xanggie Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Dobry wieczór Jak się macie?? Jestem tu pierwszy raz znaczy no zadaje pytanie pierwszy raz i proszę o pomoc przy interpretacji tak no moze troszke szczegółowo? Rozłożyłam karty i zadałam takie pytanie : Co mnie czeka w miłosci oczywiście w najbliższej przyszłosci? Wyszły mi takie karty : 3 buław giermek kielichow królowa kielichów 10 buław rycerz buław król buław czwórka monet Czyli mam rozumieć , że wokół mnie jest dużo adoratorów? i że poznam króla buław czyli starszego faceta ? Bo pokazał sie ten rycerz buław i giermek kielichówi król kielichów czyli mam przez to rozumieć że będzie ich kilku ? ale ostatecznie będzie się kręcił król buław ? ale nie bedzie z tego związku bo nie ma żadnych kielichów ani nic. I ogólnie to z moim pechem pewnie nic tylko "dobry" kolega z tego będzie i nic więcej.Tak mi się wydaje przynajmniej nie wiem co o tym myślicie? Ahhh i Nie bardzo rozumiem 4 monet w miłosci.. Będe wdzięczna za pomoc Pozdrawiam cieplutko ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaryjaMagdalena Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Najbliższa przyszłość czyli? Jesteś w stanie to zweryfikować? Strasznie dużo kart, wyciągane pewnie na pałę. Tu chyba także kłania się regulamin. http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Edited July 16, 2015 by MaryjaMagdalena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts