silver Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Witajcie. Stosuję talię Illuminatti, talia cała, nie stosuję kart odwróconych. Mam na imię Sylwia, 34 lata bezdzietna małżonka w szczęśliwym związku. Pracuję na etacie jako piguła. Spodziewam się leniwego tygodnia ale zobaczymy. Aura: Koło Fortuny- zmienna aura Dom: 8 Pucharów- tęsknota, nostalgia Uczucia: Król Pucharów- zakochany król, uczuciowo Zdrowie: 6 Pucharów, 4 Pucharów- uwaga na hormony, wahania nastrojów, miesiączka Praca: 10 Mieczy, Mag, Gwiazda- przytłoczenie obowiązkami, jakaś nauka się szykuje i brylowanie Rada: Król Pucharów, Śmierć- jeśli masz okazję zmień wizerunek Ostrzeżenie: Rycerz Buław- uważaj na rycka buławianego Niespodzianka: 6 Buław- niespodziewany sukces Podsumowanie: 2 Buław- będzie to czas oczekiwania na coś Oczywiście weryfikacja jak zawsze Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Aura: Koło Fortuny nic nie będzie zależne od Ciebie Dom: 8 Pucharów mieszkasz z rodzicami? Może powrót do rodzinnego gniazdka, ale na poziomie uczuciowym nie fizycznym. Może ktoś się stamtąd odezwie. Albo też coś sprawi, że wrócisz tam wspomnieniami. Uczucia: Król Pucharów będziesz myśleć o panu Zdrowie: 6 Pucharów, 4 Pucharów nawrót choroby, powracające mdłości, przejesz się, może coś z jelitami, krwią czy innymi płynami. Przeziębienie i pielęgnacja? Praca: 10 Mieczy, Mag, Gwiazda albo weźmiesz sobie wolne i zajmiesz się całkowicie sobą, albo na początku dasz z siebie wszystko, zabłyśniesz, a później odlecisz w marzenia o lepszym. Rada: Król Pucharów, Śmierć idź do lekarza nie bój się zmian i przyjmij je z otwartymi ramionami zmień coś, ale nie gwałtownie, tutaj chodzi o naturalną, powolną i przewidywalną zmianę. Może jakieś nowe przedsięwzięcie, pomysł? Ostrzeżenie: Rycerz Buław nie spiesz się, staraj się tak bardzo nie denerwować Niespodzianka: 6 Buław coś się stanie na Twoją korzyść Podsumowanie: 2 Buław podjęcie decyzji, planowanie Cytuj
silver Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Napisano 6 Sierpnia 2015 Tydzień minął szybko i intensywnie. W domu chciałam by było ładnie i aby mieć czas na zajęcie się mieszkaniem. W pracy cisza i spokój. W zdrowiu - oddałam krew i dostałam miesiączkę jak to przy pucharach W podsumowaniu doszłam do wniosku,że jak zacznę wszystko planować to zmiany się udadzą. Wykonuje ćwiczenia by się zmienić. Dziękuję Euterpe za pomoc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi