Skocz do zawartości

Wyjazd na urlop (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, praca dorywcza za granicą.

Urlopowy rozkładzik.

Wyjeżdżam za tydzień na urlop do PL, mam w planach zostać tam na 3 tyg

Tarot Manga

1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA Atmosfera zaspokajania zachcianek ale z głową w sensie będą to przemyślane zachcianki tak coś jakbym upiększała siebie, inwestowała w wygląd. Poza tym odpoczynek i relaks mnie czeka.

2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy Z niewygodami, bólem kręgosłupa po podróży mi się skojarzyła.

3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: A powinny być fajne, dzielenie się wrażeniami, robienie zdjęć, spotkania z osobami, których nie widziałam od jakiegoś czasu

4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA Zaloty ze strony jakiegoś starszego, stabilnego mężczyzny

5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Na chaotyczne relacje ze znajomymi i nie przesadzić z ilością imprez

6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak jakbym wróciła z urlopu zdystansowana do czegoś może do kogoś z rodziny.

Napisano

hmm...coś Ci może tam nie podpaść...Nie mniej będzie ok... Może jakieś małe problemy

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA

świetne! Trochę wydasz kasy tu i ówdzie, możesz sprawić sobie coś fajnego dla siebie, nie oderwiesz się prędko od nowych informacji. Gwiazda mówi o Twoim marzycielskim stanie.

2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy

poznasz pana, rozmowy przez komórkę/internet.

3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet

6 pucharów to właśnie powrót do relacji, ale też serdeczność, uściski, całuski w policzki. Pustelnik to kontakty: internetowe lub face to face. W 8 monetach wygląda to tak, jakby te kontakty miały być regularne, z dawnej pracy/szkoły (+ 6 pucharów).

4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA

mężczyzna i kobieta...:

- spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się jak cesarzowa (podniecona, atrakcyjna, pewna siebie)

- koleżanka/kolega spotkali drugą połówkę

- prezent

- wsparcie finansowe

5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC

nie bądź lekkomyślna, przewiduj, miej głowę na karku, uważaj na nadmiar alkoholu lub innych środków odurzających, nie zachowuj się jak dziecko tylko dorosły

6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów

9 buław to właśnie oddalenie - wyjazd z Polski

10 kielichów spełnienie uczuciowe

król kielichów - rozmyślenia o panu (pozytywne :))

Napisano
samopoczucie dobre, trochę kasy wydasz:-)
będziesz z kimś konwersować całą drogę
nie znam tej talii i kompletnie nie wiem, co jest na tych kartach, gdyby było to RW, to poweidziałabym, że jedziesz się z nimi spotkać, pobawić, dobrze spędzić czas, ale nie wiem, czy tak będzie, bo pustelnik to dla mnie samotność, 8 monet to siedzenie w pracy po godzinach, więc może Ci, na których Tobiej najbardziej zależy nie mogą się spotkać z powodu pracy...
związek bliskich Ci osób, może się okaże, że ktoś Ci bliski ma kogoś nowego, albo coś takiego...
żeby się głupio i nieodpowiedzialnie nie zachować, jak sobie coś chlapniesz...
6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów
tak jakbyś była już ostrożniejsza, jakbyś musiała sobie coś przemyśleć...
  • Lubię to! 1
Napisano

Urlopowy rozkładzik.

Tarot Manga

1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA zdecydowanie się odprężysz, odpoczniesz, możliwe jakieś inwestycje w siebie siłownia, spa, plażowanie, zakupy

2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy ja uważam, że dobrze

3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: bardziej skupisz się na sobie i swoim wypoczynku, ale myślę, że kontaktów też możesz szukać, ale nie będzie tego za wiele.

4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA możesz poznać kogoś na wyjeździe, rozglądaj się :) ewentualnie, to że zainwestowałaś w siebie i dobrze na tym wyszłaś

5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Po prostu nie bądź rozrzutna :)

6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak , będzie Ci wręcz żal wracać

• Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja

Urlopowy rozkładzik.

Tarot Manga

1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA Atmosfera zaspokajania zachcianek ale z głową w sensie będą to przemyślane zachcianki tak coś jakbym upiększała siebie, inwestowała w wygląd. Poza tym odpoczynek i relaks mnie czeka.

Odwiedziłam, fryzjera, kosmetyczkę, zrobiłam zakupy takie potrzebne wg mnie żeby mieć dobry nastrój itp

2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy Z niewygodami, bólem kręgosłupa po podróży mi się skojarzyła.

A przegadałam całą drogę z kierowcą. Umówiłam się na kawę z nim jak kolejny raz przyjadę do PL.

3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: A powinny być fajne, dzielenie się wrażeniami, robienie zdjęć, spotkania z osobami, których nie widziałam od jakiegoś czasu fajnie, miło i przyjemnie ale pod koniec urlopu byłam już zmęczona trochę no i z powodu znajomych zostałam w PL dłużej niz miałam być.

4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA Zaloty ze strony jakiegoś starszego, stabilnego mężczyzny Wypadałoby na tego kierowcę.

5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Na chaotyczne relacje ze znajomymi i nie przesadzić z ilością imprez

6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak jakbym wróciła z urlopu zdystansowana do czegoś może do kogoś z rodziny. Szkoda było wracać

świetne! Trochę wydasz kasy tu i ówdzie, możesz sprawić sobie coś fajnego dla siebie, nie oderwiesz się prędko od nowych informacji. Gwiazda mówi o Twoim marzycielskim stanie.

poznasz pana, rozmowy przez komórkę/internet.

6 pucharów to właśnie powrót do relacji, ale też serdeczność, uściski, całuski w policzki. Pustelnik to kontakty: internetowe lub face to face. W 8 monetach wygląda to tak, jakby te kontakty miały być regularne, z dawnej pracy/szkoły (+ 6 pucharów).

mężczyzna i kobieta...:

- spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się jak cesarzowa (podniecona, atrakcyjna, pewna siebie)

- koleżanka/kolega spotkali drugą połówkę

- prezent

- wsparcie finansowe

nie bądź lekkomyślna, przewiduj, miej głowę na karku, uważaj na nadmiar alkoholu lub innych środków odurzających, nie zachowuj się jak dziecko tylko dorosły

9 buław to właśnie oddalenie - wyjazd z Polski

10 kielichów spełnienie uczuciowe

król kielichów - rozmyślenia o panu (pozytywne :))

samopoczucie dobre, trochę kasy wydasz:-)

będziesz z kimś konwersować całą drogę

nie znam tej talii i kompletnie nie wiem, co jest na tych kartach, gdyby było to RW, to poweidziałabym, że jedziesz się z nimi spotkać, pobawić, dobrze spędzić czas, ale nie wiem, czy tak będzie, bo pustelnik to dla mnie samotność, 8 monet to siedzenie w pracy po godzinach, więc może Ci, na których Tobiej najbardziej zależy nie mogą się spotkać z powodu pracy...

związek bliskich Ci osób, może się okaże, że ktoś Ci bliski ma kogoś nowego, albo coś takiego...

żeby się głupio i nieodpowiedzialnie nie zachować, jak sobie coś chlapniesz...

tak jakbyś była już ostrożniejsza, jakbyś musiała sobie coś przemyśleć...

1. Moje samopoczucie na urlopie: Królowa Monet, V KAPŁANKA, XVII GWIAZDA zdecydowanie się odprężysz, odpoczniesz, możliwe jakieś inwestycje w siebie siłownia, spa, plażowanie, zakupy

2. Jak przebiegnie podróż: Król Mieczy ja uważam, że dobrze

3. Relacje ze znajomymi: VI Kielichów, IX PUSTELNIK, VIII Monet: bardziej skupisz się na sobie i swoim wypoczynku, ale myślę, że kontaktów też możesz szukać, ale nie będzie tego za wiele.

4. Co mnie zaskoczy: Król Monet, III CESARZOWA możesz poznać kogoś na wyjeździe, rozglądaj się :) ewentualnie, to że zainwestowałaś w siebie i dobrze na tym wyszłaś

5. Na co uważać III Kielichów, 0 GŁUPIEC Po prostu nie bądź rozrzutna :)

6. Efekt po wyjeździe (będę zadowolona z urlopu albo nie)IX Buław, X Kielichów, Król Kielichów Tak , będzie Ci wręcz żal wracać