Skocz do zawartości

wplyw osoby trzeciej na nasza relację

waniliowa1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

połozyłam karty

jaki wpływ bedzie miec Ona Pani na moją relacje z nim

kapłan

kochankowie

wieża

Pani z z panem tworza mało namiętny zwiazek raczej z rozsadku mało w nim uczuć sa osobami po przejsciach. Pan poznał kogoś kto rozbudził jego serce z kim jest mu fajnie i ona o tym wie ze jest ktos - KAPŁAN

Pomiedzy nami jest duzo uczucia jest przyjażń ochota na zbliżenie na romans szybsze bicie serc - KOCHANKOWIE

i tu mam problem z wieża ?pyt bylo jaki ona bedzie miec wpływ - zniszczy ta przyjażń ? tak mam to odczytać ?

dociagnełam jeszcze jedna kartę wypadła królowa kielichów

zostane sama ze swoimi uczuciami ? czyli koniec

Jak wy to interpretujecie ?

Napisano

To nie jest jego żona ? W każdym razie faktycznie Pani zrobi wszystko by zniszczyć Waszą relacje.

Napisano
To nie jest jego żona ? W każdym razie faktycznie Pani zrobi wszystko by zniszczyć Waszą relacje.

no to nie jest jego zona to osoba z którą pan sie rozstał nie mieszkają razem od roku ale maja córkę wiec jakies relacje musza zachować .

Czyli ta wieza dobrze mi podpowiada ze to zniszczy

nie mam sie co łudzić ze to on zniszczy relacje z nią i zacznie na nowo swoje zycie ??

Napisano

On postąpi zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami i zostanie przy matce swojego dziecka. Tak by zrobił mężczyzna w karcie Kapłana. Kochankowie i Wieża mówią o rozbiciu relacji.