Trida Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Witam, Mam do sprzedania książki(praktycznie nowe, cena 5zł/ sztuka + koszt wysyłki) : 1. Dr Doreen Virtue - Ocaleni przez Anioły 2. Barbara Jakimowicz-Klein - Anioły (tu są moje zapiski i kolorowe oznaczenia) 3. Silver Rvenwolf - Nastoletnia czarownica 4. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Wody 5. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Powietrza 6. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Ziemi 7. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Ognia 8. Alla Alicja Chrzanowska - Zdejmowanie klątw i uroków 9. Alla Alicja Chrzanowska - Magia ochronna 10. Ciro Marchetti - Boski Tarot (sama książka) 11. Maria Piasecka - Runy magiczny dar od Odyna 12. Saint Germain - Złota księga Tablica anielska - 30 zł + koszt wysyłki Karty - Dar od Aniołów - 10 zł + koszt wysyłki Mam jeszcze woreczki na karty i "obsury" z tego wątku (dodam zainteresowanym do książek lub kart lub odsprzedam za 5 zł/szt + koszt wysyłki): http://www.ezoforum.pl/sprzedam/86303-sprzedam-tablice-anielska.html Chętni proszeni są wpisywać się w temat tak, by każdy widział, która pozycja "zeszła"(postaram się aktualizować na bieżąco wątek ale czasami mogę nie zdążyć czy coś). Na pw jedynie wymiana informacji adresowo-korespondencyjnych !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudyrower Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Aktualne wszystko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afercia Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Jako ze nikt nic, chciałabym: 4. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Wody 5. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Powietrza 6. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Ziemi 7. Alla Alicja Chrzanowska - Rytuały Ognia 9. Alla Alicja Chrzanowska - Magia ochronna 11. Maria Piasecka - Runy magiczny dar od Odyna 12. Saint Germain - Złota księga Karty - Dar od Aniołów - 10 zł Oraz tablicę przewodnictwa aniołów z tematu obok Czy tablica anielska ta za 30zł to coś takiego link niezgodny z regulaminem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudyrower Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 (edited) Też bym chciał ale ogłoszenie z przed 2 miesięcy i nie ma odpowiedzi Na priv tak samo :/ Edited September 24, 2015 by rudyrower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 24, 2015 Author Share Posted September 24, 2015 Hej, Wybaczcie ale miałam problemy z ezoForum (strona nie istniała - nie wiem, czy tylko ja miałam taki problem, czy o co chodziło). Książki niestety poleciały do antykwariatu. Jedyne, co mam do sprzedania to tablica przewodnictwa aniołów Dr Doreen Virtue i obrusy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviana Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Trida, czy tablica nadal jest na sprzedaż? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcinos Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 @Trida, zaktualizuj liste co jeszcze na sprzedaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afercia Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Ja kupiłam od Tridy tablice we wrześniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts