Ceres Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, praca dorywcza za granicą. Urlopowy rozkładzik. Wyjeżdżam za tydzień na urlop do PL, mam w planach zostać tam na 3 tyg Tarot Manga 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA Atmosfera zaspokajania zachcianek ale z głową w sensie będą to przemyślane zachcianki tak coś jakbym upiększała siebie, inwestowała w wygląd. Poza tym odpoczynek i relaks mnie czeka. 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy Z niewygodami, bólem kręgosłupa po podróży mi się skojarzyła. 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: A powinny być fajne, dzielenie się wrażeniami, robienie zdjęć, spotkania z osobami, których nie widziałam od jakiegoś czasu 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA Zaloty ze strony jakiegoś starszego, stabilnego mężczyzny 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Na chaotyczne relacje ze znajomymi i nie przesadzić z ilością imprez 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak jakbym wróciła z urlopu zdystansowana do czegoś może do kogoś z rodziny. Cytuj
Arcan Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 hmm...coś Ci może tam nie podpaść...Nie mniej będzie ok... Może jakieś małe problemy 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA świetne! Trochę wydasz kasy tu i ówdzie, możesz sprawić sobie coś fajnego dla siebie, nie oderwiesz się prędko od nowych informacji. Gwiazda mówi o Twoim marzycielskim stanie. 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy poznasz pana, rozmowy przez komórkę/internet. 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet 6 pucharów to właśnie powrót do relacji, ale też serdeczność, uściski, całuski w policzki. Pustelnik to kontakty: internetowe lub face to face. W 8 monetach wygląda to tak, jakby te kontakty miały być regularne, z dawnej pracy/szkoły (+ 6 pucharów). 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA mężczyzna i kobieta...: - spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się jak cesarzowa (podniecona, atrakcyjna, pewna siebie) - koleżanka/kolega spotkali drugą połówkę - prezent - wsparcie finansowe 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC nie bądź lekkomyślna, przewiduj, miej głowę na karku, uważaj na nadmiar alkoholu lub innych środków odurzających, nie zachowuj się jak dziecko tylko dorosły 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów 9 buław to właśnie oddalenie - wyjazd z Polski 10 kielichów spełnienie uczuciowe król kielichów - rozmyślenia o panu (pozytywne ) Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA samopoczucie dobre, trochę kasy wydasz:-)2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy będziesz z kimś konwersować całą drogę3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet nie znam tej talii i kompletnie nie wiem, co jest na tych kartach, gdyby było to RW, to poweidziałabym, że jedziesz się z nimi spotkać, pobawić, dobrze spędzić czas, ale nie wiem, czy tak będzie, bo pustelnik to dla mnie samotność, 8 monet to siedzenie w pracy po godzinach, więc może Ci, na których Tobiej najbardziej zależy nie mogą się spotkać z powodu pracy... 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA związek bliskich Ci osób, może się okaże, że ktoś Ci bliski ma kogoś nowego, albo coś takiego...5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC żeby się głupio i nieodpowiedzialnie nie zachować, jak sobie coś chlapniesz...6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów tak jakbyś była już ostrożniejsza, jakbyś musiała sobie coś przemyśleć... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lipca 2015 Napisano 18 Lipca 2015 Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, praca dorywcza za granicą.Urlopowy rozkładzik. Wyjeżdżam za tydzień na urlop do PL, mam w planach zostać tam na 3 tyg Tarot Manga 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA zdecydowanie się odprężysz, odpoczniesz, możliwe jakieś inwestycje w siebie siłownia, spa, plażowanie, zakupy 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy ja uważam, że dobrze 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: bardziej skupisz się na sobie i swoim wypoczynku, ale myślę, że kontaktów też możesz szukać, ale nie będzie tego za wiele. 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA możesz poznać kogoś na wyjeździe, rozglądaj się ewentualnie, to że zainwestowałaś w siebie i dobrze na tym wyszłaś 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Po prostu nie bądź rozrzutna 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak , będzie Ci wręcz żal wracać 1 Cytuj
Ceres Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Napisano 5 Grudnia 2015 Weryfikacja Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, praca dorywcza za granicą.Urlopowy rozkładzik. Wyjeżdżam za tydzień na urlop do PL, mam w planach zostać tam na 3 tyg Tarot Manga 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA Atmosfera zaspokajania zachcianek ale z głową w sensie będą to przemyślane zachcianki tak coś jakbym upiększała siebie, inwestowała w wygląd. Poza tym odpoczynek i relaks mnie czeka. Odwiedziłam, fryzjera, kosmetyczkę, zrobiłam zakupy takie potrzebne wg mnie żeby mieć dobry nastrój itp 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy Z niewygodami, bólem kręgosłupa po podróży mi się skojarzyła. A przegadałam całą drogę z kierowcą. Umówiłam się na kawę z nim jak kolejny raz przyjadę do PL. 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: A powinny być fajne, dzielenie się wrażeniami, robienie zdjęć, spotkania z osobami, których nie widziałam od jakiegoś czasu fajnie, miło i przyjemnie ale pod koniec urlopu byłam już zmęczona trochę no i z powodu znajomych zostałam w PL dłużej niz miałam być. 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA Zaloty ze strony jakiegoś starszego, stabilnego mężczyzny Wypadałoby na tego kierowcę. 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Na chaotyczne relacje ze znajomymi i nie przesadzić z ilością imprez 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak jakbym wróciła z urlopu zdystansowana do czegoś może do kogoś z rodziny. Szkoda było wracać 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDAświetne! Trochę wydasz kasy tu i ówdzie, możesz sprawić sobie coś fajnego dla siebie, nie oderwiesz się prędko od nowych informacji. Gwiazda mówi o Twoim marzycielskim stanie. 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy poznasz pana, rozmowy przez komórkę/internet. 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet 6 pucharów to właśnie powrót do relacji, ale też serdeczność, uściski, całuski w policzki. Pustelnik to kontakty: internetowe lub face to face. W 8 monetach wygląda to tak, jakby te kontakty miały być regularne, z dawnej pracy/szkoły (+ 6 pucharów). 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA mężczyzna i kobieta...: - spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się jak cesarzowa (podniecona, atrakcyjna, pewna siebie) - koleżanka/kolega spotkali drugą połówkę - prezent - wsparcie finansowe 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC nie bądź lekkomyślna, przewiduj, miej głowę na karku, uważaj na nadmiar alkoholu lub innych środków odurzających, nie zachowuj się jak dziecko tylko dorosły 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów 9 buław to właśnie oddalenie - wyjazd z Polski 10 kielichów spełnienie uczuciowe król kielichów - rozmyślenia o panu (pozytywne ) samopoczucie dobre, trochę kasy wydasz:-) będziesz z kimś konwersować całą drogę nie znam tej talii i kompletnie nie wiem, co jest na tych kartach, gdyby było to RW, to poweidziałabym, że jedziesz się z nimi spotkać, pobawić, dobrze spędzić czas, ale nie wiem, czy tak będzie, bo pustelnik to dla mnie samotność, 8 monet to siedzenie w pracy po godzinach, więc może Ci, na których Tobiej najbardziej zależy nie mogą się spotkać z powodu pracy... związek bliskich Ci osób, może się okaże, że ktoś Ci bliski ma kogoś nowego, albo coś takiego... żeby się głupio i nieodpowiedzialnie nie zachować, jak sobie coś chlapniesz... tak jakbyś była już ostrożniejsza, jakbyś musiała sobie coś przemyśleć... 1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA zdecydowanie się odprężysz, odpoczniesz, możliwe jakieś inwestycje w siebie siłownia, spa, plażowanie, zakupy 2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy ja uważam, że dobrze 3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: bardziej skupisz się na sobie i swoim wypoczynku, ale myślę, że kontaktów też możesz szukać, ale nie będzie tego za wiele. 4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA możesz poznać kogoś na wyjeździe, rozglądaj się ewentualnie, to że zainwestowałaś w siebie i dobrze na tym wyszłaś 5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Po prostu nie bądź rozrzutna 6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak , będzie Ci wręcz żal wracać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi