Skocz do zawartości

Czy randka będzie udana, weryfikacja już w piątek

filipina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

zaocznie poznałam pewnego Pana i jutro będzie nasza pierwsza randka,a może raczej spotkanie. Niecierpliwię się więc oczywiście pytam się jak przebiegnie to spotkanie :)

8 buław + 6 monet + rycerz kielichów.

8 buław dla mnie pokazuje komunikacje, może uczucia, szybkie i krótkie, zapaliło się i zgasło, a może i nie zgaśnie, nie chciałabym :)w każdym bądź razie nowa znajomość.

6 monet - sprawa nie dotyczy finansów, ale pokazuje formalne relacje więc raczej będzie nudno

rycerz kielichów - cóż karta pozytywna, pokazuje romantycznego emocjonalnego pana,górą są uczucia i emocje, chociaż pan ten może być mało aktywny i zaangażowany.

No i oczywiście skusiłam się na drugi rozkład - Czycoś z tego wyniknie (coś czyli związek).

8 kielichów+cesarz+królowa buław

8 raczej dobrze nie wróży, oddalenie się rozstanie. Chociaż na pierwszy rzut oka wydało mi się, że dzięki tej relacji będę mogła się uwolnić od skutków innnej relacji, z powodu której bardzo cierpiałam. cesarz z mego doświadczenia pokazuje brak zaangażowania z drugiej strony, czyli brak jakichkolwiek dzialań, - podjąłem decyzję i już jej nie zmienię.

królową buław nie wiem nawet jak tu zinterpretować inaczej niż to że pan ma/pozną inna kobietę. W podsumowaniu nic z tego nie będzie.

A jak to widzicie wy?:)

Napisano

randka szybko minie, zaiskrzy, mezczyzna Cie doceni i moze wyjdzie z jakas propozycja,zaproszeniem,a poza tym czy on nie jest zajety?

Napisano

na 99% zajęty nie jest :) chociaż ten 1% pozostaje.. ale szczerze wątpię.

Gość befimaka
Napisano
8 buław + 6 monet + rycerz kielichów

Będzie miło i zrobisz dobre wrażenie. Taki dobry początek. :)

Te karty chyba pokazują Twoje oczekiwania - poszukiwanie spokoju i trwałego, dobrego związku. Myślę, że rozkład na związek będzie miał sens po spotkaniu. Teraz to są Twoje myśli i marzenia. :)

Gość aksasyena
Napisano

W interpretacji tutaj wiele zależy od tego, czego oczekujesz od związku.

Mnie osobiście trochę niepokoiłyby te ósemki, ale może lubisz taki klimat.

:-)

Reasumując - niebezpieczeństwa nie ma, ale "coś tu jest nie tak"...

Miłych wrażeń!

;-)

Napisano
W interpretacji tutaj wiele zależy od tego, czego oczekujesz od związku.

Mnie osobiście trochę niepokoiłyby te ósemki, ale może lubisz taki klimat.

:-)

Reasumując - niebezpieczeństwa nie ma, ale "coś tu jest nie tak"...

Miłych wrażeń!

;-)

A co konkretnie oznacza "taki klimat?"

Napisano

8 buław + 6 monet + rycerz kielichów

Zaiskrzy, nudno nie będzie, też uważam, że będzie jakaś propozycja ze strony Pana.

Może i by wyniknął z tego związek, ale musiałabyś brać sprawy w swoje ręce, mało inicjatywy Pana w tym zakresie, dlatego 8 kielichów według mnie mówi o tym, że nie bardzo Ci takie warunki będą pasować (bierność Pana).

Gość Daffne
Napisano

jak przebiegnie to spotkanie?

początkowo dość nerwowo, emocjonalnie, potem zazniecie rozmowę wzajemną i któreś z Was może zacząć flirtować lub mówić coś miłego drugiej osobie. Pod koniec spotkania może paść propozyjcja by się spotkać ponownie.

Czy coś z tego wyniknie (coś czyli związek).

po początkowej dawce niepewności, emocjonalności i takiego "badania siebie" może przyjść czas, kiedy to on zdecyduje co z Wami będzie. Cesarz to osoba mało aktywna w sensie nie bedzie sie starać o związek, ale to będzie forma takiej władczości, dominacji u niego...jakby czuł się pewniej od Ciebie i uważał, że to on tu rządzi. Ty niejako będziesz musiała się dopasować do jego punktu widzenia, więc albo się wpasujesz albo pewnie się pożegnacie...facet stanowczy i narzucający własne postzreganie rzeczywistości...z czasem może być nieprzyjemny, surowy czy "zimny". Będziesz musiała w związku się mocno starać by ocieplać relacje za dwoje. Jeśli imponują Ci tacy panowie to do dzieła! powodzenia :)

Napisano
Witam,

zaocznie poznałam pewnego Pana i jutro będzie nasza pierwsza randka,a może raczej spotkanie. Niecierpliwię się więc oczywiście pytam się jak przebiegnie to spotkanie :)

8 buław dla mnie pokazuje komunikacje, może uczucia, szybkie i krótkie, zapaliło się i zgasło, a może i nie zgaśnie, nie chciałabym :)w każdym bądź razie nowa znajomość.

6 monet - sprawa nie dotyczy finansów, ale pokazuje formalne relacje więc raczej będzie nudno

rycerz kielichów - cóż karta pozytywna, pokazuje romantycznego emocjonalnego pana,górą są uczucia i emocje, chociaż pan ten może być mało aktywny i zaangażowany.

No i oczywiście skusiłam się na drugi rozkład - Czycoś z tego wyniknie (coś czyli związek).

8 raczej dobrze nie wróży, oddalenie się rozstanie. Chociaż na pierwszy rzut oka wydało mi się, że dzięki tej relacji będę mogła się uwolnić od skutków innnej relacji, z powodu której bardzo cierpiałam. cesarz z mego doświadczenia pokazuje brak zaangażowania z drugiej strony, czyli brak jakichkolwiek dzialań, - podjąłem decyzję i już jej nie zmienię.

królową buław nie wiem nawet jak tu zinterpretować inaczej niż to że pan ma/pozną inna kobietę. W podsumowaniu nic z tego nie będzie.

A jak to widzicie wy?:)

To ja też dołożę pięć groszy swoje.

W Ósemce buław to pojawienie się znajomości, romansu, czasem gorącego. karta mówi o szybkości, bo to już w piątek, czasem też że randka umawiana przez internet np. mail czy telefon lub sms (Short Message Service), w 6 denarów to nierówne dawanie i branie. Może Pan nie zaoferuje tego czego oczekujesz w sensie czegoś poważnego na dłużej, zresztą może o tym mówić rycerz, on goni wciąż za nowymi uczuciami, bywa stały ale potrafi szukać czegoś nowego, czy nowych doznań. Możesz usłyszeć: - Ale Ty jesteś piękna:) Może nie nastawiaj się na Bóg wie co.

8 - pchasz się w nieznane tam gdzie ciemno, zimno i mokro. Zapanujesz dan sytuacją (Cesarz) i w królowej buław zapłoniesz, ale czy to ma być związek uczuciowy na poważnie?:)

Napisano

wg mnie relacja nie pojdzie dalej, poniewaz pan odejdzie do innej kobiety

Napisano

Witam,

Dla ciekawych podaję weryfikację. Więc tak spotkanie było bardzo miłe, wesołe i sympatyczne i trwało ponad 6 godzin. Na samym początku przez chwilę rzeczywiście było trochę sztywno, ale to trwało dosłownie chwile. Nie zręcznie się czułam, bo wszędzie gdzie byliśmy Pan chciał płacić i płacił sam – może właśnie to pokazywała karta 6 monet? Czy coś zaiskrzyło z jego strony – nie wiem, nie potrafię już zweryfikować czy w jego częstych przeciągłych spojrzeniach było zauroczenie czy już raczej procent spożytego alkoholu… chce się wierzyć w lepszą wersję, ale wolę oceniać sytuację obiektywnie.

Drugi rozkład na tę chwilę zweryfikować nie mogę, ale pomimo tego, że naprawdę bardzo miło spędziliśmy czas jakiś wewnętrzny głos mi podpowiada, że nic dalej nie będzie.. ale jest nadzieja, ze się mylę.

Gość Daffne
Napisano

w takim razie chyba zbyt negatywnie zinterpretowałam tego Cesarza, ale to chyba lepiej, że się nie sprawdziło :D

Powodzenia Dla Was! Może wyjdzie coś fajnego z tego :))

Napisano

A to jeszcze wcale nie wiadomo, czy źle go zinterpretowałaś. Może się okazać, że akurat miałaś rację. Drugi rozkład był na przyszłość tej relacji więc na tę chwilę pozostaje tylko czekać :)