Skocz do zawartości

Czy sie jeszcze zobaczymy? (ZWERYFIKOWANY)

*_*Starblue*_*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

facet ktory wyznal mi milosc niestety wyjechal ale nie jest pewne kiedy dokladnie wroci miaLo to byc kilka dni temu a jeszcze nie przyjechal ja niedlugo wyjezdzam. Zgubilam karte od tel nie mamy zadnego kontaktu :( tylko wiem gdzie pracuje a on gdzie ja mieszkam. Zadalam pytanie kartom - Czy sie jeszcze zobaczymy?

Glupiec - 10 kielichow - giermek monet

Wychodzi na to ze tak, glupiec ze wraca z podrozy 10 -kielichow to powrot tez i szczesliwa karta swiadczy moze o tym ze chcialby zwiazku na dluzej. Bardziej rodzinnego . nie wiem co moze o sytuacji mowic paz monet. Bo on jest starszy.

Kiedy-4 bulawy - czasowo to wychodzi 4dni

Bylabym wdzieczna za pomoc pozdrawiam

Edytowane przez *_*Starblue*_*
Gość paulinqa123
Napisano

Zobaczycie sie jeszcze, on najprawdopodobniej przyjdzie do Ciebie do domu.

Obstawiam do 4 dni

Napisano

Dziekuje Ci zakochalam sie i mi bardzo zalezy :))

Napisano
Witam

facet ktory wyznal mi milosc niestety wyjechal ale nie jest pewne kiedy dokladnie wroci miaLo to byc kilka dni temu a jeszcze nie przyjechal ja niedlugo wyjezdzam. Zgubilam karte od tel nie mamy zadnego kontaktu :( tylko wiem gdzie pracuje a on gdzie ja mieszkam. Zadalam pytanie kartom - Czy sie jeszcze zobaczymy?

Glupiec - 10 kielichow - giermek monet

Wychodzi na to ze tak, glupiec ze wraca z podrozy 10 -kielichow to powrot tez i szczesliwa karta swiadczy moze o tym ze chcialby zwiazku na dluzej. Bardziej rodzinnego . nie wiem co moze o sytuacji mowic paz monet. Bo on jest starszy.

Kiedy-4 bulawy - czasowo to wychodzi 4dni

Bylabym wdzieczna za pomoc pozdrawiam

Głupiec - nowa droga, 10 kielichów - wróci czy przyjdzie, pełna radość, ale też jak jest nie najlepiej to będzie ciężko, giermek denarów - może wyjdzie z jakąś propozycją

Gość aksasyena
Napisano

Starszy nie starszy, ale "Głupiec i Giermek" w temacie

wyznań miłosnych to mi raczej nie wróży nic poważnego.

Napisano

Sprawdzilo sie co do dni! Spotklaam go 4 tego dnia dokladnie. Ale nie wiem co dalej bedzie, bo jade na jakis czas gdzies.

• Lubię to! 1
Gość paulinqa123
Napisano

fajnie :) karty jasno odpowiedziały na Twoje pytanie.

Napisano

Zapytalam kart czy cos bedzie miedzy nami. Jestem bardzo ciekawa bo sie z nim widzialam robi maslane oczy a czeka na moj ruch albo mysli ze jestem jakas glupia.

Rycerz mieczy - to mi pasuje do niego , pojawia sie znika jest namolny a ja cos zrobie to milczy dniami

czeka nas jakas rozmowa czy wymiana sms

Mag - znaczy ze on sie zastanawia nad uczuciamy co do mnie , moze sam nie wie co ze soba zrobic

Ale wychodzi na to i sie przezwyciezy bo ma jakies uczucia

Krol bulaw - wydaje mi sie ze on chce mnie zdominowac moze jesli bylby jakis zwiazek

Gość paulinqa123
Napisano

wiesz co ? ja uważam ,że pojawi sie ktoś inny

Napisano

Rycerz mieczy to ta zmienność i to, że ta relacja się skończy. Wcześniej wyszedł w głupcu. Nie sądzę, że się w Tobie zakochał. Głupiec to też sygnał, że nie będzie to długotrwałe. Też uważam, że pojawi się ktoś nowy, starszy.

Gość paulinqa123
Napisano

boże, czy widzicie pytanie ? może przytoczę, "Czy sie jeszcze zobaczymy?"

dziewczyna pyta o to czy się jeszcze zobaczą a nie o to czy relacja sie skończy czy będzie trwać! ani o to czy sie w niej zakocha czy nie.

Napisano

No i się zobaczyli... i uważasz, że niczego więcej nie można powiedzieć?

Napisano

Mozna na pewno powiedzieć ale z innych rozkładów... to tak jakby jechać autem z gdanska do warszawy i wypatrywac gdzieś wiezy Eiffla

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Napisano
:szok::lol: Przecież było pytanie czy coś będzie między nimi :lol:

o przepraszam, faktiko, mój blad :D niedopatrzylam tego postu

Zapytalam kart czy cos bedzie miedzy nami. Jestem bardzo ciekawa bo sie z nim widzialam robi maslane oczy a czeka na moj ruch albo mysli ze jestem jakas glupia.

Rycerz mieczy - to mi pasuje do niego , pojawia sie znika jest namolny a ja cos zrobie to milczy dniami

czeka nas jakas rozmowa czy wymiana sms

Mag - znaczy ze on sie zastanawia nad uczuciamy co do mnie , moze sam nie wie co ze soba zrobic

Ale wychodzi na to i sie przezwyciezy bo ma jakies uczucia

Krol bulaw - wydaje mi sie ze on chce mnie zdominowac moze jesli bylby jakis zwiazek

Gość paulinqa123
Napisano

zwracam honor, przeczytałam pytanie zadane w tytule wątku

Napisano (edytowane)

Dzieki xD tylko wole nie wiedziec co za bardziej starszy facet jak juz ten jest po 40ste to ten co sie pojawi chyba z 50 bedzie mial ::icon_smile:

Edytowane przez *_*Starblue*_*