JagodowaTruskawka Napisano 22 Lipca 2015 Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Samotność jest przykra. Uporałam się już wewnętrznie z kimś kto mnie bardzo skrzywdził, ale bardzo ostrożnie podchodzę do relacji nowych. Nie chcę popełnić błędu jak kiedyś. Szczerze mowiąc, to nawet nie mam nikogo w zasięgu z kim byłaby ochota na coś więcej z obu stron. 1.Jest - Rycerz mieczy - Nerwy, trochę jestem cięta na nowych facetów których poznaje, trzymam ich na dystans, ale tez chce wejść w wartościowy związek 2.Krzyzuje się - 3 puchary - Zabawa,rozmowy, flirty, nic nie brane na poważnie, wszystko jednak na dystans 3.Nastawienie - 10 mieczy - Ze nie uda mi się zaznać już szczęścia 4.Świadomość - 3 buław - Wypatruje kogoś dla siebie 5.Podświadomość - 4 denary -mimo to nadal jestem zamknięta na coś poważnego 6.Mija - 7 denarów - Czekanie na efekty? 7.Nadchodzi - 10 denarów - Ktoś, z kim będę mogła stworzyć prawdziwy związek 8.Obawy - Król mieczy - że zakocham się w złym człowieku i mnie zrani 9.Nadzieje - As pucharów - Pojawi się uczucie 10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - Panowie, ktorzy mi nie odpowiadaja przez różne czynniki jak np problemy z alkoholem 11.Rada Paz mieczy - być chłodna i nie przywiązywać się, czyli tak jak robię 12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - Zadowolenie, dobrobyt, relacja, która nie pokazuje się za dobrze przez Diabła i ksieżyc w sumie. Nie wiem czy dobrze policzylam, ale wg HB w sumie mam Cesarzową, wtedy wynik bylby bardziej korzystny niz jest obecnie. Edytowane 22 Lipca 2015 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 22 Lipca 2015 Napisano 22 Lipca 2015 Samotność jest przykra. Uporałam się już wewnętrznie z kimś kto mnie bardzo skrzywdził, ale bardzo ostrożnie podchodzę do relacji nowych. Nie chcę popełnić błędu jak kiedyś. Szczerze mowiąc, to nawet nie mam nikogo w zasięgu z kim byłaby ochota na coś więcej z obu stron. 1.Jest - Rycerz mieczy - Nerwy, trochę jestem cięta na nowych facetów których poznaje, trzymam ich na dystans, ale tez chce wejść w wartościowy związek do facetów podchodzić jak do jeża, ostrożnie i z dystansem, a każdy który wykazuje inicjatywę w Twoją strone, zostaje odepchnięty 2.Krzyzuje się - 3 puchary - Zabawa,rozmowy, flirty, nic nie brane na poważnie, wszystko jednak na dystans imprezki, znajomi, dobra zabawa 3.Nastawienie - 10 mieczy - Ze nie uda mi się zaznać już szczęścia jesteś zrezygnowana ,nie widzisz perspektyw, wcześniejsze relacje Cie dobiły 4.Świadomość - 3 buław - Wypatruje kogoś dla siebie mimo to liczysz ,że pojawi się ktoś nowy 5.Podświadomość - 4 denary -mimo to nadal jestem zamknięta na coś poważnego tu jakbyś trzymała samą siebie i samej sobgie nie pozwalała na szczęście. nie jesteś otwarta na nowe bliższe relacje 6.Mija - 7 denarów - Czekanie na efekty? myślę ,że mijają Twoje dotychczasowe dalekosiężne wyobrażenia i oczekiwania 7.Nadchodzi - 10 denarów - Ktoś, z kim będę mogła stworzyć prawdziwy związek wejdziesz w bliższą relację 8.Obawy - Król mieczy - że zakocham się w złym człowieku i mnie zrani że zakochasz się w nieodpowiednim mężczyźnie który Cię zrani i odrzuci Twoje uczucia 9.Nadzieje - As pucharów - Pojawi się uczucie liczysz na prawdziwą miłość i chcesz się na nią otworzyć 10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - Panowie, ktorzy mi nie odpowiadaja przez różne czynniki jak np problemy z alkoholem nachalność ze strony jakiegoś pana 11.Rada Paz mieczy - być chłodna i nie przywiązywać się, czyli tak jak robię podchodzić do nowych relacji nieco bardziej analitycznie niż emocjonalnie, czasami być lekko zadziorna mieć cięty język ale nie przesadzaj 12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - Zadowolenie, dobrobyt, relacja, która nie pokazuje się za dobrze przez Diabła i ksieżyc w sumie. wejdziesz w romans... może być burzliwy Nie wiem czy dobrze policzylam, ale wg HB w sumie mam Cesarzową, wtedy wynik bylby bardziej korzystny niz jest obecnie. Cytuj
Gość befimaka Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 1.Jest - Rycerz mieczy Najlepszą metodą obrony jest atak. Pokazujesz, że nie dasz się zranić. 2.Krzyzuje się - 3 puchary Na razie masz większe zaufanie do uczucia przyjaźni, niż do tzw. uczuć wyższych. 3.Nastawienie - 10 mieczy Musisz się rozliczyć i pogodzić z uczuciami z przeszłości. 4.Świadomość - 3 buław Czekasz cierpliwie na kogoś, kogo będziesz mogła obdarzyć nie tylko przyjaźnią. 5.Podświadomość - 4 denary Chronisz siebie, żeby nikt Cię nie zranił. 6.Mija - 7 denarów Mija poczucie niespełnienia i uczucia, że życie przechodzi obok. 7.Nadchodzi - 10 denarów Nadchodzi czas wzięcia życia w swoje ręce. 8.Obawy - Król mieczy Obawiasz się, że znowu ktoś Cię zrani. 9.Nadzieje - As pucharów Nadzieja na tzw. nowe, dobre życie, w którym można kochać i być kochanym. 10.Otoczenie - Rycerz buław (-) Otoczenie ulega zmianie, chyba zmienisz środowisko. 11.Rada Paz mieczy Strzeż się fałszywych przyjaciół. 12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc Musisz się nauczyć równowagi między dawaniem a braniem i dokonywania dobrych wyborów. Słuchaj siebie i swoich potrzeb, bo Twoja intuicja najlepiej Ci podpowie. Cytuj
portafortuna Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 A moim zdaniem 1,2 i 3 kartka jako problem mówi o tym, że oprócz tego, że jesteś cięta na facetów, to Ty się zamknęłaś na poznawanie. Mało wychodzisz, nie masz gdzie flirtować, trochę się "zastałaś". Wolisz spędzisz czas w domu niż gdzieś wyjść. Odcinasz się od możliwości po prostu. Może przestałaś wychodzić ze znajomymi? Przestałaś mieć ochotę, bo i tak nic z tego nie wyjdzie? Część środkowa rozkładu mówi, że mimo, że chciałabyś kogoś spotkać, czekasz na to, to jednak mam jakąś taką myśl, że trochę przywykłaś do bycia samej i trochę boisz się stracić tę taką swoją niezależność. Koniec rozkładu też mówi o tym, że powinnaś się otworzyć, bo wtedy kogoś będziesz miała szanse spotkać. No więc głowa do góry i czas się otworzyć na to co ma przyjść i dać szanse ku temu:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Lipca 2015 Autor Napisano 24 Lipca 2015 A moim zdaniem 1,2 i 3 kartka jako problem mówi o tym, że oprócz tego, że jesteś cięta na facetów, to Ty się zamknęłaś na poznawanie. Mało wychodzisz, nie masz gdzie flirtować, trochę się "zastałaś". Wolisz spędzisz czas w domu niż gdzieś wyjść. Odcinasz się od możliwości po prostu. Może przestałaś wychodzić ze znajomymi? Przestałaś mieć ochotę, bo i tak nic z tego nie wyjdzie? Część środkowa rozkładu mówi, że mimo, że chciałabyś kogoś spotkać, czekasz na to, to jednak mam jakąś taką myśl, że trochę przywykłaś do bycia samej i trochę boisz się stracić tę taką swoją niezależność. Koniec rozkładu też mówi o tym, że powinnaś się otworzyć, bo wtedy kogoś będziesz miała szanse spotkać. No więc głowa do góry i czas się otworzyć na to co ma przyjść i dać szanse ku temu:) Jestem osoba do ktorej gdy dzwonia znajomi od razu sie zgadza gdzies jechac byc robic Owszem, lubie byc w domu ale nigdy nie odpuszczam okazji do wyjscia z niego. W okresie maj-czerwiec codziennie bylismy na imprezie, a potem ogniska, imprezy, wyjscia,wyjazdy. Cytuj
portafortuna Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Okej, Ty znasz siebie najlepiej, ale moim zdaniem Tarot i tak mówi o blokadzie której Ty jesteś przyczyną, bo nie dajesz szansy. Może to nie jest kwestia wychodzenia, może skreślasz od razu facetów, masz o nich swoje zdanie na wstępie relacji? czyt. nie dajesz sobie możliwości na poznanie. Może powinnaś szukać w internecie, no nie wiem sporo jest możliwości. Sporo jest w rozkładzie mieczy oraz denarów, które mówią od odcinaniu się i zamknięciu w tym co jest. Karty dworskie też mi się nasuwają z osobą która dużo mówi, a tak naprawdę mało robi, lubi sobie coś na logikę tłumaczyć np:) W każdym razie to z Tobą karty rozmawiały i to Ty na pewno dobrze intuicyjnie odczytałaś rozkład:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) 1.Jest - Rycerz mieczy - jesteś aktywna, enerigczna i żywiołowa, lubisz bywać w towarzystwie 2.Krzyzuje się - 3 puchary - co sprzyja poznaniu kogoś 3.Nastawienie - 10 mieczy - jednak mimo świadomości, że możesz kogoś poznać obawiasz się tego albo z góry pesymistycznie zakładasz, że nie trafi Ci się ktoś odpowiedni do związku 4.Świadomość - 3 buław - wychodzisz dość często, wypatrujesz okazji do poznania kogoś 5.Podświadomość - 4 denary - podświadomie trochę chciałabyś zachować obecny bezpieczny status bo tak wygodniej? i mniej stresu, obaw? 6.Mija - 7 denarów - mija poznawanie ludzi, miłe wymiany zdań albo czekanie 7.Nadchodzi - 10 denarów - przed Tobą nadal poczucie bezpieczeństwa jednak nie wiem czy to poznanie kogoś. Bardziej mam wrażenie, że to bezpieczeństwo jakie zapewnia praca albo rodzina. 8.Obawy - Król mieczy - strach, lęk, że zostaniesz źle potraktowana jak kiedyś 9.Nadzieje - As pucharów - nadzieja, że będzie szansa na uczucie, dobrze rokujące 10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - otoczenie nastawione na zabawę i przyjemności, niekoniecznie na związek czy odpowiedzialność. Nie mówiąc o ewentualnych żywkach czy nałogach 11.Rada Paz mieczy -rada by walczyć z własnymi słabościami, lękami i jeśli poznasz kogoś oceń jak się przy kimś czujesz. Czy umie dbać o Ciebie, czy szanuje CIę..jeśli dobrze CIę traktuje to dobre rokowania na bliższą znajomość...jesli nie...cóż...będzie inny 12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - jeszcze troszkę będziesz miło spędzac czas nie bedąc w związku, ale mam wrażenie, ze czeka Cię skrywany romans bo się zakochasz. Może być bardzo namiętnie, wręcz nie do opisania no i tajemnica.... Tak to odczuwam. Próbuje jakoś inaczej spojrzeć na te karty pod kątem ewentualnych własnych blokad i ich pokonywania ale mam wrażenie, ze nawet jeśli takowe nastąpią to... uczucie i silne zauroczenie sprawi, że pokonasz słabości. Wszystkiego dobrego :-) Edytowane 26 Lipca 2015 przez Daffne Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 1.Jest - Rycerz mieczy - no jesteś cięta na facetów i pisząc bez ogródek "masz na nich wywalone" a nawet pewnie włącza sie "agresor " ;P 2.Krzyzuje się - 3 puchary - ja bym tu napisała ze radość z "wyzdrowienia", dojscia do sibie. 3.Nastawienie - 10 mieczy - jesteś na NIE 4.Świadomość - 3 buław - wiesz ze wczesniej czy pózniej bedziesz w zdrowym , przyszlosciowym związku 5.Podświadomość - 4 denary - odczuwasz strach przed angazowaniem sie ale tez boisz sie samotnosci 6.Mija - 7 denarów - mija wyczekiwanie 7.Nadchodzi - 10 denarów - przed Toba korzystne spotkanie 8.Obawy - Król mieczy - że mężczyzna znów Cie zrani 9.Nadzieje - As pucharów - na nowe uczucie 10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - no tak..wesoła "kompanija" 11.Rada Paz mieczy - wyciagnij wnioski z krytyki 12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - na poczatku przyjaźn, ciepło i serdecznosc....z czasem dojda głebsze uczucia w Diable widziałbym uzalenienie od drugiej osoby, a moze po prostu dobry sex Ksiezyc...byc moze bedziesz ukrywac ta relacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi