bimba Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Romans z zakusami na coś więcej, na razie dzieli nas spora odległość. Przez moją lekkomyślność uraziłam, teraz nie odzywa się, mimo, że próbowałam załagodzić. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie pogodzenia się z nim? Dajmy na to czas ok. tygodnia Papież, 7 pucharów, 9 buław Wygląda mi na to, że pogodzimy się, bo oboje zakochani ale nieprędko i pozostanie ślad w postaci nieufności niestety. Może być większy dystans w relacji. Cytuj
Czarownica Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Do tygodnia będzie jeszcze dystans między Wami, powiedzmy, że może się zrobić "poprawnie", ale troszkę dłużej będzie się ten kwas odkręcać, z pewnością najbliższy tydzień nie będzie dla Was czasem wielkich uniesień... Powodzenia;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2015 Maestro Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Trochę to jeszcze potrwa, bo on ma focha nad fochami...To wszystko będzie się wolno odkręcać... Swoja droga to ludzie się jacyś strasznie obrażalscy porobili, cierpią na przerost ego, a to niedobrze.. Edytowane 25 Lipca 2015 przez Inez2503 Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Romans z zakusami na coś więcej, na razie dzieli nas spora odległość. Przez moją lekkomyślność uraziłam, teraz nie odzywa się, mimo, że próbowałam załagodzić.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie pogodzenia się z nim? Dajmy na to czas ok. tygodnia Papież, 7 pucharów, 9 buław Wygląda mi na to, że pogodzimy się, bo oboje zakochani ale nieprędko i pozostanie ślad w postaci nieufności niestety. Może być większy dystans w relacji. oj chyba będzie ciężko z tym pogodzeniem.... ktoś się czuje tutaj może trochę oszukany... oj nie wiem... mam wątpliwości co do tego pogodzenia się... nawet jeżeli się pogodzicie to pozostanie duży dystans i brak zaufania... więc nie wiem, czy to dobrze wróży... Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Ja tu zakochania nie widzę. Jest bardziej wyobrażanie sobie co dalej będzie. Poki co duży dystans między wami. Cytuj
bimba Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) weźcie nie straszcie o taka pierdołe poszło że szok, wysłałam mu zdjęcia z imprezy na których jestem z jego kolegami ale nie ma tam nic niewłaściwego, a on się wściekł. zapytałam czy się dziś odezwie król denarów, 5 pucharów, 2 denarów jest smutny waha się co dalej zrobić, kontaktu brak zapytałam jeszcze czy się jutro odezwie król pucharów, król buław, 6 pucharów o ile to nie życzeniówka, to powinien się odezwać i nie będzie tak źle chyba... Edytowane 25 Lipca 2015 przez bimba Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2015 Maestro Napisano 25 Lipca 2015 weźcie nie straszcie o taka pierdołe poszło że szok, wysłałam mu zdjęcia z imprezy na których jestem z jego kolegami ale nie ma tam nic niewłaściwego, a on się wściekł. zapytałam czy się dziś odezwie król denarów, 5 pucharów, 2 denarów jest smutny waha się co dalej zrobić, kontaktu brak zapytałam jeszcze czy się jutro odezwie król pucharów, król buław, 6 pucharów o ile to nie życzeniówka, to powinien się odezwać i nie będzie tak źle chyba... Nie dziwie się, ze poczuł się urażony....Jakby mi mój facet wysłał fotki z kolezankami, to bym go zrównała z ziemia chyba... Cytuj
bimba Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 z koleżankami które znasz od lat i on je zna ? kurde ja nie rozumiem tego świata widocznie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Do konca tygodnia nie widac kontaktu z jego strony Cytuj
Grahanka Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 On jest zakochany, ale jest też uparty, nie zrobi pierwszego ruchu, czeka. Kontakt nastąpi może za 9 dni. Może Ty się odezwij, w końcu znacie się jak stare konie. Definitywnego rozstania tu nie widać, może to tylko prowakacja do kłótni, a chodzi o coś zupełnie innego? Myślę, że się pogodzicie. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2015 Maestro Napisano 25 Lipca 2015 z koleżankami które znasz od lat i on je zna ? kurde ja nie rozumiem tego świata widocznie Wiesz jak jest w dzisiejszym świecie....Niestety, ale znam rózne przypadki ...;/ Cytuj
bimba Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 codziennie robie pierwszy ruch, odzywam się a on nic, niech spada Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) codziennie robie pierwszy ruch, odzywam się a on nic, niech spada Źle robisz, a mówię to jako starsza doświadczona forumowa koleżanka. Spróbuj się w ogóle nie odzywać( dzień, dwa, 5, 10..) i olać pana. Sam się odezwie i to szybciej niż się spodziewasz. Tak to już działa, im bardziej czegoś pragniesz to tego nie masz. Faceci nie preferują kobiet które o nich zabiegają. Oni są od tego aby je zdobywać, być może jesteś "natretna" co może pana zrażac. Edytowane 25 Lipca 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
bimba Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) racja, już się nie odezwę, jeszcze mu tylko na koniec napisałam co o tym myślę, on chce zaufania i uczuć z mojej strony a sam tego nie ma. Edytowane 25 Lipca 2015 przez bimba Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 racja, już się nie odezwę, jeszcze mu tylko na koniec napisałam co o tym myślę, on chce zaufania i uczuć z mojej strony a sam tego nie ma. Nie działaj w emocjach bo sobie zaszkodzisz. Jak ci na nim zależy to po prostu milcz. Wtedy się przekonasz czy jemu naprawdę na Tobie zależy. Jeśli zależy to będzie szukal kontaktu z Tobą. Cytuj
bimba Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) już mi nie zależy, niech sobie szuka, odinstalowałam to przez co rozmawialiśmy Edytowane 25 Lipca 2015 przez bimba Cytuj
bimba Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 oho już dostałam sms, pozytywnego, że szaleje za mną Cytuj
Czarownica Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Świetnie, milcz dalej, to w końcu dostaniesz coś w stylu "może faktycznie trochę przesadziłem..." - takie ichniejsze "przepraszam" (na to słowo nie masz co liczyć) Maryja dobrze prawi, również potwierdzam;) Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie pogodzenia się z nim? Dajmy na to czas ok. tygodnia Papież, 7 pucharów, 9 buław Ja tu pogodzenia w ciagu tygodnia nie widze...pan dmucha na zimne. Cytuj
bimba Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) nie odp, mam już 2 wiadomość od niego Edytowane 27 Lipca 2015 przez bimba Cytuj
bimba Napisano 27 Lipca 2015 Autor Napisano 27 Lipca 2015 pogodzeni poszły wyznania, dziękuję bardzo za wsparcie i pomoc !!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi