Skocz do zawartości

rzućcie okiem czy dobrze to zinterpretowałam ??

waniliowa1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaka jest relacja miedzy osobami ?

3 kielichów

as kielichów

królowa mieczy

ja widze to tak ale poprawcie mnie jesli cos zle mysle

sa kłotnie chłod awantury zero namietności uczuć emocje bardzo napiete - królowa mieczy poniewaz Pan jest z nia ale ma na boku przyjaciolkę z której ciezko mu zrezygnowac a czego zyczyłaby sobie jego obecna partnerka Królowa mieczy Ona gotowa jest dac mu druga szanse zeby znów było dobrze ale po spełnieniu jej żadań o zakonczeniu relacji z przyjaciólka As kielichów

Z uwagi ze królowa mieczy wypada na 3 pozycji mysle ze pan raczej nie odrzuci przyjacióki która jest przeszkodą w ich zwiazku wiec bedzie miedzy nimi chłod i wieczne awantury pokusiłabym sie stwierdzić ze oddalenie w milosci

Co myslicie ??

• Maestro
Napisano

Może jakis opis sytuacji? Czy Ty jesteś tą przyjaciółką?

Napisano

sytuacja wyglada tak

pan ma pania ale nie sa razem nie ma uczuc nie mieszkaja razem od roku ale maja dziecko

ona walczy aby do niego wrocic ale za cene taka ze Pan ma wyzbyc sie swoich znajomych płci zenskiej

ja jestem jedną z jego kolezanek

karty sa stawiane na nich na jego prosbe jak bedzie wygladac ich relacja co jest miedzy nimi

• Maestro
Napisano
sytuacja wyglada tak

pan ma pania ale nie sa razem nie ma uczuc nie mieszkaja razem od roku ale maja dziecko

ona walczy aby do niego wrocic ale za cene taka ze Pan ma wyzbyc sie swoich znajomych płci zenskiej

ja jestem jedną z jego kolezanek

karty sa stawiane na nich na jego prosbe jak bedzie wygladac ich relacja co jest miedzy nimi

To on da jej szansę..

Napisano
To on da jej szansę..

czyli uwazasz ze on zrezygnuje ze znajomych aby byc na nowo z nią?

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

To chyba powinno być na wzajemną... post niezgodny z regulaminem.

Napisano
To chyba powinno być na wzajemną... post niezgodny z regulaminem.

na wzajemną ?

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)

Jeśli uzyskasz wlasciwą ilość postów, ( nie pamiętam dokładnie ile trzeba) będziesz mogla dolaczyc do grupy "wzajemnej pomocy tarocistow".. tam takie posty jak te, sa interpretowane.

Tutaj jest to niezgodne z regulaminem, poza tym nieweryfikowalne.

http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

Edytowane przez MaryjaMagdalena
Napisano

musze wiec zobaczyc ta grupe wzajemnej pomocy -- no szkoda byłam tylko ciekawa czy dobrze odczytałam karty

Napisano

Miałaś swoją szansę na zapoznanie się z regulaminem przy okazji poprzednich ostrzeżeń, no ale skoro prośby nic nie dają nie ma sensu prosić dłużej.

Tu nawet tytuł wątku jest zły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...