marianna000 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Hej śniło mi się że dostałam bardzo gruby list (na jakieś 40 stron a4) od byłej teściowej, pisala w nim ze przykro jej ze sie rozstalismy i ze ma nadzieje ze znow bedziemy razem. Bardzo kocham mojego bylego i dziwnie mi nawet tak go okreslajac. Tej samej nocy o tez mi sie snil ze troszczyl sie o mnie i mnie calowal i znow patrzyl na mnie jak dawniej. Czy powyższe moze znaczyc ze do siebie wrocimy? - ja bardzo bym tego chciala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 W dużym prawdopodobieństwie może to być jednak sen życzeniowy skoro nie możesz się pogodzić z tym rozstaniem. Chciałabyś z nim być i śnisz, że wszyscy temu sprzyjają. Czy potencjalna teściowa miała jakiś udział w Waszym rozstaniu lub szczególnie pozytywny stosunek do Ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianna000 Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Witam Tesciowa byla mi bardzo przychylna. Bardzo sie lubilysmy i mialysmy dobry kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts