Gość anhana Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Karty internetowe, tylko AW, spotkanie ze znajomym planowane w tygodniu Jak będzie na spotkaniu z X ? Cesarzowa Moc Świat Idealne wręcz te karty Trochę mi życzeniówką pachną. Będzie miło i optymistycznie, będę przejmować inicjatywę, świat mógł pokazać podróż. Jak myślicie ? Cytuj
Gość befimaka Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Wygląda na to, że spotkanie będzie miłe, bez żadnych problemów. Spotkanie, które zostawia po sobie miłe wspomnienie. Życzeniówka, nie życzeniówka, ale zawsze miło na takie karty popatrzeć. Może idąc na spotkanie po takim rozkładzie będziesz się pewniej czuła i właśnie wtedy wszystko dobrze pójdzie. Rzeczywistość też trzeba trochę pozaklinać. Cytuj
silver Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Poczujesz się kobieco, silnie i wspaniale. Rewelacyjne karty na spotkanie. Możecie gdzieś też się wybrać. Cytuj
Gość Oszukaj Przeznaczenie Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Cesarzowa na pierwszym miejscu - to Ty odegrasz główną rolę w tym spotkaniu, możliwe, że zdecydujesz gdzie pójdzie/jak spędzicie razem czas. Tak jak już zostało napisane będziesz 'błyszczeć'. Karta Świat zamykająca pytanie mówi, że będzie bardzo przyjemnie tak jakbyś tego chciała Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Karty internetowe, tylko AW, spotkanie ze znajomym planowane w tygodniu Jak będzie na spotkaniu z X ? Cesarzowa Moc Świat Idealne wręcz te karty Trochę mi życzeniówką pachną. Będzie miło i optymistycznie, będę przejmować inicjatywę, świat mógł pokazać podróż. Jak myślicie ? hm.... no ja nie wiem... mam tutaj jakieś wątpliwości... niby fajnie, ale ten świat na końcu, to tak jakbyście mieli się nie spotkać... dla mnie to Ty bardzo tego chcesz, ale gdybym to ja sobie kładła karty na relację, to karta świat powiedziałaby mi, że nic z tego nie będzie i że nawet jeżeli się spotkamy, to na tym jednym spt się skończy... może w Twoim przypadku świat będzie oznaczał zupełnie coś innego... tego Ci życzę!:-) powodzenia! Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 I chyba się właśnie nie spotkamy, bo ja miałam drobny wypadek i to mnie wstrzymuje w miejscu. Tylko, że tutaj w kartach nie widać żadnego zatrzymania. No nic do końca tygodnia jeszcze trochę czasu Dziękuję za interpretacje! Cytuj
Arcan Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 oho...Będzie, będzie się działo.... ciekawe czy w mocy nie dojdzie przypadkiem do całusków, miziania się... Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 oho...Będzie, będzie się działo.... ciekawe czy w mocy nie dojdzie przypadkiem do całusków, miziania się... hahaha, aż się roześmiałam, to mało prawdopodobna ale zabawna wizja Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 W cesarzowej będziesz kusić albo on będzie prawił Ci takie komplementy, że poczujesz się bardziej kobieco. W sile jednak wszystko się uspokoi. W świecie jest zakończenie tego spotkania. Albo dojdziesz do wniosku, że będzie ono ostatnie, albo jeszcze po nim nastąpi wymiana smsów, e-maili itp. Cytuj
norsk Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Na spotkaniu pokażesz mu się z dobrej strony, jako pewna siebie i atrakcyjna kobieta. Ale będziesz chciałą trochę przytemperowac jego zapał (Moc).Po spotkaniu nadal bedziecie utrzymywac kontakt. Cytuj
Gość anhana Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Weryfikacja: do spotkanie nie doszło, generalnie były zawirowania z obu stron, najpierw mi coś wypadło, później drugiej stronie, była za to intensywna wymiana wiadomości żeby do spotkania doszło Więc karty pokazały sytuację, tylko dziwi mnie, że nie pojawiła się jakaś karta wskazująca na te przeszkody Najbliżej była Euterpe Cytuj
Gość perr Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Weryfikacja: do spotkanie nie doszło, generalnie były zawirowania z obu stron, najpierw mi coś wypadło, później drugiej stronie, była za to intensywna wymiana wiadomości żeby do spotkania doszło Więc karty pokazały sytuację, tylko dziwi mnie, że nie pojawiła się jakaś karta wskazująca na te przeszkody Najbliżej była Euterpe Zapewne dlatego, że to karty z netu... Sorry za off-top, ale to profanacja. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 30 Lipca 2015 Administrator Napisano 30 Lipca 2015 Najbliżej była Iwka - do spotkania nie doszło ;p Nie pojawiła się karta wskazująca na przeszkody, bo pytanie brzmiało "jak będzie" a nie "czy będzie" no i karty z netu - to jest zabawa i zresztą dla mnie to też jest profanacja... karty wymagają ludzkiego nośnika. Poza tym Iwce się pojawiła i jak się okazało - prawidłowo ją zinterpretowała, choć co prawda nie wiem dlaczego. Mnie Świat najwyżej kojarzy się z kosmosem, innym wymiarem albo dalekim krajem (zagranicą), ale przyznam, że tych znaczeń chyba bym nie brała pod uwagę przy tego typu pytaniu. Cytuj
Gość anhana Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Ismer na straży , rzeczywiście chodziło mi o Iwkę. Profanacja czy zabawa, nie wiem, wiem natomiast, że korzystałam z kart internetowych w innej sprawie, ważniejszej i trafność była zaskakująca. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 30 Lipca 2015 Administrator Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Rachunek prawdopodobieństwa... mnie się nie trafiła trafna prognoza z internetowych, wręcz przeciwnie, a niektóre mnie powaliły - rżałam jak stara kobyła na wiosnę No pewnie, że na straży, niedawno wróciłam z pustelni i muszę odreagować ;p Anhana, a z których kart korzystałaś? Bo ja u Jóźwiaka. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Ismer Cytuj
Gość anhana Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Wiedziałam, że użyjesz tego argumentu Korzystałam z "przypadkowej" stronki, bo spodobała mi się talia Cytuj
Administrator Ismer Napisano 30 Lipca 2015 Administrator Napisano 30 Lipca 2015 No a jakiego miałam użyć, jak mnie się nic nie sprawdziło? Dawaj tę stronkę, może tam mi się poszczęści, to zmienię zdanie, przynajmniej częściowo. A mam niedługo sprawę, więc i okazję do zapytania kart, nie jest to duży kaliber, ale wynik nie do przewidzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi