Skocz do zawartości

Czy mam szanse na awans? (ZWERYFIKOWANY)

norsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie,

za jakiś czas mój przełożony wybiera się na kilkumiesięczny urlop. Moje pytanie do kart brzmi - Czy zostanę mianowana na jego stanowisko (zastępstwo) ?

AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE + NAJWYŻSZA KAPŁANKA dołożyłam KOCHANKOWIE + 6 KIELICHÓW wszystkie karty w pozycji prostej

Wg mnie karty mówią o sukcesach w życiu zawodowym, zadowoleniu, znajde wokół siebie zyczliwe osoby. Kapłanka mówi, że bede gotowa na przyjecie nowych obowiazków, które ktos mi powierzy. Bede musiala znaleźć w sobie wiecej pewności siebie i równowagi.Kochankowie pokazują podjęcie decyzji, wybór pomiedzy jedna, a druga opcja ew. będą wybierać powmiedzy mna, a inna osobą.Na koniec 6 Kielichów, czyli bede sie rozwijać, finansowo powinnam byc zadowolona. Cała ta sytuacja przyniesie mi korzyści na przyszłość.

Co sadzicie? :)

Zweryfikuje pewnie dopiero jesienią.

Edytowane przez norsk
  • Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Niby są na to szanse bo jesteś darzona sympatią otoczenia w pracy, ale też doceniają Twoje umiejętności. Pojawia się sporo karty AW co znaczy,że sytuacja jaka sie wydarzy będzie dla Ciebie istotna...wiesz nie jestem przekonana czy otrzymasz to stanowisko bo pokazuje się emocjonalność , ale później dalsze spokojne wykonywanie obowiązków jakbyś miała zostać przy tym co wykonywałaś do tej pory... Chyba,że praca po mianowaniu na nowe stanowisko jest spokojna i bezstresowa to tak, widzę zmianę :)

Napisano

Byłabym raczej na nie, zwłaszcza przez dociągnięte karty. Mi dziś w kartach dniach 6 pucharów pokazała pieniądze, które mi uciekły. Tzn mogłam zrobić małe zadanie, ale przekazałam koledze, bo nie liczyłam na profity. Okazało się, że były całkiem niezłe :)

Nie wiem tez jak to dokładnie wygląda z tym awansem, tzn czy pytałaś tylko o zastępstwo czy liczysz, że to może być początek stałej lepszej pracy. Bo możliwe, że je dostaniesz a potem wrócisz do punktu wyjścia i na dłuższą metę nic ci to nie da.

Napisano

Nie, ktoś, kto już kiedyś go zastępował się tym ponownie zajmie, prawdopodobnie inna kobieta.

Napisano

moim zdaniem pozostaniesz na tym stanowisko a którym jesteś, choć na prawdę będzie się mocno zastanawiać, to uważam, że jednak nie.

Gość Euterpe
Napisano

jestem na nie.

as pucharów mógł zobrazować szansę albo Twoje poty, które wylewasz, aby otrzymać to stanowisko. W karcie XIV Umiarkowanie nie ma jednak postępu. To karta stagnacji, ale też dobrego samopoczucia. Kapłanka może wskazywać na to, że ugryziesz się w język w razie czego i zatrzymasz swoje odczucia dla siebie. Również reprezentuje bierność, brak postępów. W VI Kochankach będziesz się jeszcze nad tym zastanawiać, wracać myślami (+ 6 pucharów).

Moim zdaniem żadna z tych kart nie obrazuje postępu. Zostaniesz przy swoim stanowisku.

Napisano

Zinterpretowałabym jak Euterpe.

Poza tym, kapłanka w takich rozkładach wszystko wydłuża.

Gość aksasyena
Napisano

Jedyny "awans", jaki tu widzę, to jakiś "duchowy".

;-)

Jeśli taki jest charakter Twojej pracy, to... może?

Mi takie karty kojarzą się jednak z czymś innym

niż kariera, awanse, itp.

Gość Bethany
Napisano

Moim zdaniem, to ten awans może nastąpić, ale gdzieś dopiero za dwa lata. Umiarkowanie i Kapłanka oddalają zdecydowanie w czasie.

Napisano

Czy mam szanse na awans?

Ogólnie, tak. Kiedyś tak. Karty wskazują, że za jakieś 2 lata.

Czy zostanę mianowana na zastępstwo przełożonego?

Nie, 6 kielichów ostatnio pokazała mi okazję, która przeszła koło nosa.

Powodzenia!

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikuje - nie dostalam tego stanowiska, doslownie przeszlo mi koło nosa, przez głupi blad ;) Obiecano mi cos lepszego wraz z poczatkiem roku.

Dziękuje za udzial :)