Skocz do zawartości

czy mam zrobic 1 krok ?

waniliowa1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Konkretnie chodzi czy mam pierwsza odezwac się , napisac maila ? a moze poczekac na niego?

gwiazda

sąd

arcykapłan

???

Gość Daffne
Napisano

A Twoja interpretacja? To dział nauki, a nie wykorzystywania wiedzy innych do swych celów...:/

Napisano
A Twoja interpretacja? To dział nauki, a nie wykorzystywania wiedzy innych do swych celów...:/

To ja moze zrezyguje w takim razie z tego forum bo cokolwiek nie napisze zawsze jestem ochrzaniana przez Ciebie

uczę się --- miałam nadzieje na pomoc i na to ze bede tez mogła pomagac innym jesli beda miec watpliwości , sluzyc rada co ja widze w poszczegolnych kartach

ale widze ze tu poczatkujacy nie maja co szukać

Przepraszam za kłopot

Gość Daffne
Napisano

Nie, nowi zazwyczaj zaznajamiają się z regulaminem działu i próbują chociaż przestrzegać zasad po tym jak zostaną upomnieni. A Ty byłaś pouczona i dalej robisz jak Ci wygodnie...:/

Zrobisz jak uważasz, szantaż rezygnacyjny raczej nie zmieni regulaminu tego działu.

Napisano

nikogo nie szantażuje

odczuwam tylko ze takich jak Ja wam tu nie potrzeba bo nic ciekawego nie wnoszą i tyle - przepraszam za siebie

Gość Daffne
Napisano

Każdego się przyjmie kto będzie chciał tu być z otwartymi ramionami ;) Tylko będę marudna i powiem, że są zasady nauki i nie są trudne, na pewno pojmiesz jeśli tylko będziesz chciała :).

Tutaj też by się przydała interpetacja własna :)))

Napisano

Ok Egis

jesli odwaze sie kiedykolwiek wrzucić posta to zaczne od własnej interpretacji :-) Nie robiłam tego bo bałam sie ośmieszyć na tle tylu wspaniałych tarocistów no i tyle :-) ale napewno bede was obserwowac z boku

Gość Daffne
Napisano

Nie ma się czego bać, nikt Cię nie wyśmieje, a nawet może Ci podziękują bo nowe osoby często wnoszą wiele "inności" czytania kart i ich spojrzenie jest świeże co bywa ciekawe.

Napisano

dobra to spróbuje :-) na błedach człowiek sie wkoncu uczy całe zycie :-)

Napisano
Spróbuj, ja potem zinterpetuje Ci też :P

ale to moze inny rozkład co?? bo ten juz sam sie rozwiazał

rozłoze karty na przyszlosc relacji i podam ci swoja interpretacje

pasuje?

Gość Daffne
Napisano

oki :)) na przyszłość relacji w ciągu 3 miesiecy? chyba, że wolisz np miesiąca :)

Napisano

w miedzy czasie zadałam pytanie " jaka bedzie relacja miedzy nami bez podawania czasu hmm nie wiem czy dobrze ? powinnam zaznaczyc czas ??

Gość Daffne
Napisano
w miedzy czasie zadałam pytanie " jaka bedzie relacja miedzy nami bez podawania czasu hmm nie wiem czy dobrze ? powinnam zaznaczyc czas ??

lepiej zaznaczyć czas bo potem będziesz wiedzieć na jak długo jest wróżba. Wygodniej tak.

Napisano

dobra to robie rozkład niech bedzie na miesiąc :-)

pytanie : jak potoczy sie nasza relacja ?

dodam ze ten On to mój przyjaciel dobry kolega korespondecja głownie przez mail ale znamy sie osobiscie

karty które wypadły to

mag

królowa mieczy

wisielec :-(

daj mi chwile zaraz napisze co mysle a Ty pewnie juz wiesz :-)

Gość Daffne
Napisano

jak nie zdążymy ( bo musze lecieć za 10 minut) to dokończymy wieczorem jeśli masz czas :)

interpretacje mam już gotową wiec trafnie oceniłaś hehe

Napisano

nasza relacja to wzajemne przyciaganie fascynacja przyjażn ochota na romans taki o którym nikt nie bedzie wiedział - MAG

ale miedzy tym wszystkim stoi kobieta która jest wojownicza krzykliwa ktora niszczy wszystkie piekne uczucia - KRÓLOWA MIECZY

w rezultacie wszystko co bysmy chcieli stoi w miejscu nie idzie na przód i nie pojdzie bo to skomplikowana i zawiła sytuacja - WISIELEC

No to prosze :-)

Napisano
jak nie zdążymy ( bo musze lecieć za 10 minut) to dokończymy wieczorem jeśli masz czas :)

interpretacje mam już gotową wiec trafnie oceniłaś hehe

Jakby co bede miała czas :-) bo bardzo mi zalezy na tym co powiesz

Gość Daffne
Napisano

I bardzo ładnie, Mag to faktycznie wzajemna fascynacja, przyciągnie, ale też czułe słowa, flirty itp Mag planuje i dużo mówi, z czasem możesz byc niezadowolona (królowa mieczy nie ma w sobie uczuć za wiele,a myślę,że to Ty) bo relacja nie będzie szła z postepem...poczekasz jakiś czas, może z 2-3 tygodnie (wisielec 12 dni) no i całkiem możliwe,że odpuśisz.

Gość Daffne
Napisano

Pamiętaj,że moja interpretacja może być błędna, a Twoje spojrzenie właściwe. Pisząc nikt nie wie kto będzie miał racje. Piszemy co czujemy :))) Po pewnym czasie sie weryfikuje pisząc jak było :)

Napisano

Moim zdaniem nie powinnaś zastanawiać się i jeśli masz ochotę nawiązać kontakt. W tych kartach widzę jakby brak działania po stronie kobiety i brak kontaktu przez dłuższy czas.

Napisano
I bardzo ładnie, Mag to faktycznie wzajemna fascynacja, przyciągnie, ale też czułe słowa, flirty itp Mag planuje i dużo mówi, z czasem możesz byc niezadowolona (królowa mieczy nie ma w sobie uczuć za wiele,a myślę,że to Ty) bo relacja nie będzie szła z postepem...poczekasz jakiś czas, może z 2-3 tygodnie (wisielec 12 dni) no i całkiem możliwe,że odpuśisz.

czyli ta królowa to nie chodzi tu o to ze to ktoś miedzy nami tylko ze z czasem moge byc niezadowolona bo relacja nie bedzie szła z postepem

no takkk super dzieki teraz juz chyba rozumiem o co chodzi z tymi kartami pt krol krolowa giermek rycerz itd

no dzieki :-)

Gość Daffne
Napisano

Jeśli pytalaś o Waszą relacje to karty pokażą Ciebie i Pana. Jeśli wiesz, że jest ktoś trzeci kto może popsuć relacje to można zapytać o wpływ osoby trzeciej na Twoją relacje w ciągu jakiegoś czasu i 3 karty. Myślę,że o takie pytanie nikt się nie będze czepiał (mam nadzieje) bo będziesz w stanie to zweryfikować :). Ja lecę. buziaki :buziak: