Skocz do zawartości

Sierpień

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziś zrobiłam na sierpień, bo na lipiec nie ma już sensu..

Aura 7 monet - cierpliwe wyczekiwanie

Uczucia Król Buław 3 buław Koło 2 kielichów suma Cesarz- wydaje mi się, ze nadal kontakt z partnerem zza granicy, ale jakby pojawiła sie szansa tez na nowa znajomość u mnie, ew. on nieoczekiwanie wróci przed czasem...

Praca 10 monet 8 monet 10 kielichów suma Umiarkowanie spokój i ukojenie, bezpieczeństwo, będzie miło i serdecznie

Dom Pustelnik Kapłanka 3 monet suma Kapłanka mogę czuć sie chwilami samotna, ale chyba może bedę miewac równiez gości częsciej u siebie;)

Niespodzianka Królowa Monet Królowa Buław Umiarkowanie Wisielec Cesarzowa widać tu jakies spotkanie z kobietami, unormowanie relacji, dzięki czemu będę bardzo zadowolona

Gość Daffne
Napisano

Aura 7 monet

- powinna być spokojna, sprzyjająca, skupienie na codzienności i obowiązkach w raczej dobrym nastroju

Uczucia Król Buław 3 buław Koło 2 kielichów suma Cesarz

- Pan może wyjść z jakąś miłą propozycją spędzenia wspólnie czasu, w drugiej połowie miesiąca może Cię mile zaskoczyć. Może jakiś wyjatkowy wypad do restauracji czy bycie sam na sam, jeśli normalnie macie mniej na to okazji. Może to być niespodzianka hm

Praca 10 monet 8 monet 10 kielichów suma Umiarkowanie

- w pracy stabilnie, spokojnie bez większych zmian, w srodku miesiąca może być więcej pracy, a tak to fajnie Ci się bedzie pracowało

Dom Pustelnik Kapłanka 3 monet suma Kapłanka

- w domu spore skupienie na znajomościach z kobietami, może też ezo i tarot, w drugiej połowie miesiąca możliwe spotkania czy zaproszenie kogoś do siebie

Niespodzianka Królowa Monet Królowa Buław Umiarkowanie Wisielec Cesarzowa

- może zaskoczyć CIę jakaś rozmowa z koleżanką, chyba padnie propozycja wspólnie spędzonego czasu, ale czy uda sie spotkać w tym miesiącu to nie wiem.

Gość Euterpe
Napisano

Aura 7 monet

spokój, bierność w działaniu, czekanie, zbieranie plonów

Twoje serce będzie zajęte przez ognistego mężczyznę :zeby: W 3 buławach widać, że chciałabyś coś zdziałać, ale nic z tego nie wyjdzie.

Koło = hormony? W każdym razie ten krótki moment nie będzie specjalnie zależeć od Ciebie. Obstawiam pana, z którym masz taką silną więź.

2 kielichów - życie w zgodzie z swoimi uczuciami, dobre porozumienie z królem buław.

Cesarz w podsumie - mężczyzna będzie mieć wpływ na Twoje uczucia (+ król buław + koło), sporo energii, ale brak konkretnego działania (+ 3 buławy + 2 kielichy)

również spokój, bez większych porywów

8 monet - karta pracy - została otoczona dziesiątkami. Skojarzyło mi się z pracą, w której czujesz się bezpiecznie z ludźmi oraz masz odpowiednią wypłatę. Poczucie spełnienia materialnego i uczuciowego w pracy.

będziesz dużo myśleć, szukać czegoś w internecie i pod koniec miesiąca wcielisz to w życie. Przez większą część możesz przebywać w samotności z własnej woli i będzie Ci z tym dobrze. Przeanalizujesz siebie, zagłębisz się w jakąś dziedzinę. Może nawet będziesz mieć gości w końcu sierpnia.

spotkanie z kobietami/kobietą, która w czymś Cię uspokoi. Może drobna pomoc w pracy lub własnie ta znajoma, która Cię odwiedzi w sierpniu.

Zmobilizujesz się, aby gdzieś wyjechać. Obstawiam miejsce nad wodą. Doładujesz dzięki temu bateryjki :)

Napisano

Spokojna

Uczucia Król Buław 3 buław Koło 2 kielichów suma Cesarz- a może odwiedziny partnera lub Twoje u niego? Jeśli nie to możliwe zauroczenie, flirt z innym.

Praca 10 monet 8 monet 10 kielichów suma Umiarkowanie bardzo fajnie, stabilnie

Dom Pustelnik Kapłanka 3 monet suma Kapłanka fakt, będziesz czuła się osamotniona, ale poniekąd będzie Ci z tym dobrze - w tych chwilach zajmij się w 100%sobą

Niespodzianka Królowa Monet Królowa Buław Umiarkowanie Wisielec Cesarzowa rozmowa z kobitką, która wniesie jeszcze więcej spokoju

• Lubię to! 1
Gość befimaka
Napisano
Moze ktoś jeszcze?;)

To może ja spróbuję. :)

Aura 7 monet

Będzie to czas rozmyślań o życiu, taki bardziej refleksyjny. Aura jak w starej piosence Marmalade "Reflections of my life". Ostatnio słuchałam tej piosenki, więc może dlatego tak mi się skojarzyła ta 7 monet. :)

Może być szansa na pogłębienie relacji. Coś w uczuciach drgnie w pozytywnym kierunku. Może na to wpłynie Twój pobyt w Anglii?

Zadowolenie. Miesiąc bez żadnych zawirowań. Może nawet się dłużyć.

Myślę, że dom będzie miejscem ciszy i spokoju.

Spotkanie z kobietami i rozmowa, która coś zmieni. A może rozmowa o jakichś zmianach. Sama nie wiem... Na dwoje babka wróżyła. ;)

Napisano
Aura 7 monet
tak, tupiesz nóżką i odliczasz czas:-)
skupiona jesteś na partnerze i chyba wyjeździe do niego i chyba rozmyślasz, co ten wyjazd może zmienić między Wami, czy wzmocni, czy nie... jak dla mnie wzmocni:-)
zazdroszczę sielanki:-)
tak mi się też wydaje, że czasami też możesz czuć się samotna, ale też będziesz dużo nad sobą pracować, nad swoim wnętrzem/emocjami/przekonaniami itp.
nie podoba mi się to umiarkowanie... to tak jakby jakieś koleżanki i to bliskie okazały się fałszywe, a Ty wstrzymasz relację...
  • Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano
Dziś zrobiłam na sierpień, bo na lipiec nie ma już sensu..

Uczucia Król Buław 3 buław Koło 2 kielichów suma Cesarz- wydaje mi się, ze nadal kontakt z partnerem zza granicy, ale jakby pojawiła sie szansa tez na nowa znajomość u mnie, ew. on nieoczekiwanie wróci przed czasem...

Praca 10 monet 8 monet 10 kielichów suma Umiarkowanie spokój i ukojenie, bezpieczeństwo, będzie miło i serdecznie

Dom Pustelnik Kapłanka 3 monet suma Kapłanka mogę czuć sie chwilami samotna, ale chyba może bedę miewac równiez gości częsciej u siebie;)

Niespodzianka Królowa Monet Królowa Buław Umiarkowanie Wisielec Cesarzowa widać tu jakies spotkanie z kobietami, unormowanie relacji, dzięki czemu będę bardzo zadowolona

WERYFIKACJA

Aura 7 monet

Tak, czekanie na to co będzie

Mój partner wraca dzisiaj przed czasem, zupełnie niespodziewanie,czyli dobrze wyczułam..poza tym ktoś mocno o mnie zabiega.....

sielanka;)

były chwile samotnosci, poza tym czułam się dobrze, miałam kontakty z przyjaciółmi, odwiedziała mnie też moja dobra koleżanka';)

spotkanie z kobietami, to prawda, ale w tej Cesarzowej czuję się coraz pewniejsza siebie;)