Skocz do zawartości

Rozkład na tydzień 27.07-02.08.2015 (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Stosuję talię Illuminatti, talia cała, nie stosuję kart odwróconych. Mam na imię Sylwia, 34 lata bezdzietna małżonka w szczęśliwym związku. Pracuję na etacie jako piguła. Spodziewam się leniwego tygodnia ale zobaczymy.

Aura: Koło Fortuny- zmienna aura

Dom: 8 Pucharów- tęsknota, nostalgia

Uczucia: Król Pucharów- zakochany król, uczuciowo

Zdrowie: 6 Pucharów, 4 Pucharów- uwaga na hormony, wahania nastrojów, miesiączka

Praca: 10 Mieczy, Mag, Gwiazda- przytłoczenie obowiązkami, jakaś nauka się szykuje i brylowanie

Rada: Król Pucharów, Śmierć- jeśli masz okazję zmień wizerunek

Ostrzeżenie: Rycerz Buław- uważaj na rycka buławianego

Niespodzianka: 6 Buław- niespodziewany sukces

Podsumowanie: 2 Buław- będzie to czas oczekiwania na coś

Oczywiście weryfikacja jak zawsze :)

Gość Euterpe
Napisano

Aura: Koło Fortuny

nic nie będzie zależne od Ciebie

Dom: 8 Pucharów

mieszkasz z rodzicami? Może powrót do rodzinnego gniazdka, ale na poziomie uczuciowym nie fizycznym. Może ktoś się stamtąd odezwie. Albo też coś sprawi, że wrócisz tam wspomnieniami.

Uczucia: Król Pucharów

będziesz myśleć o panu

Zdrowie: 6 Pucharów, 4 Pucharów

nawrót choroby, powracające mdłości, przejesz się, może coś z jelitami, krwią czy innymi płynami. Przeziębienie i pielęgnacja?

Praca: 10 Mieczy, Mag, Gwiazda

albo weźmiesz sobie wolne i zajmiesz się całkowicie sobą, albo na początku dasz z siebie wszystko, zabłyśniesz, a później odlecisz w marzenia o lepszym.

Rada: Król Pucharów, Śmierć

idź do lekarza

nie bój się zmian i przyjmij je z otwartymi ramionami

zmień coś, ale nie gwałtownie, tutaj chodzi o naturalną, powolną i przewidywalną zmianę. Może jakieś nowe przedsięwzięcie, pomysł?

Ostrzeżenie: Rycerz Buław

nie spiesz się, staraj się tak bardzo nie denerwować

Niespodzianka: 6 Buław

coś się stanie na Twoją korzyść

Podsumowanie: 2 Buław

podjęcie decyzji, planowanie

• 2 tygodnie później...
Napisano

Tydzień minął szybko i intensywnie. W domu chciałam by było ładnie i aby mieć czas na zajęcie się mieszkaniem. W pracy cisza i spokój. W zdrowiu - oddałam krew i dostałam miesiączkę jak to przy pucharach :)

W podsumowaniu doszłam do wniosku,że jak zacznę wszystko planować to zmiany się udadzą. Wykonuje ćwiczenia by się zmienić. Dziękuję Euterpe za pomoc.

• Lubię to! 1