Skocz do zawartości

Celt na szukanie partnera do konca roku

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Samotność jest przykra. Uporałam się już wewnętrznie z kimś kto mnie bardzo skrzywdził, ale bardzo ostrożnie podchodzę do relacji nowych. Nie chcę popełnić błędu jak kiedyś. Szczerze mowiąc, to nawet nie mam nikogo w zasięgu z kim byłaby ochota na coś więcej z obu stron.

1.Jest - Rycerz mieczy - Nerwy, trochę jestem cięta na nowych facetów których poznaje, trzymam ich na dystans, ale tez chce wejść w wartościowy związek

2.Krzyzuje się - 3 puchary - Zabawa,rozmowy, flirty, nic nie brane na poważnie, wszystko jednak na dystans

3.Nastawienie - 10 mieczy - Ze nie uda mi się zaznać już szczęścia

4.Świadomość - 3 buław - Wypatruje kogoś dla siebie

5.Podświadomość - 4 denary -mimo to nadal jestem zamknięta na coś poważnego

6.Mija - 7 denarów - Czekanie na efekty?

7.Nadchodzi - 10 denarów - Ktoś, z kim będę mogła stworzyć prawdziwy związek

8.Obawy - Król mieczy - że zakocham się w złym człowieku i mnie zrani

9.Nadzieje - As pucharów - Pojawi się uczucie

10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - Panowie, ktorzy mi nie odpowiadaja przez różne czynniki jak np problemy z alkoholem

11.Rada Paz mieczy - być chłodna i nie przywiązywać się, czyli tak jak robię

12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - Zadowolenie, dobrobyt, relacja, która nie pokazuje się za dobrze przez Diabła i ksieżyc w sumie.

Nie wiem czy dobrze policzylam, ale wg HB w sumie mam Cesarzową, wtedy wynik bylby bardziej korzystny niz jest obecnie.

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Gość paulinqa123
Napisano
Samotność jest przykra. Uporałam się już wewnętrznie z kimś kto mnie bardzo skrzywdził, ale bardzo ostrożnie podchodzę do relacji nowych. Nie chcę popełnić błędu jak kiedyś. Szczerze mowiąc, to nawet nie mam nikogo w zasięgu z kim byłaby ochota na coś więcej z obu stron.

1.Jest - Rycerz mieczy - Nerwy, trochę jestem cięta na nowych facetów których poznaje, trzymam ich na dystans, ale tez chce wejść w wartościowy związek

do facetów podchodzić jak do jeża, ostrożnie i z dystansem, a każdy który wykazuje inicjatywę w Twoją strone, zostaje odepchnięty

2.Krzyzuje się - 3 puchary - Zabawa,rozmowy, flirty, nic nie brane na poważnie, wszystko jednak na dystans

imprezki, znajomi, dobra zabawa

3.Nastawienie - 10 mieczy - Ze nie uda mi się zaznać już szczęścia

jesteś zrezygnowana ,nie widzisz perspektyw, wcześniejsze relacje Cie dobiły

4.Świadomość - 3 buław - Wypatruje kogoś dla siebie

mimo to liczysz ,że pojawi się ktoś nowy

5.Podświadomość - 4 denary -mimo to nadal jestem zamknięta na coś poważnego

tu jakbyś trzymała samą siebie i samej sobgie nie pozwalała na szczęście. nie jesteś otwarta na nowe bliższe relacje

6.Mija - 7 denarów - Czekanie na efekty?

myślę ,że mijają Twoje dotychczasowe dalekosiężne wyobrażenia i oczekiwania

7.Nadchodzi - 10 denarów - Ktoś, z kim będę mogła stworzyć prawdziwy związek

wejdziesz w bliższą relację

8.Obawy - Król mieczy - że zakocham się w złym człowieku i mnie zrani

że zakochasz się w nieodpowiednim mężczyźnie który Cię zrani i odrzuci Twoje uczucia

9.Nadzieje - As pucharów - Pojawi się uczucie

liczysz na prawdziwą miłość i chcesz się na nią otworzyć

10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - Panowie, ktorzy mi nie odpowiadaja przez różne czynniki jak np problemy z alkoholem

nachalność ze strony jakiegoś pana

11.Rada Paz mieczy - być chłodna i nie przywiązywać się, czyli tak jak robię

podchodzić do nowych relacji nieco bardziej analitycznie niż emocjonalnie, czasami być lekko zadziorna mieć cięty język ale nie przesadzaj :D

12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - Zadowolenie, dobrobyt, relacja, która nie pokazuje się za dobrze przez Diabła i ksieżyc w sumie.

wejdziesz w romans... może być burzliwy

Nie wiem czy dobrze policzylam, ale wg HB w sumie mam Cesarzową, wtedy wynik bylby bardziej korzystny niz jest obecnie.

Gość befimaka
Napisano
1.Jest - Rycerz mieczy

Najlepszą metodą obrony jest atak. Pokazujesz, że nie dasz się zranić.

2.Krzyzuje się - 3 puchary

Na razie masz większe zaufanie do uczucia przyjaźni, niż do tzw. uczuć wyższych.

3.Nastawienie - 10 mieczy

Musisz się rozliczyć i pogodzić z uczuciami z przeszłości.

4.Świadomość - 3 buław

Czekasz cierpliwie na kogoś, kogo będziesz mogła obdarzyć nie tylko przyjaźnią.

5.Podświadomość - 4 denary

Chronisz siebie, żeby nikt Cię nie zranił.

6.Mija - 7 denarów

Mija poczucie niespełnienia i uczucia, że życie przechodzi obok.

7.Nadchodzi - 10 denarów

Nadchodzi czas wzięcia życia w swoje ręce.

8.Obawy - Król mieczy

Obawiasz się, że znowu ktoś Cię zrani.

9.Nadzieje - As pucharów

Nadzieja na tzw. nowe, dobre życie, w którym można kochać i być kochanym.

10.Otoczenie - Rycerz buław (-)

Otoczenie ulega zmianie, chyba zmienisz środowisko.

11.Rada Paz mieczy

Strzeż się fałszywych przyjaciół.

12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc

Musisz się nauczyć równowagi między dawaniem a braniem i dokonywania dobrych wyborów. Słuchaj siebie i swoich potrzeb, bo Twoja intuicja najlepiej Ci podpowie.

Napisano

A moim zdaniem 1,2 i 3 kartka jako problem mówi o tym, że oprócz tego, że jesteś cięta na facetów, to Ty się zamknęłaś na poznawanie. Mało wychodzisz, nie masz gdzie flirtować, trochę się "zastałaś". Wolisz spędzisz czas w domu niż gdzieś wyjść. Odcinasz się od możliwości po prostu. Może przestałaś wychodzić ze znajomymi? Przestałaś mieć ochotę, bo i tak nic z tego nie wyjdzie?

Część środkowa rozkładu mówi, że mimo, że chciałabyś kogoś spotkać, czekasz na to, to jednak mam jakąś taką myśl, że trochę przywykłaś do bycia samej i trochę boisz się stracić tę taką swoją niezależność.

Koniec rozkładu też mówi o tym, że powinnaś się otworzyć, bo wtedy kogoś będziesz miała szanse spotkać.

No więc głowa do góry i czas się otworzyć na to co ma przyjść i dać szanse ku temu:)

Napisano
A moim zdaniem 1,2 i 3 kartka jako problem mówi o tym, że oprócz tego, że jesteś cięta na facetów, to Ty się zamknęłaś na poznawanie. Mało wychodzisz, nie masz gdzie flirtować, trochę się "zastałaś". Wolisz spędzisz czas w domu niż gdzieś wyjść. Odcinasz się od możliwości po prostu. Może przestałaś wychodzić ze znajomymi? Przestałaś mieć ochotę, bo i tak nic z tego nie wyjdzie?

Część środkowa rozkładu mówi, że mimo, że chciałabyś kogoś spotkać, czekasz na to, to jednak mam jakąś taką myśl, że trochę przywykłaś do bycia samej i trochę boisz się stracić tę taką swoją niezależność.

Koniec rozkładu też mówi o tym, że powinnaś się otworzyć, bo wtedy kogoś będziesz miała szanse spotkać.

No więc głowa do góry i czas się otworzyć na to co ma przyjść i dać szanse ku temu:)

Jestem osoba do ktorej gdy dzwonia znajomi od razu sie zgadza gdzies jechac byc robic :D Owszem, lubie byc w domu ale nigdy nie odpuszczam okazji do wyjscia z niego. W okresie maj-czerwiec codziennie bylismy na imprezie, a potem ogniska, imprezy, wyjscia,wyjazdy.

Napisano

Okej, Ty znasz siebie najlepiej, ale moim zdaniem Tarot i tak mówi o blokadzie której Ty jesteś przyczyną, bo nie dajesz szansy. Może to nie jest kwestia wychodzenia, może skreślasz od razu facetów, masz o nich swoje zdanie na wstępie relacji? czyt. nie dajesz sobie możliwości na poznanie. Może powinnaś szukać w internecie, no nie wiem sporo jest możliwości. Sporo jest w rozkładzie mieczy oraz denarów, które mówią od odcinaniu się i zamknięciu w tym co jest. Karty dworskie też mi się nasuwają z osobą która dużo mówi, a tak naprawdę mało robi, lubi sobie coś na logikę tłumaczyć np:)

W każdym razie to z Tobą karty rozmawiały i to Ty na pewno dobrze intuicyjnie odczytałaś rozkład:)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

1.Jest - Rycerz mieczy

- jesteś aktywna, enerigczna i żywiołowa, lubisz bywać w towarzystwie

2.Krzyzuje się - 3 puchary

- co sprzyja poznaniu kogoś

3.Nastawienie - 10 mieczy

- jednak mimo świadomości, że możesz kogoś poznać obawiasz się tego albo z góry pesymistycznie zakładasz, że nie trafi Ci się ktoś odpowiedni do związku

4.Świadomość - 3 buław

- wychodzisz dość często, wypatrujesz okazji do poznania kogoś

5.Podświadomość - 4 denary

- podświadomie trochę chciałabyś zachować obecny bezpieczny status bo tak wygodniej? i mniej stresu, obaw?

6.Mija - 7 denarów

- mija poznawanie ludzi, miłe wymiany zdań albo czekanie

7.Nadchodzi - 10 denarów

- przed Tobą nadal poczucie bezpieczeństwa jednak nie wiem czy to poznanie kogoś. Bardziej mam wrażenie, że to bezpieczeństwo jakie zapewnia praca albo rodzina.

8.Obawy - Król mieczy

- strach, lęk, że zostaniesz źle potraktowana jak kiedyś

9.Nadzieje - As pucharów

- nadzieja, że będzie szansa na uczucie, dobrze rokujące

10.Otoczenie - Rycerz buław (-)

- otoczenie nastawione na zabawę i przyjemności, niekoniecznie na związek czy odpowiedzialność. Nie mówiąc o ewentualnych żywkach czy nałogach

11.Rada Paz mieczy

-rada by walczyć z własnymi słabościami, lękami i jeśli poznasz kogoś oceń jak się przy kimś czujesz. Czy umie dbać o Ciebie, czy szanuje CIę..jeśli dobrze CIę traktuje to dobre rokowania na bliższą znajomość...jesli nie...cóż...będzie inny :)

12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc

- jeszcze troszkę będziesz miło spędzac czas nie bedąc w związku, ale mam wrażenie, ze czeka Cię skrywany romans bo się zakochasz. Może być bardzo namiętnie, wręcz nie do opisania no i tajemnica.... Tak to odczuwam. Próbuje jakoś inaczej spojrzeć na te karty pod kątem ewentualnych własnych blokad i ich pokonywania ale mam wrażenie, ze nawet jeśli takowe nastąpią to... uczucie i silne zauroczenie sprawi, że pokonasz słabości.

Wszystkiego dobrego :-)

Edytowane przez Daffne
Napisano

1.Jest - Rycerz mieczy - no jesteś cięta na facetów i pisząc bez ogródek "masz na nich wywalone" a nawet pewnie włącza sie "agresor " ;P

2.Krzyzuje się - 3 puchary - ja bym tu napisała ze radość z "wyzdrowienia", dojscia do sibie.

3.Nastawienie - 10 mieczy - jesteś na NIE

4.Świadomość - 3 buław - wiesz ze wczesniej czy pózniej bedziesz w zdrowym , przyszlosciowym związku

5.Podświadomość - 4 denary - odczuwasz strach przed angazowaniem sie ale tez boisz sie samotnosci

6.Mija - 7 denarów - mija wyczekiwanie :)

7.Nadchodzi - 10 denarów - przed Toba korzystne spotkanie

8.Obawy - Król mieczy - że mężczyzna znów Cie zrani

9.Nadzieje - As pucharów - na nowe uczucie

10.Otoczenie - Rycerz buław (-) - no tak..wesoła "kompanija" :)

11.Rada Paz mieczy - wyciagnij wnioski z krytyki

12.Wynik - 9 pucharów, Kochankowie, Diabeł / Księżyc - na poczatku przyjaźn, ciepło i serdecznosc....z czasem dojda głebsze uczucia w Diable widziałbym uzalenienie od drugiej osoby, a moze po prostu dobry sex :) Ksiezyc...byc moze bedziesz ukrywac ta relacje.