganie fascynacja przyjażn ochota na romans taki o którym nikt nie bedzie wiedział - MAG ale miedzy tym wszystkim stoi kobieta która jest wojownicza krzykliwa ktora niszczy wszystkie piekne uczucia - KRÓLOWA MIECZY w rezultacie wszystko co bysmy chcieli stoi w miejscu nie idzie na przód i nie pojdzie bo to skomplikowana i zawiła sytuacja - WISIELEC No to prosze :-) Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 jak nie zdążymy ( bo musze lecieć za 10 minut) to dokończymy wieczorem jeśli masz czas interpretacje mam już gotową wiec trafnie oceniłaś hehe Jakby co bede miała czas :-) bo bardzo mi zalezy na tym co powiesz Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 I bardzo ładnie, Mag to faktycznie wzajemna fascynacja, przyciągnie, ale też czułe słowa, flirty itp Mag planuje i dużo mówi, z czasem możesz byc niezadowolona (królowa mieczy nie ma w sobie uczuć za wiele,a myślę,że to Ty) bo relacja nie będzie szła z postepem...poczekasz jakiś czas, może z 2-3 tygodnie (wisielec 12 dni) no i całkiem możliwe,że odpuśisz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Pamiętaj,że moja interpretacja może być błędna, a Twoje spojrzenie właściwe. Pisząc nikt nie wie kto będzie miał racje. Piszemy co czujemy )) Po pewnym czasie sie weryfikuje pisząc jak było Cytuj
zakretka23 Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Moim zdaniem nie powinnaś zastanawiać się i jeśli masz ochotę nawiązać kontakt. W tych kartach widzę jakby brak działania po stronie kobiety i brak kontaktu przez dłuższy czas. Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 I bardzo ładnie, Mag to faktycznie wzajemna fascynacja, przyciągnie, ale też czułe słowa, flirty itp Mag planuje i dużo mówi, z czasem możesz byc niezadowolona (królowa mieczy nie ma w sobie uczuć za wiele,a myślę,że to Ty) bo relacja nie będzie szła z postepem...poczekasz jakiś czas, może z 2-3 tygodnie (wisielec 12 dni) no i całkiem możliwe,że odpuśisz. czyli ta królowa to nie chodzi tu o to ze to ktoś miedzy nami tylko ze z czasem moge byc niezadowolona bo relacja nie bedzie szła z postepem no takkk super dzieki teraz juz chyba rozumiem o co chodzi z tymi kartami pt krol krolowa giermek rycerz itd no dzieki :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Jeśli pytalaś o Waszą relacje to karty pokażą Ciebie i Pana. Jeśli wiesz, że jest ktoś trzeci kto może popsuć relacje to można zapytać o wpływ osoby trzeciej na Twoją relacje w ciągu jakiegoś czasu i 3 karty. Myślę,że o takie pytanie nikt się nie będze czepiał (mam nadzieje) bo będziesz w stanie to zweryfikować . Ja lecę. buziaki Cytuj
waniliowa1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 No leć i wracaj do Nas szybko pa Buziaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi