*_*Starblue*_* Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) Witam facet ktory wyznal mi milosc niestety wyjechal ale nie jest pewne kiedy dokladnie wroci miaLo to byc kilka dni temu a jeszcze nie przyjechal ja niedlugo wyjezdzam. Zgubilam karte od tel nie mamy zadnego kontaktu tylko wiem gdzie pracuje a on gdzie ja mieszkam. Zadalam pytanie kartom - Czy sie jeszcze zobaczymy? Glupiec - 10 kielichow - giermek monet Wychodzi na to ze tak, glupiec ze wraca z podrozy 10 -kielichow to powrot tez i szczesliwa karta swiadczy moze o tym ze chcialby zwiazku na dluzej. Bardziej rodzinnego . nie wiem co moze o sytuacji mowic paz monet. Bo on jest starszy. Kiedy-4 bulawy - czasowo to wychodzi 4dni Bylabym wdzieczna za pomoc pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2015 przez *_*Starblue*_* Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Zobaczycie sie jeszcze, on najprawdopodobniej przyjdzie do Ciebie do domu. Obstawiam do 4 dni Cytuj
*_*Starblue*_* Napisano 23 Lipca 2015 Autor Napisano 23 Lipca 2015 Dziekuje Ci zakochalam sie i mi bardzo zalezy ) Cytuj
silyen Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Witam facet ktory wyznal mi milosc niestety wyjechal ale nie jest pewne kiedy dokladnie wroci miaLo to byc kilka dni temu a jeszcze nie przyjechal ja niedlugo wyjezdzam. Zgubilam karte od tel nie mamy zadnego kontaktu tylko wiem gdzie pracuje a on gdzie ja mieszkam. Zadalam pytanie kartom - Czy sie jeszcze zobaczymy? Glupiec - 10 kielichow - giermek monet Wychodzi na to ze tak, glupiec ze wraca z podrozy 10 -kielichow to powrot tez i szczesliwa karta swiadczy moze o tym ze chcialby zwiazku na dluzej. Bardziej rodzinnego . nie wiem co moze o sytuacji mowic paz monet. Bo on jest starszy. Kiedy-4 bulawy - czasowo to wychodzi 4dni Bylabym wdzieczna za pomoc pozdrawiam Głupiec - nowa droga, 10 kielichów - wróci czy przyjdzie, pełna radość, ale też jak jest nie najlepiej to będzie ciężko, giermek denarów - może wyjdzie z jakąś propozycją Cytuj
Gość aksasyena Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Starszy nie starszy, ale "Głupiec i Giermek" w temacie wyznań miłosnych to mi raczej nie wróży nic poważnego. Cytuj
*_*Starblue*_* Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 Sprawdzilo sie co do dni! Spotklaam go 4 tego dnia dokladnie. Ale nie wiem co dalej bedzie, bo jade na jakis czas gdzies. 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 fajnie karty jasno odpowiedziały na Twoje pytanie. Cytuj
*_*Starblue*_* Napisano 29 Lipca 2015 Autor Napisano 29 Lipca 2015 Zapytalam kart czy cos bedzie miedzy nami. Jestem bardzo ciekawa bo sie z nim widzialam robi maslane oczy a czeka na moj ruch albo mysli ze jestem jakas glupia. Rycerz mieczy - to mi pasuje do niego , pojawia sie znika jest namolny a ja cos zrobie to milczy dniami czeka nas jakas rozmowa czy wymiana sms Mag - znaczy ze on sie zastanawia nad uczuciamy co do mnie , moze sam nie wie co ze soba zrobic Ale wychodzi na to i sie przezwyciezy bo ma jakies uczucia Krol bulaw - wydaje mi sie ze on chce mnie zdominowac moze jesli bylby jakis zwiazek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 wiesz co ? ja uważam ,że pojawi sie ktoś inny Cytuj
adivino Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Rycerz mieczy to ta zmienność i to, że ta relacja się skończy. Wcześniej wyszedł w głupcu. Nie sądzę, że się w Tobie zakochał. Głupiec to też sygnał, że nie będzie to długotrwałe. Też uważam, że pojawi się ktoś nowy, starszy. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 boże, czy widzicie pytanie ? może przytoczę, "Czy sie jeszcze zobaczymy?" dziewczyna pyta o to czy się jeszcze zobaczą a nie o to czy relacja sie skończy czy będzie trwać! ani o to czy sie w niej zakocha czy nie. Cytuj
adivino Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 No i się zobaczyli... i uważasz, że niczego więcej nie można powiedzieć? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Mozna na pewno powiedzieć ale z innych rozkładów... to tak jakby jechać autem z gdanska do warszawy i wypatrywac gdzieś wiezy Eiffla Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj
adivino Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Przecież było pytanie czy coś będzie między nimi Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Przecież było pytanie czy coś będzie między nimi o przepraszam, faktiko, mój blad niedopatrzylam tego postu Zapytalam kart czy cos bedzie miedzy nami. Jestem bardzo ciekawa bo sie z nim widzialam robi maslane oczy a czeka na moj ruch albo mysli ze jestem jakas glupia. Rycerz mieczy - to mi pasuje do niego , pojawia sie znika jest namolny a ja cos zrobie to milczy dniami czeka nas jakas rozmowa czy wymiana sms Mag - znaczy ze on sie zastanawia nad uczuciamy co do mnie , moze sam nie wie co ze soba zrobic Ale wychodzi na to i sie przezwyciezy bo ma jakies uczucia Krol bulaw - wydaje mi sie ze on chce mnie zdominowac moze jesli bylby jakis zwiazek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 zwracam honor, przeczytałam pytanie zadane w tytule wątku Cytuj
*_*Starblue*_* Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzieki xD tylko wole nie wiedziec co za bardziej starszy facet jak juz ten jest po 40ste to ten co sie pojawi chyba z 50 bedzie mial : Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez *_*Starblue*_* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi