Skocz do zawartości

Odczulanie - jaki efekt przyniesie? (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój 10letni syn ma silną alergię na alternaria. Zdecydowałam się na odczulanie kulkami. Jutro idziemy na pierwszą wizytę.

Karty RW, ułożenie proste, czytane kolejno.

<b>Jaki będzie efekt odczulania po tym pierwszym razie?</b>

Paź mieczy, as buław, as pucharów, 7 denarów

Paź mieczy to pewnie syn, który jest nadwarażliwy na ból, dalej widzę szansę w asach, ale na efekty trzeba bedzie zaczekać i obstawiam, że na jednym zabiegu się nie skończy.

Ktoś zerknie?

• Maestro
Napisano

Moze byc jakis zgrzyt, czy nieporozumienie na początku, ale widać, ze sam proces odczulania pójdzie gładko i zdecydujesz sie na powtórki, ale karty mówią, ze jeszcze troche czasu upłynie zanim nastapi konkretny efekt. 7 denarów skojarzyła mi sie tęz z duzymi odstepami pomiędzy odczulaniami (7 tygodni?).

Napisano

Byliśmy w poniedziałek na odczulaniu. Trochę go to bolało, bo tam Pani dociska do palca ciągle w jedno miejsce, ale dał radę:-)

Od razu odczuliliśmy się na 1 alergen, ale przed nami baaardzo daleka droga (7 denarów), więc pewnie zweryfikuję, czy faktycznie to pomogło dopiero za jakiś czas...

Gość Euterpe
Napisano

7 denarów to też karta zbierania plonów, więc jestem za tym, że odczulanie przyniesie pożądany efekt.

pazik mieczy mógł faktycznie zilustrować Twojego syna, ale pomyślałam też o leku. W asie buław będzie zrobiony porządek, w asie kielichów wszystkie alergie "wyleją się" z Twojego syna. Czyli pozbędzie się szkodników :)

Napisano

może przynieść efekt, ale po dłuższym odczulaniu. Swoją stroną z doświadczenia wiem, że odczulanie to bardzo długo proces także nie ma co się spieszyć.

Napisano

Tak, przyniesie efekty, ale bardzo długa droga przed Wami. 7 denarów mówi, że należy uzbroić się w cierpliowość. Paź mieczy to osoba młoda, dokładnie mająca dolegliwości górnych dróg oddechowych (pokazała się też w innym Twoim układzie o alergiach wziewnych), tak jak napiałaś reprezentuje Twojego syna. Dalej mamy karty świtu, poranka, czyli malutkie efekty dobrze rokujące na przyszłość działania, as pałek to odpowiednik XIX Słońca z AW, dlatego uważam, że odczulanie przyniesie pożądane efekty. Powodzenia!

Napisano
może przynieść efekt, ale po dłuższym odczulaniu. Swoją stroną z doświadczenia wiem, że odczulanie to bardzo długo proces także nie ma co się spieszyć.

a można wiedzieć na co się odczulałaś i ile to trwało?

Napisano
Tak, przyniesie efekty, ale bardzo długa droga przed Wami. 7 denarów mówi, że należy uzbroić się w cierpliowość. Paź mieczy to osoba młoda, dokładnie mająca dolegliwości górnych dróg oddechowych (pokazała się też w innym Twoim układzie o alergiach wziewnych), tak jak napiałaś reprezentuje Twojego syna. Dalej mamy karty świtu, poranka, czyli malutkie efekty dobrze rokujące na przyszłość działania, as pałek to odpowiednik XIX Słońca z AW, dlatego uważam, że odczulanie przyniesie pożądane efekty. Powodzenia!

Grahanko, na pewno długa... okazuje się, że najpierw musimy odczulić całą pokarmówkę, a trochę tego jest... i dopiero, kiedy będzie czysty będziemy mogli sprawdzić alergię wziewną... problemy z drogami oddechowymi ma od mniej więcej 6 lat...

na razie odczulamy się na białko i pierwszy raz od 4 lat odstawiłam mu leki antyalergiczne (nie bierze ich od 1,5 tygodnia) i daje chłopak radę! aż jestem w szoku! i mało tego, mam wrażenie, że bez tych leków i po tym dwukrotnym odczuleniu kaszel pojawia się duuużo rzadziej:-)

naprawdę zaczynam wierzyć w ten biorezonans....

dziękuję Ci bardzo za Twoją interpretację, zaimponowałaś mi swoją wiedzą, super, że ktoś taki jak Ty jest na tym forum.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

***weryfikacja***

Efekty są rewelacyjne!

Syn rzadziej choruje, a jeżeli nawet, to nie ma temperatury 40 stopni, tylko 37.7 stopni.