panna.marta Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 W poniedziałek mam urodziny. Jak minie mi ten dzień? Cesarzowa III, as denarow, 4 mieczy odłożyłam wieżę XVI i 9 pucharów Początek dnia trochę nudny a potem zapowiada się jakieś pełne zaskoczenie. Ktoś ma pomysł co może oznaczać 4 mieczy w połączeniu z wieżą? Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Zjesz nieświeżego torta i się rozchorujesz4 mieczy +wieża, albo przesadzisz z alkoholem 9 kielichów ;-D Cytuj
Grahanka Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Dzień spędzisz leniwie (4 mieczy) w domu (Wieża XVI) wśród najbliższych (9 pucharów). As denarów może być tortem lub cennym prezentem, a także przejściem w nowy wiek, starsza już o rok ;--) Wszystkiego najlepszego Marto! Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 Zjesz nieświeżego torta i się rozchorujesz4 mieczy +wieża, albo przesadzisz z alkoholem 9 kielichów ;-D nie piję alkoholu i nie jem słodyczy, więc odpada Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 Dzień spędzisz leniwie (4 mieczy) w domu (Wieża XVI) wśród najbliższych (9 pucharów). As denarów może być tortem lub cennym prezentem, a także przejściem w nowy wiek, starsza już o rok ;--) Wszystkiego najlepszego Marto! dziękuję Grahanko Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Jak to w urodziny - będziesz skupiona na sobie. Może masz plan, że spędzisz ten dzień w domu na rozmyślaniu? Po kartach widać, że jeżeli nawet na początku dnia poczujesz się samotna z jakiegoś powodu, to później coś tskiego się wydarzy, że będziesz zadowolona. Może otrzymasz prezent, ktorego się nie spodziewasz albo ktoś ważny dla Ciebie złoży Ci życzenia i będzie to dla Ciebie zaskoczenie? Nie martw się tą wieżą, często pokazuje tylko nasze przemyślenia, a nie jakieś straszne wydarzenia;) będzie dobrze;) Wszystkiego najlepszego! Cytuj
silyen Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 W poniedziałek mam urodziny. Jak minie mi ten dzień? Cesarzowa III, as denarow, 4 mieczy odłożyłam wieżę XVI i 9 pucharów Początek dnia trochę nudny a potem zapowiada się jakieś pełne zaskoczenie. Ktoś ma pomysł co może oznaczać 4 mieczy w połączeniu z wieżą? Będziesz tam, gdzie zwykle (w domu, przy swoich czynnościach) - Cesarzowa, coś Ci przejdzie koło nosa (as denarów), pójdziesz spać (4 mieczy). Coś nie pójdzie tak jak tego oczekujesz (Wieża), ale będzie miło choć zabraknie kogoś do pełni szczęścia (9 kielichów). Wszystkiego najlepszego:) Cytuj
pretoria Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 nie piję alkoholu i nie jem słodyczy, więc odpada Co za życie... Nic nadzwyczajnego się nie stanie. Dzień jak co dzień, choć będziesz bardziej niż zwykle w centrum (życzenia). Widać też korzyści materialne (prezenty), dość nudnie, co później ulegnie zmianie Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 W poniedziałek mam urodziny. Jak minie mi ten dzień? Cesarzowa III, as denarow, 4 mieczy odłożyłam wieżę XVI i 9 pucharów Z rana bardzo dobrze, może otrzymasz jakieś życzenia i będzie Ci bardzo miło, potem możesz oczekiwać na życzenia złożone osobiście od kogoś z Twoich bliskich. I tu z początku może być ociągnie się..pomyślisz, że zapomniano o Twoich urodzinach, a tu miłe zaskoczenie wieczorem. Będzie mała impreza chyba Wszystkiego dobrego Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 Będziesz tam, gdzie zwykle (w domu, przy swoich czynnościach) - Cesarzowa, coś Ci przejdzie koło nosa (as denarów), pójdziesz spać (4 mieczy). Coś nie pójdzie tak jak tego oczekujesz (Wieża), ale będzie miło choć zabraknie kogoś do pełni szczęścia (9 kielichów). Wszystkiego najlepszego:) dziękuję bardzo Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 W poniedziałek mam urodziny. Jak minie mi ten dzień? Cesarzowa III, as denarow, 4 mieczy odłożyłam wieżę XVI i 9 pucharów Z rana bardzo dobrze, może otrzymasz jakieś życzenia i będzie Ci bardzo miło, potem możesz oczekiwać na życzenia złożone osobiście od kogoś z Twoich bliskich. I tu z początku może być ociągnie się..pomyślisz, że zapomniano o Twoich urodzinach, a tu miłe zaskoczenie wieczorem. Będzie mała impreza chyba Wszystkiego dobrego dzięki kochana Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lipca 2015 Autor Napisano 28 Lipca 2015 Weryfikacja: ogólnie bardzo sympatyczny dzień, były prezenty nawet w pracy. Wieczorem włoska kolacja. Po niedzielnej siłowni miałam zakwasy i już na sam wieczór taki lekki smutek osobą, która mnie lekko zawiodła - tutaj bym upatrywała wieży z 4 mieczy. Przed północą padłam jak mucha. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lipca 2015 Autor Napisano 28 Lipca 2015 No i dziękuję za życzenia wszystkim!! Cytuj
silyen Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Weryfikacja: ogólnie bardzo sympatyczny dzień, były prezenty nawet w pracy. Wieczorem włoska kolacja. Po niedzielnej siłowni miałam zakwasy i już na sam wieczór taki lekki smutek osobą, która mnie lekko zawiodła - tutaj bym upatrywała wieży z 4 mieczy. Przed północą padłam jak mucha. Jak pisałem będziesz spała:) jeszcze raz wszystkiego naj:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi